Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***405***
Raspunsuri - Pagina 12
inapreda spune:
Si acum, un mesaj important pentru tara.
Problema: m-am ingrasat si ma ingras continuu. NU-mi place situatia dar NU POT face nimic. Nu mai am vointa/ambitie si maninc alandala si mult cantitativ. Daca incep ziua bine, de pe la 15 incolo "ma apuca" si parca mi se pune o perdea de inconstienta pe creier si maninc intruna numai "bunatati" interzise (aici e inclusa si piinea dar si clatitele). Credeti ca e posibil sa am vreun dezechilibru chimic de nu ma pot infrina?
Astept solutii, variante de slabit care la voi au mers. De fapt, si la mine ar tine daca as respecta vreun "program" dar, pur si simplu, nu ma pot abtine de la mincat.
Ilinca, disociatul tau pe mese cum e? Stiu ca ai mai zis dar...mai spune o data.
Pisigri, al tau regim cum merge?
Anamariame, tu cum esti cu chilelel?
Olga tu ce-ai facut "pe vremuri"?
Tufetele care ati slabit o data, spuneti-mi cum ati facut.
PS. NU pot merge la sala pina nu merge Ian la gradi' pentru ca nu sta nimeni cu el sa ma...distrez eu
Bianca2503 spune:
Io vreau sa va recomand un film.
se cheama "requiem for a dream".
M-am bagt ca musca dar m-a cam miscat filmul si am zisa va arat.si voua.
sunt in metrou acum,asa ca scuze pentru aspect.
Gina2008 spune:
Ina aceeasi problema o am si eu, dar la niste proportii cred ca duble ca ale tale. Pur si simplu din motive de stres, program nasol, oboseala, lipsa timp nu ma pot concentra sa imi infranez senzatia de foame desi, vorba maica-mii (care e o dragutza 0: "esti cat Casa Poporului!". In disperare de cauza, ma hotarasem sa tin o dieta cu Herbalife. Dupa ce m-am documentat si m-am si intalnit cu un reprezentant, m-am "dezhotarat". Nu e de mine. Asa ca saptamana trecuta m-am dus frumusel la o doctorita nutritionista si tin dieta... de ieri! Si ma rog sa ma tina Al de Sus pe drumul drept, drum care ocoleste clatitele, ciocolata, mancarea buna...
Te-am lamurit? Bustean, nu? Daca vrei, iti trimit pe pm regimul pe care il tin
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gina2008 spune:
Mama lui Draaagooos... mama lui Dragos? Il lasati pe Dragos la noi la club cu niste poze?
LA MULTI ANI, DRAGOS, cu ochii ca albastrelele! Sa cresti mare si voinic!
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Io vreau sa va recomand un film. se cheama "requiem for a dream". M-am bagt ca musca dar m-a cam miscat filmul si am zisa va arat.si voua. sunt in metrou acum,asa ca scuze pentru aspect. |
Vazutu-l-am acum 5 ani, cand l-am cunoscut pe huzband; cred ca toate filmele bune pe care le-am vazut la viatza mea le-am vazut la recomandarea lui, e mare cinefiul si se si pricepe, io despre un film pot sa spun doar ca prostu':"mi-o placut/ nu mi-o placut"- el in schimb intra in niste detalii, in niste chestii de finetze...are si cronici de film pe un forum, e pasionat rau
In fine, mie din "Requiem for a dream" cel mai mult mi-a placut muzica Nu-i rau filmul dar prea sumbru si nu ma identific deloc cu personagiile.
Cuscra, disociat pe mese inseamna sa lasi cel putin 3 ore (preferabil 4) intre mese si fiecare masa sa fie constituita dintr-o singura grua de alimente (ex: mic dejun- froacte; pranz legume; cina carne sau lactate).
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Gina2008 spune:
Anaan hai ca tu ai fost "surpriza emisiunii"! Cum, tu? Ai facut tu asa ceva? Nu cred! Nu mi-as fi imaginat niciodata...
inapreda spune:
Gina, te rog
Mai mult cu titlu informativ pentru ca acum maninc pizza dupa ce:
dimineata am mincat 2 banane
-la prinz: ciorba + varza cu carne
-acum20 de minute am mincat 3 clatite.
Pun pariu ca, abia termin pizza, si ma apuc de cotrobait
Gina2008 spune:
Si mai vroiam sa zic doua chestiuni. Sanatate Sophiei si lui Cristi. Sper ca pana maine sa se amelioreze situatia si sa fie in forma maxima! .
Si sa mai spun ca am "cazut pe jos" cand le-am vazut pe Amalia si Alexandra. Doua fete una mai frumoasa ca cealalta. Si nici mama ta, Alexandra, nu se lasa mai prejos!
Gina2008 spune:
Novus am ramas restanta cu un raspuns. Sarbatorim acasa, desi al meu sot ma intreba de ce nu inchiriem un loc de joaca. Poate la anul, acum suntem si cam stramtorati cu finantele si in Bucuresti sunt niste preturi de o iei razna pentru astfel de evenimente.
Dar vom decora frumos, vor fi multi copii si sper sa iasa macar ca anul trecut cand a fost foarte distractiv pentru pici, dar si pentru noi.