La multi ani !!! Fluturasi de 2011 (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Alina tare mult m-am bucurat cand am citit ca o sa ai o domnisorica...dar nu mai tin minte daca te-am si felicitat...dar la s ca doa felicitari nu strica
Sa fie intr-un ceas bun si sa duci cu bine sarcina la termen!!!!
te-ai inscris la sectiunea cu burtici????

Somleac
sa purtati hainutele cu placere!!!!
eu as fi vrut pozici cu voi si cu spatele...dar mai ales cu daria sao vad si eu mai bine..sa o compar cu S a mea ...ca mi se pare ca S a mea cam intrece calul cu moda ei si cu tupeul
felicitari si pt dintuc

gata cu linistea mea..s-a trezit tiigrisorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata!

Happi, multumim de cafeluta
Sunt rupta de oboseala, Cristi s-a trezit de 2-3 ori sa ceara sa faca pipi la olita ..deh nu putea sa-si puna singur funduletul pe olita...tbreuia sa ne cheme pe noi...apoi la 7 fix era deja imbracat langa patul si-mi cerea de mancare Acum sunt ametita de somn. Cata a papat lapticul la 8 dar vad ca inca nu a adormit..isi canta prin patut. Cand vine de la mama mereu patesc asa, ca acolo e obisnuita sa se trezeasca devreme. Sper sa adoarma in finel..vedem

Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza!
Happy, multam pt cafea!
Roximpex face hainutzele de la Celebrity pt botez , pt bbei , a avut Andra si vroiam sa iau pt finul....
Deea, puup!
Cred ca adevarata manechina e Andra mea care mai mult se maraie la masa si vrea sa evadeze din scaunel si intoarce capul stramband din botic..., sau arunuca soldateii pe jos.Oricum a raceala asta o inteleg, ca si pe mine ma ustura gatul... ieri am fost fericita ca a mancat seara 200ml ca zilele trecute manca portii de 80-100ml
Somleac dormeam
Mada si mie imi plac toateeede fapt eu am cateva chestii care nu-mi plac/nu pot sa le pap: ciorba de miel, broastele si soia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha02 spune:

buna dimineata
gata ne-am trezit si noi acum ne jucam
nu am citit din urama dar sper ca toata lumea e bine,noi nu am avut net 2 ziledar sa rezolvat
o zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALEXANDRU DE ANAXENA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

multumesc pt raspunsuri mamicute dragi!!

mada si eu pap sunculite, bacon, slaninuta cu condimente dar margarina NU am mai mancat de cativa anisori si nici nu cumparam in casa in schimb untul e la mare cerere si almette si lapte de 1,5% cumparam cate 12 litri, de fapt cumparam inainte ca acum tre sa luam mai mult ca mananca si Luchi si de ajungeau cu greu o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna dimineata!
- ailed-, -da,aftele au parut datorita imunitatii scazute din raceala- apar frecvent si in stari febrile/ subfebrile, ca si herpesul labial.fa si tu gargara cu -1 lg-ta de bicarbonat intr-o cana de apa amestecat bine, de cateva ori pe zi- stii tu, apoi mancat la 30 min dupa cel putinplus glicerina boraxata-prescriem frecvent la pacientii leucemici , care fac des asa ceva, si are succesuri- plus alimentatie moale cateva zile- oricum ai zis ca ai gatul in pioneze, asa ca nu-ti permite mare lucrusa treaca repede. dar vad ca tot raciti. aduce Maria viroze de la scoala?tati de la servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

LA MULTI ANI RARES CEL DRAGALAS! MANDREAC- SA VA TRAIASCA SI SA CREASCA MARE SI INTELIGENT,SA AIBA MULT NOROC IN VIATA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII.

LA MULTI ANI ALEXANDRU DE ANAXENA!

LA MULTI ANI JULIUS DE DINORA!

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Neatza viss, alexina, yasmy!
Da viss, le aduce Maria de la scoala, tati multumesc lui Dumnezeu nu a luat nik si sper nici sa nu ia!Si am mai facut ceva sa fav aparitia aftelor , am mancat ananas crud, glicerina boraxata nu cred ca am de unde sa iau ca astia preparate fac numai dupa prescriptii, daca-ti poti imagina mi-a oprit reteta de crema cu ac salicilic.Fug sa intind niste rufe... Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, moama, dar voi beti lapte, nu va incurcati Pana la urma ai reusit sa elimini Delikatul din mancare? Stiu ca ziceai de sot ca nu prea ii place fara...

La multi ani Alexandru de Anaxena !!!
Imi aduc aminte de nasterea "live" a anaxenei . Pacat ca nu a mai dat pe aici...

Mergi la inceput