Strugurasi de Sept-Oct2011 *41*
Raspunsuri - Pagina 2
JadeJador spune:
may nu te mai invinovatii ca nu ai de ce
nu poti sa stii ca a racit din acel motiv
la fel de bine putea sa culeaga virusul de prin magazine pe unde ai fost cu ea sau sa ti l aduca cineva in casa
al meu a racit stand in casa...asa ca....
ce tratament aveti ?
_
de T 5+
mikka11 spune:
Multumesc mult anca si sei pt raspunsul in legatura cu marimile
Ionela, inca nu s-a infectat, nu am spalat decat dupa ce am dat cu bepanthen. Oricum vad ca cel mai bun rezultat l-a dat unguentul cu galbenele, daca stiam aplicam de aseara ca si asa nu suge noaptea.Azi-dimi a fost prima data cand nu m-a mai durut tare, sa presupun ca e semn ca se trece?
May, imi pare rau tare ca a racit bebelinaSper din suflet sa se faca bine repede de tot, mititica de ea
May3 spune:
merci
are augumentin (antibiotic) cu biotic baby, sirop de tuse eurespal, nurofen si panadol - o data unu, o data unu si vit C
a zis ca are pneumonie, dar febra n-are. eu am insistat ca nu-s happy cu antibiotic, ea a insistat ca trebuie.
vineri mergem la control. sper sa se faca bine pana atunci :(
stefy13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador may nu te mai invinovatii ca nu ai de ce nu poti sa stii ca a racit din acel motiv la fel de bine putea sa culeaga virusul de prin magazine pe unde ai fost cu ea sau sa ti l aduca cineva in casa al meu a racit stand in casa...asa ca.... ce tratament aveti ? |
si noi am luat virusi din sala de asteptare la dr pediatru. Acum mi-e si teama sa ma mai duc pe acolo .... ca numai eu stiu cat am tras... mai intai cu bebe si apoi eu racita cobza(eu nu mai racisem de vreo 4 ani).
Asa ca nu ai May de ce sa te invinovatesti ... acum colcaiei virusii peste tot.
Mami fericta de bebe M.
Dbunny spune:
salutari in fuga si de la noi...
am tatonat terenul: piure de cartof dulce cu dovlecel;succes total...a mancat vreo 3 lingurite, maxim 4 apoi a inceput joaca...si-am manjit 3 babetici, bluzica, pantalonul si carutul
may sanatate la micuta
sa mor daca mai stiu ce vroiam sa zic...
racheel spune:
May, imi pare rau ca este racita Bea sa treaca.
Ingeras, ce ne mai spui despre voi?
Dbunny,
Prima data cate lingurite se dau?Doua sau cat vrea ea?
Camady, cum a fost vaccinul? bulanasele vaccinate.
May3 spune:
merci fetele.
eh, daca nu o scoteam ca nebuna de nspe ori prin magazine probabil nu racea acum :(
asta este...