FIV Europa(53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

aadina ma bag intr-un mod nesimtit in seama si-mi dau cu parerea...neavizat
eu cred ca pana acum ai raspuns foarte bine.
daca si-a permis doctorul sa tina sus doza de FSH si sa introduca si menopur cred sincer ca e bine.
am sesizat ca doctorii dau FSH pentru a face endometrul sa raspunda si pentru a raspunde ovarele prin producerea de estradiol. dar totusi un raspuns prea abrupt la administrarea numai de FSH ii face sa reduca doza de FSH si sa adauge menopur. endometrul raspunde la FSH si estradiol si creste. cred ca ei reduc doza cand vad ca endometrul creste prea repede.
mie mi-a luat-o endometrul prea repede. faceam menopur. mi-a redus doza si am avut ovocite imature. cred ca de fapt nu am avut un E2 mare, implicit n-am avut ovocite de calitate si ovarele n-au raspuns cum ar fi trebuit. desi endometrul meu era ok.
ar fi super bine daca doctorii ar doza estradiolul

Mergi la inceput

ruxandrica unde te-ai cazat? nu am inteles.
ma indrept cu pasi inceti spre GK. eu sunt omul cu planul. si daca te-am prins....
vrei sa-mi spui cum te descurcai cu mancarea la distanta aia de viena?
intentionezi sa mananci in oras?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Sabina ma distreaza faptul ca si tu , ca si mine, studiezi intens protocoale , doze, etc. Se vede ca si tu ai avut ovo slabe, embrioni slabi. Si eu ma documentez intens legat de protocoale, nu stiu care ar fi mai indicat in cazul meu ( am PCOS),ce doze, cate zile de stimulare , etc . informatiile pe net mi se pare contradictorii. M-as lasa pe mana doctorilor total, dar dupa 2 Fiv-uri esuate nu mai am incredere 100% in ei. ultima tendinta in USA pt ovare polichistice e protocolul antagonist. de aceea o urmaresc pe Aadina cu mare interes. Eu nu am avut pana acum acest protocol.

Mergi la inceput

adijo eu nu cred ca aadina are polichistice.
la polichistice am inteles ca ramane endo subtirel nu? si ca ar trebui sa fie cu FSH in doza mica. din ce am citit daca creste frumos estradiolul, nu prea repede, nici nu-ti trebuie menopur. la polichistice raspund ovarele, produc estradiol, cresc ovocite grasute. daca ar creste corespunzator si endometrul gata ala e lozul.

tu ai citit desigur cazul elenadei de la FIV_europa nu? ai vazut ca ea a luat prednison cu o luna inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ruxndarica cel mai important este ca ai incredere in medicul tau sunt convinsa ca oricare alegere vei face va fi cea mai buna pentru time Bafta se ne vedem cu BB in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Sabina momentan am fost la Viena doar pt prima consultatie, am stat o singura noapte la hotel Arion (59 E/noapte, mic dejun si parcare inclusa) intr-o localitate foarte aproape de Viena dar si de autostrada (Schwenchat/Schwanchat... ceva de genul). Fiind vorba de o singura noapte am mancat doar cina si asta la un "impinge tava" de pe autostrada S1- sau ceva de genul (este un complex de fapt, hotel, benzinarie si restaurant Marche).
In mai, o sa stam la pensiunea Lucinel - tot asa intr-o localitate f aproape de Viena, unde avem mic dejun inclus. BANUIESC sau mai degraba sper sa avem frigider in camera si atunci mai fac o salatica, un sendvicut. Din experienta Budapesta, am cerut un apartament cu chicineta, dar ... as minti daca as spune ca m-am omorat cu preparatul, de cele mai multe ori am mancat in oras, sau am cumparat din supermarket pui rotisat si alte nebunii. In plus la pensiunea asta dl respectiv se lauda ca are si gratar in curte, deci zic eu ca macar odata vom abuza de el .

Mergi la inceput

Multumesc Ruxandrica.
cand am fost eu in viena...daca ieseai la un local ca nu-i pot zice restaurant pe un snitel vienez, niste cartofi si o bere nu scapai sub 25 de euro 2 persoane.
dar poate n-am stiut unde sa merg
studiez inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Pai 25 de euro 2a persoane eu zic ca e ok , bine spun asta pt ca noi aici in Luxemburg daca iesim la un restaurant/terasa/local, in general dam vreo 40 E pe un fel principal, o salata si-o bere/pahar de vin depinde de preferinta. Eu si sotul meu mereu glumim cu prietenii nostrii si le zicem ca iar am mancat banii de curent (atat ne vine factura la energia electrica/luna). Nu mai vorbesc de alea de fitze unde poti sa lasi lejer 100 E.
Inca nu mi-am pus problema unde si ce o sa mancam dar am sa ma interesez de variante acceptabile. De regula noi trecem destul de des prin Viena in drum spre casa, dar niciodata nu am stat mai mult de 2 nopti, si atunci mergem tintit la un singur restaurant care ne place noua foarte mult (dar acolo parca dam mai mult de 25 E). De data asta recunosc ca am fost prea grabiti si l-am ratat dar data viitoare nu mai scapa

Mergi la inceput

categoric caut apartament. cand o fi sa fie:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ruxandrica, visul nostru ar fi fost sa nastem la viena, dar intr-adevar, la sarcina gemelara nu mai e fezabil. o sa nastem la timisoara.

Mergi la inceput