FIV Europa(53)
Raspunsuri - Pagina 18
Ruxandrica spune:
Multumesc Sper . Eu o voi face la Bucuresti, ca tot vin acasa de Paste, cred ca cel mai bine am sa-ti urmez sfatul si am sa fac o intrebare.
Iti dau un PM ca am muuulte intrebari
balanta_tm spune:
ruxandrica, sunt tot in pat, la 180 grade. in anumite zile am tendinta sa intru in stari depresive, dar intrucat stiu ca nu le face bine bebelusilor sa simta ca eu sunt naspa, ma controlez si imi mentin o stare de echilibru.
ei sunt bine, ii ducem sapt ce vine la morfofetala.
apropos, unde v-ati cazat la viena?
adijo spune:
Aadina iti tin pumnii sa iasa bine de data asta! Nu mai tin minte, si la Viena ai avut combo de Fsh cu Lh la stimulare ? sau doar fsh ( puregon)? cand ai urmatoarea intrevedere?
Balanta baieteii!
Ruxandrica, bafta la Viena!
Ruxandrica spune:
Balanta , imi inchipui cat de neplacut este sa stai numai si numai in pat, dar este pentru o cauza nobila, si cu siguranta dupa nastere o sa fii foarte activa, asa ca sigur vei da uitarii aceasta perioada.
Sunt sigura ca totul va fi la fel de bine ca si pana acum la control. Te-ai gandit unde vrei sa nasti? Imi inchipui ca datorita distantei si a imprevizibilului cade varianta Viena.
Cu cazarea am rezolvat-o foarte rapid, tot cu dl acela cu pensiunea, am stat la un hotel (banuiesc ca tot al lui) intr-o localitate la nici 1000 m de intrarea in Viena. A fost ok, doar ca "vecinele" de palier erau niste tinere/adolescente englezoaice, tare "bine dispuse" ca doar le place mult berea, si s-au manifestat destul de galagios. Iar pt mai am vorbit deja cu el, si o sa stam la pensiunea lui.
Adijo multam de urari
olimp spune:
buna ruxandrica scuze ma bag si eu ca musca in lapte , si eu am facut histerografie la Debrecen la clinica privata si te costa 750 ron respectiv 500000 HUF ( forinti ) si nu te interneaza se face fara anestezie si dureaza 20 de minute , eu am facut-o luna aceasta daca vrei iti dau date .Trebuie sa ai doar hartia de la dr tau care ti-a solicitat interventia .
aadina spune:
Adjo, la fiv 1 am avut tot protocol scurt cu antagonist. Fostimon 225, si din ziua 5 de stimulare am inlocuit un fostimon cu un merional.
La fivul asta difera putin dozele, am inceput cu 262.5 gonal si de ieri fac 150 gonal cu 150 menopur, a facut doza mai mare pt ca fsh sa fie cam la fel. Menopurul contine si fsh si lh
adijo spune:
Aadina, am inteles . deci si la Viena ai avut menopur/merional. nu stiu de ce tineam minte ca la Viena ai facut stimulare doar cu puregon..; cred ca mi-ai spus de vreo 5 ori care au fost protocoalele tale la Viena dar nu le-am tinut minte ; nu ma mai tine capul. sunt f. curioasa ce raspuns vei avea la Sibiu! tin pumnii stransi sa iasa bine in final!
Ruxandrica spune:
Olimp multumesc pt pont, dar logistica si timpul nu-mi permite sa fac o excursie pana-n Ungaria fie si la Debrecen. Nu este vorba de bani, intrebam doar ca sa-mi fac o idee.
Plus de asta, prefer s-o fac cu dr cu care prof Strohmer lucreaza in mod regulat, ca sa nu existe vreo nelamurire.
Nu am niciun stres referitor la procedura in sine - atata timp cat nu sunt constienta, sincera sa fiu, nici nu-mi pasa ce fac acolo .