FIV Europa(53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciuripica

Multumesc Sper pentru informatiile pe care mi le-ai furnizat.
Sa auzim cat mai curand ca suntem gravidute.

DOAMNE AJUTA

Loona 10mg de prednison e ok pana in sapt 12 dar trebuie sa reduci aceasta doza treptat de prin sapt 9 ca atunci cand inchei sapt 12 sa nu mai ai deloc.
Clexane si aspirina nu se reduc, se modifica doza in fct de analize (antifxa) iar apoi in fct de IR-ri. De obicei se creste doza de clexane, nu am auzit de reducerea dozei. Vitaminele la fel, nu se scot dc ai MTHFR si e bine sa iei acid folic natural (metafolin) si B12 natural (metylcobalamina) , cu acestea nu munceste organismul mult si-ti va scadea homocisteina mai repede. Progesteronul vaginal nu se scoate de tot, dc vrei poti reduce usor doza la indicatia dr tau dar de tot nu deoarece vei avea contractii.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ciuripica scuze ca ma bag si eu asa dar am vazut ca vrei sa faci histeroscopie ? sau ai facut-o , vreau sa-ti spun ca eu am facut-o in Debrecen la cabinetul Dr Torok Peter si se face fara anestezie , dureaza 20 de min , nu te doare nimic , poate ar fi o alternativa daca vrei sa scapi de anestezie .
daca nu ai facut-o pot sa-ti dau mai multe info daca te intereseaza .

- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza operatiel laparoscopica de indepartare a fibromului si ulterior ....
- urmeaza FIV la debrecen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna fetelor,
Aseara m-am intors si eu de la Viena. Am fost la dr S la consultatie, si mi-a facut o impresie foarte buna. Am discutat mult pe marginea celor doua FIV-uri facute si mi-a spus ce anume ar face el diferit.
Per total, am fost foarte multumiti, si pt urmatorul FIV ne vom muta cu arme si bagaje la Viena.

Acum, dosarul este complet, am primit si retetele pt tratament, numai ca datorita istoricului meu de sarcini, dr S doreste sa fac o histeroscopie - recunosc ca "cochetam" cu ideea asta de ceva vreme, dar imi este imposibil s-o fac aici in Lux. Si tot dr S m-a scos din incurcatura, mi-a sugerat s-o fac la Polisano (Bucuresti), ba chiar s-a si oferit sa ia legatura cu colegii dansului de acolo.

Singura mea nedumerire este pretul, am intrat pe site-ul lor, am vazut ca este trecuta in lista ca si procedura, dar n-am gasit pe nicaieri pretul - sau poate nu m-am uitat eu unde trebuie.
pt toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ruxandrica, ma bucur ca ti-a placut de prof. strohmer si ca totul a decurs bine. ma bucur si ca ti-a cerut sa faci histero.
preturile le-am pus eu pe prima pagina, asa cum erau in nov 2011. daca ai vreo banuiala ca s-ar fi marit, roaga-i sa ti le trimita pe email.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Ruxandrica, din cate am inteles de la Sper, histeroscopia costa in ju de 1000 lei. Ea a facut la Polisano Sibiu, banuiesc ca preturile sunt la fel intre Pol Sibiu si Pol Bucuresti. Poate intra ea si iti da mai multe detalii

Mergi la inceput

Balanta . Da, dr S mi-a facut o impresie foarte buna. In sensul ca am gasit un medic cu care sa ma inteleg, care sa nu-l ia pe NU in brate si gata. Eu stiu ca pot sa raman gravii, drept dovada am 4 sarcini la activ, dar toate cu final "neasteptat". Am discutat mult pe pb analizelor, eu am facut din proprie initiativa toate analizele scrise pe prima pagina la capitolul "Trombofilia.." si este primul dr care s-a si uitat pe ele . Nu am negociat daca sa fac sau nu Clexane, sau sa iau sau nu aspenter.
Histeroscopia era de mult pe lista mea de "wish list" numai ca asteptam o vacanta in Ro , si oricum aveam de gand sa-i spun eu ca vreau s-o fac, dar n-a mai fost cazul pt ca mi-a spus de la inceputul intrevederii ca este necesara.
In fine per total a fost foarte bine, am plecat foarte linistiti, ceea ce nu ni s-a mai intamplat de mult, cel putin in Lux orice vizita la dr este un prilej de a-ti face nervi.
M-a intrebat cum prefer sa facem monitorizarea, la Viena sau in Lux - datorita distantei. Evident ca i-am spus categoric la Viena, nu de alta, dar eu personal, nu am incredere deloc in medicii de aici, iar modul cum se comporta cu pacientii lasa mult de dorit.
In unele privinte ... nici nu se compara cu Ro. E drept ca orice padure are si uscaturi, ori am nimerit eu numai la d-astia, ori am niste standarde prea ridicate si sunt prea "pretioasa".

PS: ce fac juniorii? tu cum te mai simti?

Mergi la inceput

Aadina parca eu am retinut ca Sper a platit 1000 lei cu tot cu biletul de trimitere, deci cumva compensat, pe mine ma intereseaza pretul intreg pt ca nu mai am asigurare in Ro, oricum... probabil ca va fi dublu. Acum sper ca nu mai trebuie sa impart "atentii" in stanga si in dreapta, fiind vb de o clinica privata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Cu siguranta, in clinica privata nu trebuie sa imparti atentii

Mergi la inceput

Aadina acum am citit si la "babute" (este topicul care ma incarca cu energie pozitiva, de fiecare data cand il citesc) si am vazut ca esti "calare pe situatie" - multa bafta, iti tin pumnii sa se lase cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Ruxandrica am platit 1000 ron cu bilet de trimitere dar cred ca fara bilet e 1300-1400 ron. Biletul compenseaza doar vreo 300-400ron, stiu ca e un plafon. am facut-o cu anestezie generala la Sibiu si se cere 1 zi spitalizare de aceea e pretul acesta. Am plecat in aceeasi zi, nu tb sa stai o noapte acolo.
Iti las nr de tel de la Polisano Sibiu sa intrebi cat este o histeroscopie fara bilet de trimitere: 0269/234486 ; 229866; 431438 ; 230138

Speranta

Mergi la inceput