FIV Europa(53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Buna dimineata fetele!

Cate un pupic mare pentru fiecare si la urma vin cu o intrebare...stie cineva daca prof. Strohmer poate fi abordat printr-un e-mail personal?
Am trimis un mail la inceputul lui Ianuarie clinicii din Viena (kinderwunschzentrum)si am primit raspuns din partea personalului clinicii care contine doar un formular si cateva cerinte obligatorii, nimik referitor la ceea ce am fi vrut noi sa aflam. Tare as vrea sa cunosc si parerea dansului inainte sa luam vreo hotarare.
Cu multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna ziua fetelor,

Anca, probabil asta e politica clinicii, pana nu ai prima intrevedere cu dr, numai cu doamnele de la "receptie" te conversezi. Eu am comunicat foarte bine cu ele, bine detalii organizatorice..., mai exista varianta de a urmari cand vine dr S la Bucuresti la clinica Polisano,si sa te programezi acolo la un consult. Cel mai bine da un telefon la ei si intreaba-i ce si cum (varianta asta mi se pare foarte convenabila, daca esti in zona).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Am facut histeroscopia, aveam sinechie uterina pe partea dreapta, in rest totul ok. Rezultatul la biopsia de endometru peste 2 sapt. Tb sa iau femoston la CM urmator pt refacerea endometrului .

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

sper nu ma pricep cu femostonul
e bine ca ai rezolvat cu sinechia!!
ovulasei deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Sabina nu stiu pt ca nu mi-a masurat fol, erau vreo 6 pe OD, mi-a masurat chistul, fibromul si endo . Foliculii nu erau imp in faza asta :D .

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

sper
nu stiu ce sa iti zic de femoston , nu am luat nicodata.
Bine ca s-a rezolvat sinechia si acum pleci cu forte proapsete la drum.
Anticoagulant pentru ce trebuie sa iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sper, bine ca ai scapat de histeroscopia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxandrica

Buna ziua fetelor,

Anca, probabil asta e politica clinicii, pana nu ai prima intrevedere cu dr, numai cu doamnele de la "receptie" te conversezi. Eu am comunicat foarte bine cu ele, bine detalii organizatorice..., mai exista varianta de a urmari cand vine dr S la Bucuresti la clinica Polisano,si sa te programezi acolo la un consult. Cel mai bine da un telefon la ei si intreaba-i ce si cum (varianta asta mi se pare foarte convenabila, daca esti in zona).

multumesc pt raspuns, din pacate nu sunt din Buc. Nu stiu de ce am impresia ca balanta_tm il avea si tare mi-ar fi fost de ajutor. Oare ea ce mai face? Va doresc tot binele din lume si toate demersurile voastre sa fie cu final fericit. Va pup si va salut pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Aadina, cum stai? ai inceput stimularea?
Anca, si mie , cei de la Goldenes mi-au cerut intai analizele si formularele lor completate si doar apoi ma vor pune in legatura cu Dr Stromer. dar poate te ajuta Balanta. tu unde ai facut Fiv-urile ? In Ungaria? ( parca scriai la Fiv Ungaria).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

nu pot sa dau adresa de email a prof strohmer, fiindca este adresa lui privata care nu are nici o legatura cu clinica. eu pe toata perioada am scris pe adresa de office a clinicii si la un moment dat, prin sapt 12, am avut probleme cu tsh-ul si i-am anuntat pe cei de la clinica. cei de la clinica i-au facut fwd lui strohmer, pe emailul lui privat. a fost decizia lor, nu am tras eu de ei in nici un fel, dar daca omul mi-a raspuns de pe mailul lui privat, asta nu inseamna ca eu sa il fac public.

Mergi la inceput