FIV Europa(53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudina78 spune:

sper, imi pare rau sa aud prin ce ai trecut:(
sunt convinsa ca esti o persoana foarte puternica daca inca mai continui si speri. este cert ca vei reusi.
din pacate eu inca nu sunt cu raspunsurile mele in timp real, dar ma straduiesc:)te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

sper, in seara dinaintea histeroscopiei, dupa ora 19 nu mai mananci. euthyroxul poti sa-l iei in dimineata zilei in care faci histero.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Balanta multumesc
Claudina Multumesc! Acum sper din nou , pt un an de zile mi-a murit speranta

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sper, nici eu nu am mancat nimic in ziua histeroscopiei.
Cand faci histeroscopia?
La ce hotel stai?
Bafta

Mergi la inceput

Aadina saptamana viitoare o voi face si voi sta la pensiunea Zanzi (o noapte). E f aproape de clinica si de gara.

Speranta

Mergi la inceput

ceau dragelor,

eu am obtinut in final doar un singur "embrionut" si ma duc acum sa il transferam.
va pup

Mergi la inceput

sper,
din experienta mea iti pot spune ca pe mine m-a ajutat enorm daca nu am mancat dupa 6-7 seara si nu am mai baut dupa ora 9 seara. iar in dimineata cu pricina nu am baut, mancat,fumat...etc....m-am trezit din anestezie usor si m-am simtit bine, insa cand am baut apa dimeneata sau am fumat ( pe vremea aia fumam), mi-a fost ingrozitor de rau si am si vomat.
mult succes si sa nu ai emotii mari.
te pup.

Mergi la inceput

Claudina multumesc. Am 3 anestezii generale pana acum , interventiile au fost facute dupa ora 12 , in ziua respectiva nu am mancat, m-am simtit f bine dupa in afara de prima anestezie la care am baut apa imediat ce m-am trezit, am dat-o la rate intr-un minut. De data aceasta fac interventia la ora 8 dimi de aceea am pus intrebarea cu papa din seara anteriora.

Speranta

Mergi la inceput

Fetelor va rog spuneti-mi si mie ce anume ar trebuie sa se afle la histeroscopia care o fac in zi 12 in afara de septuri si polipi. Se face si o analiza a tesutului endometrial? Ce anume se poate depista? Vreau sa stiu la ce rezultate ma pot astepta, sa fiu pregatita psihic

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sper,tesutul endometrial se analizeaza in cadrul altei investigatii-biopsia de col uterin,care se face in faza luteala.

sunt medici care fac HSC si biopsie in aceeasi interventei,la mijlocul CM dar din punctul meu de vedere rezultatul este irelevant pentru ambele investigatii.

la HSC se analizeaza cavitatea uterina,se scot sinechii,polipi si se corecteaza-in masura in care este posibil,orice anormalitate a cavitatii uterine.

Mergi la inceput