FIV Europa(53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudina78 spune:

Ceau looana,
multumesc pentru raspuns.
fiv-ul l-am facut intr-o clinica de fertilizare din bielefeld, in North Rhine-Westphalia.
Multumesc frumos inca o data

Mergi la inceput

acum m-au sunat de la clinica si mi-au zis ca din 4+1, avem unul frumos, doi au ajuns la 50% si 2 nu s-au dezvoltat. maine la 12:30 ma duc pentru embriotransfer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Claudia bine ai venit

Fetelor ce am voie sa pap in seara de dinaintea histeroscopiei cu anestezie generala? Pastiluta de euthyrox am voie sa o iau dimineata? Nu vreau sa-l mai stresez pr dr cu intrebarile astea.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sper,nu ai voie sa mananci in seara dinaintea histeroscopiei,daca ai anestezie generala.

Mergi la inceput

si eu care imi imaginam ca voi si congela ceva...
sunt bucuroasa si apreciez enorm ca am obtinut unul sanatos...dupa cate hopuri au fost puteam sa nu il avem nici pe asta...dar mi-e si atat de teama sa sper....care ar fi sansele sa transefe 1 singur embrion si sa reuseasca din primul fiv?!ar fi o naivitate sa sper ca hom trece si hopul asta...dar cum speranta moare ultima...:)pana la proba contrarie orice este posibil.
va multumesc dragelor pentru toata rabdarea voastra.
va pup.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

sper,nu ai voie sa mananci in seara dinaintea histeroscopiei,daca ai anestezie generala.

Merci O sa fiu la hotel deci nu-mi mai iau papa dupa mine, doar apa.
Acum tb sa mai aflu dc imi iau pastiluta de euthyrox dimineata, dc o iau dupa histero cred ca o vomit.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

sper nu-mi amintesc daca am luat pastila inainte de histero
dar cred sincer ca da
daca era diferit imi aminteam

Mergi la inceput

Sabina merci Poate intra si Balanta sa-mi spuna cum a facut.

Claudina eu am avut 1 embrion de 8 cel in zi 3 care l-am pus, s-a prins dar am pierdut sarcina din cauza trombofiliei. Am avut doar 2 ovocite dar unul a fost imatur si nu s-a fertilizat. Fii optimista!! Ce AMH ai si ce varsta?

Speranta

Mergi la inceput

sper, iti multumesc pentru urare.
mult succes maine.
te pup

Mergi la inceput

sper, am trecu deja de 30 ...in octombrie trec pe 34.
sincer timpul incet, incet incepe sa devina primul adversar...in caz de esec.
dar speranta moare ultima...sa nu imi creez eu nici un fel de scenariu despre cum ar putea sa fie...trebuie sa fiu realista: am sanse mici, dar am si punct:)
va pup

Mergi la inceput