Febra dupa antibiotic

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Pai, nu-i asa si cu medicii astialalti? tot asa trebuie sa cauti un medic bun. Eu sincer am mai multa incredere in plante (ceaiuri, tincturi, extracte) decat in bulinutele alea. Cumnata mea le da copiilor asa ceva si are plase de medicamente. Ma ia ameteala cand le vad; non-stop ea le da ceva copiilor, cel putin o data/luna unul din doi este bolnav. Eu n-am vazut rezultate, nu numai la ea si la altii.

Extractele sunt cu adevarat bune. Pana sa ajung la homeopatie, Diana primea extracte pentru a controla crizele. Acum nu mai are nevoie nici macar de extracte.
Iar legat de homeopatie, fara nici o suparare, te rog sa recitesti ce am scris mai sus. Recomand homeopatia clasica. Homeopatia moderna de care vorbesti tu, am specificat deja ca nu o recomand.
Tabele cu multe bilute = homeopatia moderna.
Fetele mele au primit 6 granule in 2 luni si ceva in plus cand erau bolnave.

Asta nu insemna ca daca la noi a functionat, va functiona la toata lumea. In primul rand depinde de colaborarea mamei cu medicul, depinde de profesionalismul medicului si de noroc.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

softurela, tu la cine mergi, la ce homeopat?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Si pe mine ma intereseaza, softurela, daca esti din bucuresti, daca-mi poti recomanda medicul tau homeopat.

eu nu refuz nimic pana nu verific. normal ca ma intereseaza sa imbunatatesc sistemul imunitar al fetei mele.

normal ca nu-mi doresc sa o indop cu medicamente.

nu stiu daca homeopatia e mai buna sau nu, dar merita sa vad, sa incerc.

Mergi la inceput