Uniformele scolare,copii dvs. le poarta ?
Raspunsuri - Pagina 3
sorana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zambitoare Porumbita, sa nu imi spui ca blugii...ar fi mai "practici" ca deja fac alergie !! mi se pare exagerata si deplasata chestia asta numai cu pantaloni la fetele de varsta scolara,si in special BLUGI, nu mai este moda ,ci este ANTI-moda ! |
Semeni cu mama mea
Mie mi se par foarte comozi blugii si nu ies din ei. Am multe perechi de blugi si o singura fusta pe care n-o port .
Si mama zicea "O sa ai 30 de ani si o sa fii o doamna, n-o sa poti merge numai in blugi". Ma apropii de 40 si nu intentionez sa renunt la blugi
Ca sa nu ma transform in "mama mea pe invers" la inceputul scoli i-am cumparat fiica-mii o fusta si pantofi asortati "pentru scoala" si am lasat-o sa aleaga fusta sau blugi. Pana acum a fost 100% in blugi.
zambitoare spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorana
Semeni cu mama mea Mie mi se par foarte comozi blugii si nu ies din ei. Am multe perechi de blugi si o singura fusta pe care n-o port . Si mama zicea "O sa ai 30 de ani si o sa fii o doamna, n-o sa poti merge numai in blugi". Ma apropii de 40 si nu intentionez sa renunt la blugi Ca sa nu ma transform in "mama mea pe invers" la inceputul scoli i-am cumparat fiica-mii o fusta si pantofi asortati "pentru scoala" si am lasat-o sa aleaga fusta sau blugi. Pana acum a fost 100% in blugi. Sorana si Monica (28.09.2002) |
Fetita mea sa stii ca in general poarta si rochite si fuste in afara scolii,nu pot sa zic ca nu, plus ca de exemplu duminica la biserica cu pantaloni nu merge niciodata,asa am invatat-o. Dar totusi pentru scoala,gasesc combinatia fusta/sarafan + pantofi mult mai potrivita decat blugi + bascheti de exemplu... Astea la poate purta oricand si in afara scolii.
corap spune:
concluzia fiind ca blugii sunt o uniforma avand toate caracterisicile acesteia (inclusiv partea "anti-moda" subliniata de doamna zambitoare, care e o caracteristica indubitabila a unei uniforme).
io zic ca in lupta uniforma de blugi vs. uniformele din link , aka in lupta dintre bumbac si polistiren poliester
bumbacu' castiga (ca poliesterul determina alergii si murdareste planeta)
dumneavoastra, doamna zambitoare, daca desconsiderati atat de mult sanatatea copilului dumneavoastra, puteti aplica o uniforma de poliester, desigur! suntem o lume libera, pana la urma.
edit: intrasem doar ca sa remarc superbul anacolut din titlu
zambitoare spune:
citat din mesajul lui corap concluzia fiind ca blugii sunt o uniforma avand toate caracterisicile acesteia (inclusiv partea "anti-moda" subliniata de doamna zambitoare, care e o caracteristica indubitabila a unei uniforme). io zic ca in lupta uniforma de blugi vs. uniformele din link , aka in lupta dintre bumbac si polistiren poliester bumbacu' castiga (ca poliesterul determina alergii si murdareste planeta) dumneavoastra, doamna zambitoare, daca desconsiderati atat de mult sanatatea copilului dumneavoastra, puteti aplica o uniforma de poliester, desigur! suntem o lume libera, pana la urma. |
Eii,acum ! exista calitati si...calitati de uniforme !
anya spune:
Ziceai: "reglementari in privinta tinutei elevilor,la nivel national,nu sa permita debandada care am vazut cum s-a rasfrant si indisciplina din salile de clasa".
Inteleg ca e normal sa impui o norma de decenta, dar pana la a impune uniforma standard - cu masuratul lungimii fustei....deja dam in epoci demult apuse si chiar mai rau. Tin minte ca in liceu toate umblam cu sarafanul de uniforma scurtat si daca ne intreba cineva - " a ramas mic"
Pantalonii sunt mult mai comozi deact fustele. Nu trebuie sa ai grija cum te asezi si fata de o fusta scurta - zau ca sunt mai decenti.
Pana una alta noi discutam teorie, fiecare prin prisma vremurilor traite? Tu cum te-ai impacat cu uniforma? Cand erai in liceu mergeai regulamentar si cu cordeluta pe cap?
Fata ta ce parere are?
natalia_nica spune:
Iaca, m-ai facut si pe mine curioasa: ca si alte cateva fete dinainte, intreb si eu: fata ta cu ce s-ar imbraca maine la scoala DACA AI LASA-O SA ALEAGA?...
capcaunul spune:
citat din mesajul lui filofteia Si ce te faci cand copilul tau nu are mobil, iar ceilalti au Iphone? |
Interzici accesul in scoala cu gadgeturi. De ce-ar fi nevoie de ele?
flaviutza spune:
Eu sunt pro uniforma,desi n-am avut ocazia s-o port prea mult din cauza de revolutie . cand am ajuns printr-a 5-a s-a scos.
Din cate stiu eu nici copiii nu sunt ferm contra uniforme, dar nu stilul de uniforma prezentat anterior, am 30 de ani, frate, dar eu pe aia nu as imbraca-o nici picata cu ceara.
Cred ca daca i-am lasa pe ei sa-si aleaga, sau daca ar fi ceva gen asta : http://www.youngteenidols.com/modules/gallery/data/media/56/selena_gomez_cambodia_school_uniform_147.jpg
n-ar fi atat de croiti impotriva.
La fi-mea inca nu au reusit anul asta sa impuna uniforma, si nici nu vor reusi prea curand, datorita pretului. 400 lei/ bucata. La anul sigur nu scapam de ea. deocamdata poarta uniforma standard de 1-4 , plus cravata si insigna
zambitoare spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Interzici accesul in scoala cu gadgeturi. De ce-ar fi nevoie de ele? |
Total de acord ! te duci la scoala sa inveti nu pentru distractie !!!
zambitoare spune:
citat din mesajul lui flaviutza Eu sunt pro uniforma,desi n-am avut ocazia s-o port prea mult din cauza de revolutie . cand am ajuns printr-a 5-a s-a scos. Din cate stiu eu nici copiii nu sunt ferm contra uniforme, dar nu stilul de uniforma prezentat anterior, am 30 de ani, frate, dar eu pe aia nu as imbraca-o nici picata cu ceara. Cred ca daca i-am lasa pe ei sa-si aleaga, sau daca ar fi ceva gen asta : http://www.youngteenidols.com/modules/gallery/data/media/56/selena_gomez_cambodia_school_uniform_147.jpg n-ar fi atat de croiti impotriva. La fi-mea inca nu au reusit anul asta sa impuna uniforma, si nici nu vor reusi prea curand, datorita pretului. 400 lei/ bucata. La anul sigur nu scapam de ea. deocamdata poarta uniforma standard de 1-4 , plus cravata si insigna |
400 lei ?? wow,e ridicol !!!
Mai degraba cu asa ceva as fi de acord (dintr-o scoala englezeasca, daca tot am dat de exemplu Anglia,unde am vazut asa ceva)
www.beaverwood.bromley.sch.uk/media/images/Uniform.gif" target="_blank">http://www.beaverwood.bromley.sch.uk/media/images/Uniform.gif