Vecini deranjati de copil
Raspunsuri - Pagina 8
bird70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui steluta25 Pai tocmai, ca am incercat sa minimalizez saptamani la rand si am dat cu batzu-n balta. Am scris mai sus ce a iesit din minimalizarea mea. Deci, greseala imensa. .... Am ajuns in punctul in care ii atrageam atentia la fiecare zgomot pe care il facea, iar el se uita nedumerit la mine. Strigam la el sa nu mai fuga. Dar de ce totusi? Nu toti am fost copii? Oare asa stateau mamele tot cu vorba buna dupa noi? |
Tu ai numai 2 viteze? Ori il lasi sa alerge sa innebuneasca vecinii ori il terorizezi ca vine si il bate baba? Cand il vezi plictisit ia-l cu tine si faceti ceva impreuna, distrage-i atentia si daca nu merge scoate-l afara.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
steluta25 spune:
Buna. Se pare ca apele se linistesc. Am vorbit si cu administratorul imobilulul, mi-a spus ce mi-ati spus si voi legat de orele de liniste.
Legat de activitati. Copilul meu face toate activitatile specifice varstei, atat in spatiu liber cat si in interior. Dar nu ii pot delimita atat de exact ce face afara si ce face inauntru. Si nici nu ii pot monitoriza chiar fiecare pas facut, la propriu.
Multumesc celor care mi-au sugerat sa canalizez atentia copilului spre altele mai pasnice. Asa o sa fac, desi am facut-o si pana acum. Totusi, nu vreau nici sa il privez de bucuria miscarii, oriunde ar fi facuta ea.
Incercam sa impacam si varza si capra...vecinei. O zi buna
iulia_b spune:
Intre a tine copilul legat de pat si a zice mi se rupe mami de mumia (invata si el alte sensuri) de jos, ia da-te du tu rolele ca eu stau un pic pe chat, mi se pare o cale lunga de bun simt si educatie. Ca asa probabil zice si ala cu manelele la maxim in toiul noptii, ia mai da-i in p... masii de mosnegi sau fraieri, si ala care parcheaza pe trotuar pe trotuar si deranjeaza pe altii sa. Nu-i vorba de de ce faci neaparat ci de atitudine, de rupere totala fata de cel din jur. Nu ma refer la copilul de 1 an care invata sa mearga sper ca se intelege asta ci de atitudini pe care le putem preintampina, respectandu-i pe cei din jur.Si sunt convinsa ca depund eforturi putem face asta, da de unde....
lara_c spune:
Pe vecina iti sugerezi sa o ignori.
Cu toate ca se poate ca pe ea sa o deranjeze si cel mai mic zgomot ...1) nu vad ce poate face un copil de 19 luni in asemenea hal ca sa fie necesara prezenta politiei si 2) daca astea sunt conditiile de bloc, nu are ce face si nici tu.
Dar , sper sa nu te superi pe mine dar copilul tau la 19 luni ar tb sa doarma la ora 19.00 hai maxim 20.00. Nu pt vecina , pt sanatatea lui.
Selene_Bunny spune:
birdule, nush cum e la steluta25, dar la mine, de cand s-a topit zapada, sunt numai resturi de zapada cu noroi si cu o droaie! de rahati de caine. Ba si rahati de om, din cand in cand. Plus gunoaie, ca deh, a fost zapada mare si cin' sa mai arunce la container...
Mor de greata cand ies din casa...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
CorinaDani spune:
exact, selene, mi-ai luat vorba din gura.
e de-a dreptul scarbos sa mergi acum pe-afara, peste tot numai apa murdara care balteste, zapada innegrita, resturi de gunoi, rahati si pisati de caini...efectiv nu am unde sa las copilul sa alerge, parculetul e sufocat de gramezile de zapada + rahatii aferenti, singura varianta este s-o duc la un loc de joaca amenajat in interiorul unui mall...
anya spune:
Lara, in Romania copiii se culca mai tarziu. La varsta de 18-24 luni ai mei aveau doua somnuri de zi. Dormeau de pe la 12 la 1.30 si de la 17.00 la 18.00-18.30. Cum sa ii culci la 19.00?
Selene_Bunny spune:
Exact, Corina. Acum m-am uitat pe geam, trotuarele sunt, intr-adevar, uscate ca vara. Dar sambata am fost la noi la Mall, la inaugurarea Noriel, era soare, frumos... Insa slalom am facut printre gunoaie si rahati...
Amu' am lasat copilul sa se joace in apa, in cada. E incantata. Canta.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
ch_dana spune:
Hm...eu-s din categoria "vecinilor". Vecina de deasupra avea un baietel care incepea alergatul pe hol si batutul cu mingea de la 21:00 incolo...
Plus ca era asa "bine" educat incat, atunci cand am sunat la usa sa ii explic doamnei ca nu e normal ca un copil de 3 ani sa faca galagie la ora aia, a aparut si el si din senin a inceput sa dea cu picioarele.
Stateam vis-a-vis de Parcul Plumbuita, bunicii veneau zilnic dar justificarea era ca "e prea bolnavicios ca sa fie scos afara". WTF ?!
Intre timp s-a marit si el...dar nu-mi mai pasa, ne-am mutat la casa. Oricum, 2 ani ne-a omorat cu zile, am zis ca ajung la balamuc...aveam si o perioada grea la serviciu, nici acasa nu ma puteam odihni...a fost horror, bine ca s-a terminat.
anda2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Si eu vin iar si intreb si pe bune ca intreb ca nu stiu: daca eu fac pipi noaptea, vecinul de sub mine, care doarme, se poate trezi de la zgomotul jetului meu de pipi? Sincer, nu mi-am pus niciodata problema asta, dar e un inceput pentru toate:) Fi-mea face pipi in fiecare noapte, pe la 4. La wc. Noi facem dus cand ne culcam. Pe la 12-1 noaptea. MI se intampla sa spal rufe la masina si pe la 10 seara. Recunosc ca nu m-am gandit niciodata ca pot deranja vecinii. BAZAR UMANITAR |
O, da! Vecinii de sub noi aveau chef...tineret, muzica, ce sa mai, ma umpleam si eu de bucuria lor. La un moment dat s-a oprit muzica, am crezut eu ca s-a spart gasca. Si ma duc si eu la baie, ca omu', ca ma pregateam sa ma culc...Si unde aud un cor ad-hoc ce canta din toti rarunchii "Poate daca ploaia s-ar opri..."
Deci eu sunt fata care aduce ploaia, da?