Vecini deranjati de copil
Raspunsuri - Pagina 2
cipcipcip spune:
Si normal ca trinteste jucarii la virsta asta. Sa vezi ce mai trinteste si al meu cu oalele pe cimentul din bucatarie! Sau cu capacele de la oale! Nu ai cum sa tii un copil la virsta asta fara sa faca galagie deloc.
eumada spune:
As aduce eu politistul,l-as baga in casa si l-as pune pe cel mic sa alerge.....sa vada cum imi terorizeaza ea copilul,apoi i-as pune eu plangere de tulburare a posesiei locuintei si ca-mi atenteaza la mintea copilului......il terorizeaza etc...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
emanouela spune:
da, cred ca ori te incarci cu ignore si cand mai bate incerci sa-ti convingi copilul ca nimic rau nu i se va intampla, (copilul tre sa se simta in siguranta in casa si cu voi)...ca pur si simplu tanti de jos se plictiseste si bate in teava...ori tu sau sotul, in mom in care a batut in teava ai coborat si-o informezi ca e ultima data cand ii mai tolerezi asta si ca urmatoarea data ii faci tu plangere la politie pt ca-ti terorizeaza copilul si totodata iti convingi copilul ca e in siguranta. fara scandal, calm si transant, fara a lasa loc de alte interpretari. de femei din astea cu tigle lipsa, eu le zic "procesomane" ca nu stiu decat sa ameninte cu judecata sau politia, e plina lumea.
Ilinca_M. spune:
Acuma fara gluma, nu pot sa cred ca exista atata rautate in lume, o persoana (asa-zis) intreaga la cap sa fie "deranjata" de existenta unui copilas, ca practic asta o deranjeaza, simplul fapt ca exista, ce altceva ai putea sa-i reprosezi unui copil de nici 2 ani?! Adica adultii pot:
- sa dea cu bormasina zilnic, timp de 2 saptamani, exact in intervalul 13-17;
- sa bata snitele zilnic la 7 dimineata, ca doar tre' sa fie proaspete cand merg la serviciu:))
- sa dea cu aspiratorul sambata dupa 21;
- sa bata la orice ore, zici ca are norma de ciocanit;
- sa faca dush la 1-2 noaptea, cu zgomotele aferente, ca doar atunci vine din club si tre sa se refreshuiasca
daaar un copil sa nu cumva sa tranteasca o jucarie sau sa alerge prin casa?!!!
(toate exemplele insirate de mine sunt din realitate si apartin vecinilor de deasupra; iar eu inghit totul in virtutea lozincii "asa e viata la bloc!" Iar vecina ta face atata tam-tam?!!)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ioana_Pos spune:
Statul la bloc inseamna stat la comun. Noi auzim fetitele vecinului de dedesubt cand plang, mai ales pe cea mica o auzeam noaptea si ma repezeam la a mea in camera ca ziceam ca este ea. Idem, sunt convinsa ca si ei ne aud, si cand se joaca fie-mea si chiar pe noi cand ne incaltam si mergem pe gresia din hol. Unii vecini dau manele la maxim vara pana la 23.00, altii fac gratar si altii isi spala covoarele in fata blocului. Asta e!
Eu lu' tanti de dedesubt i-as arata reclama cu www.tare.ro/apropo/45973-brd-reclama-cu-nadia-comaneci" target="_blank">Nadia Comaneci si as pune-o in tema sa se pregateasca pentru olimpiadele de peste 15 ani.
diuta_20 spune:
Sincer,nu am mai auzit asa ceva.Pai ce sa faci,sa iti legi copilul sa nu mai faca zgomote,ca sufera vecina de tracnituri?!? Convinge-ti copilul ca nu se intampla nimic,inventeaza ceva pozitiv cu care sa asociezi zgomotul produs de bataia in tevi a vecinei,iar cand te intalnesti cu vecina spune-i ca ti-ai cumparat casa si vei te vei muta in curand,rapunsa de mustrarile de constiinta ca i-ai distrus linistea.Apoi sa stea sa astepte sa te muti!
Oricum,vine vara si probabil veti sta mai mult timp afara.
eumada spune:
Eu i-am rugat pe copiii vecinei sa faca mai putin zgomot doar intr-o dimineata cand la ora opt ala micu se dadea cu tricicleta pe hol si s-a izbit de usa asa tare ca a deschis-o si m-am trezit cu el in casa......a treia oara...sau cand alearga toti cei cinci copii ai vecinilor si se opresc in usa,dar doar cand se nimerea sa doarma Eva,altfel,o scoteam si pe ea...asa nu mai deranja nimeni pe nimeni....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
ramiris spune:
Steluta25, cum de te-ai certat cu vecina in seara asta? A venit la usa in loc sa bata in teava asa cum obinsuieste sau te-ai dus tu la ea satula de bataile in teava?
Ceilalti vecini nu se sesizeaza? Pe ei nu-i deranjeaza bataile in teava? Ca daca zgomotul facut de copil se aude numai la ea bataile in teava se aud la mai multi vecini, nu doar la tine.
Si noi am avut discutii (fara scandal) cu vecina de sub noi cand era Luca mic (sub 3 ani). La fel reclama ca "duduie" cand alearga copilul prin casa si i se misca lustra. De-abia ne mutasem si nu aveam coviare peste tot, doar parchet si probabil asta amplifica zgomotul.
N-am facut nimic (nu stiu ce-i puteam face copilului de 13 kile sa "calce mai usor") in schimb a inceput ea sa dea tv la maxim imediat ce se lasa linistea la noi seara la 9-9.30. Asta ca sa ne arate probabil ca ne poate deranja si ea pe noi.
alex_andra spune:
intreb si eu, acu, ca omu care nu stie (cum ziceam, am stat de cand m-am nascut, pana in prezent numai la ultimul etaj):
chiar se aude deranjant cand un vecin da televizorul la maxim?
sau face dus?
Am un apartament care este inchiriat, iar vecinul de sub acel apartament are mereu de reclamat cate ceva.
Rectific, avea, pana cand l-am reclamt eu la politie pentru hartuire, eram gravida in 7-8 luni si am reclamat ca-mi traumatizeaza copilul din burta cu hartuirea lui. S-a potolit
Reclama pana si faptul ca il deranjeaza mersul cainelui prin casa. Fostii prorietari aveau un caine mai maricel, nu stui ce rasa.
Reclama ca il deranjeaza ca se face dus la 6 dimineata.
Pai cum naiba sa te deranjeze facutul unui dus, de catre un vecin?? Eu asta nu pot sa o inteleg. Cum naiba auzea.
Ca si eu am vecini, dar n-am auzit in veci, ce face omul in casa.
Decat daca se certau
alex_andra spune:
Steluta, uite ca mi-a venit o idee
Ia un vecin cu tine, du-te peste femeie in casa, normal cu acordul ei, cand e copilul mai zogmotos si vedeti daca e chiar asa deranjant.
Eu asa am facut, cu vecinul de care povesteam.
Aveam in chirie niste copii de 18 ani, studenti anul 1. Si copii umblau incaltati prin casa, ca deh, asta le era obiceiul.
Si omul se plangea ca e galagie de nu poa' sa doarma.
L-am luat pe administrator de mana, l-am pus pe vecin sa se duca la mine in casa si sa mearga.
Omul a inceput sa tropaie cat il tineau puterile, ca deh, sa demonstreze
Administratorul a concluzionat ca omu' exagereaza si ca nu are dreptate
Asta, impreuna cu reclamatia mea la politie l-au potolit.