HAI puiutza, dari!!!!(70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jonesy spune:

Pentru vergeturi: eu folosesc uleiul de sarcina de la Weleda, antivergeturi, scrie ca se foloseste pe toata perioada sarcinii si pana la cateva luni dupa nastere. Eu nu l-am folosit decat atunci cand am observat primele urme pe abdomen, spre luna a 8-a, dar a fost excelent, le intinde foarte bine. Acum o sa continui cu el pana voi putea face masaje normale (dupa cezariana).

Pentru buric... noua ne-a spus la maternitate sa nu dam cu absolut nimic. Sa spalam bebelusul normal, sa il bagam in apa fara frica si sa il uscam bine... ceea ce si facem. Azi, la 8 zile a cazut clema cu care era prins. Sper sa se retraga frumos si repede. Asteptam sa vedem ce ne zice pediatrul saptamana viitoare...

Va pup si noapte usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ileana, iti zic maine detalii si parerea mea despre el. Nu l-am vazut niciodata, marius a fost sa vbeasca cu el, apoi eu doar la telefon.

Sa aveti o noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

La multe luni pentru Robert Stefan, Kariss Y?asmin, Antonia Cristiana, fetita de Elenii (chiar, cum o cheama?)

Anca, mrg - e normal sa va vina sa plangeti, are si cauze hormonale plansul la lauze, dar e si schimbarea asta mare, dintr-odata, care e normal sa te copleseasca, plus vina pe care o simtiti din cauza ca nu sunteti fericite cand va asteptati ca asta sa fie cea mai fericita perioada. Sa stiti ca e ok sunteti in regula cu ce simtiti! Si o sa treaca si o sa ajungeti sa va bucurati! Nu mai pot dzvolta, dar revin. Nu va fie frica/jena sa vorbiti despre asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alice, multumesc, abia astept sa vorbim.
Fetelor am doua probleme:
1. Cele care ati luat marsupi plus, sunteti multumite? Tare ma bate gandul...
2. Batista bebelusului poate fi folosita la copil de o luna? Si in nasuc in afara de ser ce se mai poate pune acum? Exista picaturi pt varsta asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Alice, multumesc, abia astept sa vorbim.
Fetelor am doua probleme:
1. Cele care ati luat marsupi plus, sunteti multumite? Tare ma bate gandul...
2. Batista bebelusului poate fi folosita la copil de o luna? Si in nasuc in afara de ser ce se mai poate pune acum? Exista picaturi pt varsta asta?

Mamica lui Tudor
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

In nasuc ii pun doar ser, dar am auzit ca exista siniste srayuri speciale.
Eu am folosit batista beblusului inca din a doua saptamana a lui Beatrice. Avea nasucul infundat, si se chinuia sa respire. Mi-a fost frica sa o las asa, si l-am folosit - setat pe putere mica de aspirare. Nu s-a intamplat nimic rau, eu zic ca poti sa il folosesti cu incredere. Plus ca am intrebat si peditrul inante,si mi-a zis ca pot folosi linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ileana - iar cu mine pe cap esti Alta data sa specifici ca nu vrei raspuns de la mine Eu sunt nespus de mutumita de Masupi plus, pentru ca bb sta intr-o pozitie corecta, se pune usor, nu se simte prea mult greutatea lui bb, pot sa am grija de ceilalti 2 copii cat sunt cu Mihai agatat de mine. Dar mie Mihai doar asa imi doarme ziua. Inainte sa-i placa in Marsupi plus, copilul asta imi plangea cu orele pentru ca nu reusea sa adoarma si-l durea si burtica. Acum imi doarme si 1-2-3 ore agatat pe mine. Daca nu as fi reusit cu Marsupi plus, cred ca eram si eu intr-o depresie acum de nu ma vedeam.
Si mi-a placut cum ai descris experienta dormitului cu bb in pat, parca citeam senariul de la "Iubire intezisa" Glumesc. Sa stii ca m-a emotionat cu adevarat. Eu cred ca n-as fi avut nicio noapte dormita pana acum de ma hotaram sa-l culc pe Mishu in patut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Ligia, imi pare rau de ce s-a intamplat cu bebe Andrei, nu vreau sa imi imaginez prin ce-ai trecut!!! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Of Ligia ce ghinion. Sper sa treceti cat mai repede peste. Sanatate multa

Bulinuta multa sanatate si lui Rares si tie putere Hai ca vine primavara, vara si scapati si de raceli

Legat de canal lacrimal, am mai scris, noi am tras tare mult cu David si am facut 3 interventii pana la urma. Insistati acum cu masajul, caci se poate rezolva si in caz ca nu trece repede va recomand clinica Oftapro din buc. Ideea este sa rezolvati cat mai repede, sa nu va chinuiti un an si...cat ne-am chinuit noi. Sanatate

Eu fac pe mine, dar nu pot sa-l dezlipesc pe pusti de la san

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Bulinuta, si fetita mea are o viroza acum si de sambata suntem pe tratament. De data asta macar am scapat de injectii, suntem pe antibiotic oral si multe alte siropuri. Din ce am observat eu, primavara asta o sa fie tare pacatoasa.
Cat despre noi, suntem in formula 2 in 1 dar nu mai avem mult.
Am fost luni la control si daca nu se intampla nimic pana atunci, in sapt 12-18 martie o sa avem parte de marele eveniment. Am vb si eu cu T. si a zis k imi face ce anestezie vreau. M-am decis pt generala, din mai multe motive: in sarcina asta, fiind toxica si stand o buna parte internata in spital, am facut atacuri de panica si imi e frica de reactia mea acolo pe masa de operatie. In plus, ma adoarme, nu simt nimic, si ma trezesc gata scapata. Am mai trecut o data prin anestezia generala si nu a fost asa de rau. Asa ca, cu Dumnezeu inainte.
Bulinuta, vroiam sa te mai intreb ceva. Si eu ma umflu fff tare si noaptea mi se inclesteaza degetele. Mi-a zis T sa iau niste magne b6 si calciu. Tu ai luat cumva?
Anissia, foarte dragute pozele.
Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

La multi ani Lady! cu intarziere
Sa fii s#259;n#259;toas#259; si fericita al#259;turi de cei dragi
Dr Anca m#259; bucur ca a trecut degetelul

succes la vaccinare Alice
Ligia sanatate multa puiului, bine ca ati descoperit din timp infectia.
Bulinutza sanatate lui Rares. Bantuie o viroza ca si Sebi al meu e tusitor si mucos. S-a procopsit de la scoala. Juma de clasa in frunte cu profa de romana sunt raciti. L-as tine acas#259; dar nu vrea pt ca se preg#259;tesc intens la mate pt olimpiada. In curand e faza pe municipiu si a muncit sa ajunga pana aici, ii pare rau si lui si mie sa piarda din antrenament. O sa-l las numai la orele de mate azi,apoi il ia sotul acasa

Mergi la inceput