HAI puiutza, dari!!!!(70)
Raspunsuri - Pagina 15
tebligia spune:
fetlor nu am citit nimic din urma noi azi am iesit din spital , am fost internati pt k bebe Andrei a facut infectie urinara cu e-coli si am fost pe tratament cu antibiotic intravenos , nu am avut chef nici de apa nici de vorba de nimic numaram minutele intre tratamente sa treaca mai repede sa fie piticul bine
mai avem de urmat 7 zile cu suspensie orala de antibiotic si apoi reluam analizele
deci cu asa ceva te pricopsesti din maternitate noroc cu problema noastra cu rinichii k am aflat din pripa k nu stiu ce se intampla dak imi facea si febra , varsaturi si tot tacamul bolii
va pup si sper sa recuperez
felicitari fetelor care ati mai nascut si scot majorete pt restul
bulinuta27 spune:
rares are iar febra si il dor urechile....si nu l-am dus la gradi...eu imi pierd mintile
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
carpediem spune:
Seara buna fetelor,
Azi a venit si la noi pediatra si ne-a vazut, suntem bine, l-a controlat pe bebe la toate alea si sunt in regula toate. De 2 zile are insa o secretie galbuie la un ochisor si pediatra zise ca are canalul lacrimal infundat. Asta trece cu masaj si niste picaturi, sper, daca nu trece, e mai naspa...Nu am idee de ce are canalul lacrimal infundat Voi ati patit asa cu bebeii vostri? Cum s-a desfundat canalul respectiv?
Si colac peste pupaza, tati a racit si acum sta numai cu masca cu noi, sper sa nu racim si noi
Scot si eu niste majorete pt Puiuta si Dari, nasteri usoare si bebei sanatosi!!
Mami implinita de bebe Matei Gabriel
"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"
MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
anca_cls spune:
Fetelor mie azi mi-a facut popa molidva, sper sa ma linisteasca ca de cateva zile fac in fiecare zi cate o criza de plans.........Nu stiu exact de ce, stiu doar ca ni-e foarte frica de viatza asta noua...si am momente in care sunt super fericita si extaziata si momente in care nu as face altceva decat sa plang....Plus ca sotzul meu incepe serviciul de maine si ramanem singurele miercuri, joi si vineri noaptea Sper sa ma descurc........
mamica fericita foc de Eva Georgiana
anca_cls spune:
Fetelor care alaptati, ce mancati? Noua din spital ne-a zis sa mancam regim, dar parca nu mai pot,,,,,,,,,,Dulce mancati?
biancabia spune:
Fetelor nu reusesc decat sa frunzaresc pe aici
Imi pare rau sa aud ca ati trecut prin probleme, Ligia
Bulinuta e imediat primavara, poate va slabesc problemele odata cu caldura
Noi suntem bine. Incercam inca sa ne acomodam unii cu altii. Alexis e asa si asa, cu momente bune si rele. Nasterea a decurs bine, a fost mai lung travaliul decat data trecuta, s-a intamplat noaptea asa ca sa nu mi se poata pune nici o anestezie.
Buricul ne-a cazut la 7 zile, acum e aproape vindecat. Dam in continuare cu alcool de 3 ori pe zi, pana vineri.
Iris a luat in 10 zile, de la iesirea din spital pana azi 465grame. Piept nu am suficient asa ca dupa ce papam la san papam si bibe si adormim la piep. Ii place f mult tzitzi dar...deocamdata nu e suficient
Va pup!
anca_cls spune:
Fetelor, e adevarat ca Vitamina D3 si Vigantolul sunt acelasi lucru???
biancabia spune:
carpediem si fata mea are canalul infundat. Mi-a zis pediatra sa ii fac de 3 ori pe zi masaj in coltul interior al ochiului, adica sa apas tare acolo (evident tare cat poate semnifica tare pt un bb). Si secretia galbena sa o sterg cu ser fiziologic. Crema nu mi-a dat
anca mie moasa mi-a zis sa mananc exact cum mancam in timpul sarcinii si ca ceea ce mananci provoaca colicii e un mit. O fi asa sau nu, nu stiu. Si da, vigantolul e vitamina D3
ane-maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_cls Fetelor care alaptati, ce mancati? Noua din spital ne-a zis sa mancam regim, dar parca nu mai pot,,,,,,,,,,Dulce mancati? mamica fericita foc de Eva Georgiana |
Eu am mancat aproape de teoate, in afara de cele interzise ca sa zic asa, gen fasole, varza , muraturi si citrice, in rest am mancat carne, omlete, ciorbe , am baut si suc acidulat ca imi era pofta dar f putin, si tort am mancat ca a fost ziua mea insa iarasi f putin , gratar am mancat cu usturoi si nu am facut bine deloc :( , exclus usturoiul si ceapa insa n-am stiut si s-a simtit si in comportamentul Biancai pt ca durut-o rau burtica in ziua aia :(( ; in rets nu stiu ce sa zic , cred ca fierturi de legume si carne treb. sa mancam , mai ales dc alaptam, si eu am problema asta cu mancarea ca nu mai stiu ce sa gatesc si nici timp nu am .
Va
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)
aerlilian spune:
Ligia, imi pare atat de rau... Dragii de voi...intr-adevar, bine ca ati depistat la timp. Sanatate multa!!!
Bulinutza, tare ciudat cu Rares...insanatosire grabnica!
Alina, de la tine nicio veste...sunt ingrijorata, sunteti ok?