Cum scapam de.....
Raspunsuri - Pagina 4
Creola spune:
Nu stiu de ce dar cavitatia imi inspira si mie incredere.Am facut electrostimulare ,masaj si a fost bine ...dar sa fii mereu in forma trebuie sa faci constant ,daca esti un gurmand.
Voi merge si eu dupa ce termin cu alaptatul.
ali spune:
In urma procedurilor nu ati avut probleme cu capilarele? Eu as avea nevoie sa mai slabesc vreo 5 -6 kg , ramase dupa sarcina. Dar nu cred ca pot sa apelez la niciuna din procedurile de care spuneti pentru ca in zona soldurilor am multe capilare sparte.
maseruph spune:
Maria,
Incearca,in fiecare dimineata cind te trezesti,sa-ti spui cu convingere ca ai slabit 300 grame.mai poti incerca,sa faci niste biletele pe care sa le lipesti pe oglinda de la baie,pe usa dulapului de bucatarie,sau in alte locuri des folosite.Ideea este,ca ne tragem din scinteie divina si pentru EL este posibil orice.Deci cuvintul "NU" nu exista.Cind spui "nu sunt grasa" de fapt spui "sunt grasa",pentru ca "NU" nu exista.As putea sa umplu tot topicul de exemple.Daca vrei cu adevarat,trebuie sa si crezi ca se va intimpla.Si asta fara sa tii niciun fel de dieta.Subconstientul face toata treaba.O zi minunata sa ai!
eumada spune:
Mie mi-au vindecat si vergeturile de pe sani...erau niste crapaturi vinete si urate...dupa tunel si creme speciale.....nu se mai vede nimic..iar vergeturi,din cauza slabirii nu am...nici nu am facut in sarcina..si credeti-ma pe cuvant sa te faci de la 65 la 115 in cinci luni........nu e asa usor.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
ladybird32 spune:
1. solutia este cea data de , scuze, dar nu am retinut nick-ul, foamea - pt ca toata lumea are muschi abdominali, dar patratelele nu se vad din cauza grasimii. Foamea, nu la modul barbar, ci asa finut, slabit maxim 2 kg pe luna.
2. apoi exercitiile fizice - abdomene si alergari.
3. cavitatia - puteti uita de ea cu incredere. eu (sunt slaba dar aveam ceva grsime localizata de care tot nu scapam) am facut asa ceva, m-a masurat doamna la inceput, m-a tinut vreo 2 ore, am mai pierdut si timpul, m-a uns cu tot felul de chimicale, m-au durut oasele de la ce Dumnezeu de unde emitea aparatul respectiv (i-am spus ca ma doare si mi-a replicat ca "baba sufera la frumusete " , in fine, s-a terminat procedura, vine ea victorioasa si increzatoare sa ma masoare din nou, sa-mi arate ce mult am "slabit" in doar 2 ore ... si cind ma masoara constata ca aveam EXACT aceleasi dimensiuni, de a inceput sa dea din colt in colt si sa-mi "explice" ca poate am luat inainte ceva medicamente care retin apa, ca poate trebuia sa lucreze la o intensitate mai mare ... deci trust me - cavitatia = o mare teapa. nu mai vorbesc ca te ustura ochii cind o platesti.
4. ce poate ajuta, dar numai la aspectul pielii, (pt ca muschiul se tonifiaza dar pielea, mai ales dupa o virsta, nu) este masajul, masaj facut manual (stati linistite nu sud maseoza)
tot ce-am scris mai sus este testat intai pe pielea mea
va pup
PS. cum am scapat de grasimea localizata care ramanea acolo desi eram slaba ? cu cutitul (si a fost foarte simplu, daca vreti detalii, cu placere pe PM)