Cum scapam de.....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela.d

Eu am scapat de grasimea de pe burta. Nu am mai mancat nimic dupa ora 19 si am mers la sala. A durat doua luni, timp in care am dat 5 kg jos (din care nu stiu de ce majoritatea erau pe burta). Atat imi propusesem (am ajuns la 51 de kg cat aveam inainte de primul copil).
Greu mi-a fost primele 3 saptamani cand as fi mancat si frigiderul. Grea este si mentinerea la greutatea asta. Din pacate, asimilez mult mai usor decat in tinerete. Dar merita.

Mirela, cum reusesti sa te mentii? Pt ca mie mi s-ar parea o tortura sa stau departe de prajituri si mancare delicioasa pt tot restul vietii. Nu as putea in ruptul capului sa tin o 'dieta de intretinere' si sa mananc numai legume fierte, portii minuscule si limonada toata viata.

Cat timp stateai la sala in cele doua luni? Dupa ce ai 'dat jos' cat ti-ai propus ai renuntat la sala sau mergi in continuare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_1 spune:

Si despre cavitatie puteti sa imi spuneti putin mai multe?
Nu prea stiu ce presupune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

ce solutie secreto-miraculoasa credeti voi ca exista? Hai ca va spun eu: faceti foamea! Nu exista alta cale.

Tocmai spuneam despre cavitatie... Sa stergi 10cm de pe burta in 2 saptamani chiar e o solutie miraculoasa.

Iar foamea la propriu nu as recomanda-o nimanui, scade metabolismul si ajungem imediat la yo-yo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lille spune:

Eu una ma gandesc la Lipolite sau Ultra shape v3. Inca nu sunt convinsa.
Nu sunt in stare sa ma infometez si nici timp de sala nu am. Oricum imi trebuie sala cu loc de lasat copii ceea ce nu am gasit in Bucuresti.
Ma pune barbatul sa mananc fiindca sunt nervoasa si irascibila cand sunt flamanda.
Ceva suplimente miraculoase ati gasit?
Mie mi se pare ca are efect pastila cu otet de mere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nici eu nu ziceam de foame la propriu. Dar nu exista asa ceva sa stergi centimetri nici cu mama cavitatiei daca mananci cat vrei, cand vrei si ce vrei. Pur si simplu. Nu exista nimic care sa te slabeasca daca nu te abtii de la mancare in afara de operatii estetice sau bariatrice asa cum am zis. Si inca daca nu faci nimic in privinta obiceiurilor alimentare dupa aceste operatii nici ele nu au rezultate pe viata. Asta e!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Citat:

Dar nu exista asa ceva sa stergi centimetri nici cu mama cavitatiei daca mananci cat vrei, cand vrei si ce vrei

Nu inteleg siguranta ta in a-mi spune ca nu exista ceva ce am trait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sa ma exprim altfel poate intelegi siguranta mea, ca si eu am trait.
Secretul miraculos consta in obiceurile alimentare care pentru fiecare persoana in parte functioneaza diferit. Dar nu in sensul in care ai vrea tu sa se inteleaga.
Mancai dupa 19 cand faceai cavitatie? Mancai hamburgeri si cartofi prajiti? Sarmale? Prajituri cu crema si cozonaci? Sau in general ai obiceiurile astea? Si mananci asa constant sau ocazional?
Sunt extrem de putine persoanele care pot manca asa si nu se ingrasa sau se rezolva la saloanele de impachetari. Eu n-am intalnit niciuna. Poate am ocazia acum virtual?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Citat:

Mancai dupa 19 cand faceai cavitatie? Mancai hamburgeri si cartofi prajiti? Sarmale? Prajituri cu crema si cozonaci?

Dupa 19 mananc intotdeauna (ma culc pe la 3-4...).
In legatura cu mancarea, mananc foarte rar ceea ce spui tu, de peste 10 ani. Deci, dieta mi-a fost mereu aceeasi, diferenta a facut-o cavitata

[am facut si eu alte sute de proceduri, in prezent (si de mai bine de 8-9 luni) fac saptamanal cate 3 sedinte de Ultratone insa cavitatia a fost singura cu rezultate "miraculoase" si de durata].

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ideea la mancatul seara este sa nu te culci cu stomacul plin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Ideea la mancatul seara este sa nu te culci cu stomacul plin.

Evident

Ca o concluzie, sa nu se inteleaga ca sunt extaziata de cavitatie, nici macar nu o recomand pentru ca am vazut si rezultate urate

Mergi la inceput