Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Alina ti-am trimis!!! si vezi ia vitaminele:))) ca vin la tine si iti dau nanananana:))))

Oana cu Bebe Tudor 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Onutza ai venit cu primavara si cu zen-ul!!!
Sani "formati" pt supt, sunt aceia care au sfarcul iesit in relief un pic, de fapt sfarcul format ca sa aiba bebe de ce sa traga.

Dienutza ce vesti minunate ne aduci tu!!! Bravo inimosului, ce frumos ii canta inimioara acum!!!

Elly 30+ cu Babyboom

AMR 9+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Mersi frumos Onutza
Fir-ar ele de vitamine ca am ajuns sa si salivez de pofta si de foame.

Alina cu bebelusa 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna fetele!
As dori si eu user name si parole pentru contul de picasa, daca se poate.
Multumesc si sa aveti o zi minunata!

29+ cu Stefan Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Diana, ce vesti bune ne dai! Hai, Mirciulica, fii strong! Cum mai e cu lichidul ala? Tot acolo e?
Deea, zic si eu ca Elly, nu te lua dupa masuratorile de la eco pentru a stabili DPN-ul, ca te zapacesti. Noi avem DPN-ul apropiat. Eu il am pe 13 iunie, conform UM. Am vorbit cu medicul de familie, pe 1 aprilie pot intra in prenatal. Deci cam pe atunci si tu.
Virgi, ce-o facut printesa, cu ce te-o necajit?
Maine imi vine si mie dr din CIC, in sfarsit fac si eu un control gineco dupa 15 saptamani. Nici nu stiu ce sa o intreb, ca n-am nici o problema.
Apropo de alaptat, va las un link, mi se pare foarte util ce am gasit:
http://www.youtube.com/watch?v=Zln0LTkejIs
Am inteles, vazandu-l, de ce am facut ragade, pentru ca bb nu baga tot mamelonul in gura, cat mai adanc, si efectuv mi-l freca, mi-l rodea.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Alina schimba vitaminele.Eu de ex eu centrum materna.In primele 3 luni le luam seara inainte de culcare si ma trezeam cu o foameee teribiliaaaa apoi mi-a dat prin capul meu sec sa citesc prospectul si acolo scria clar sa le iau in timpul meselor..si vreau sa spun ca nu mai am nici o problema..Alt exemplu..elishor ia elevit si s-a ingrasat 6 kile..in conditiile in care ea sta numai si numai in pat nu face deloc miscare..daca era sa se ingrase de la vitamine ar fi trebuit sa fie femeia avalansa:))) tzatza peste burta burta peste genunchi :)))))))))))).Deci nu vitaminile ingrasa !!!!!
Si sa stiti ca prospectul unui medicamnet este mult mai destept decat medicul.Asta o stiu de ieri de la un medic dermato.
Elishor unde am venit cu primavara?:)))) si ZEN-ul da e inca cu mine ..sper ca nu va disparea pana ce nu naste toata lumea:))))

Oana cu Bebe Tudor 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

Sunteti criminale, jur!Era sa mor de ras vorba Andrei cand am auzit de 2Pi
Andreiutz chillax iubita ca nu cred ca a zis Elly ceva cu rea credinta Elly pupicei si tie sa nu te niervezi sa faci rau la strumfuletz!
Diaaaaana ce ma mai bucur ca este inimosul mai bine
Nici eu nu m-am apucat de lista sau de bagajul in sine dar cum o sa ma mut la Constanta dupa Paste se va ocupa mama de ea Desi la particular cred ca nu voi avea nevoie de nimicutz. Pfiu ca abia astept sa ajung pe 9 la controlnu mai am rabdaaaare sa vad ce face gogoshica si cat de mare s-a facut! Tot cu temerile mele ca nu trece de 3 kg..nu ca as vrea sa fie mai mare de 3,5kg ca m-ar cam strivi la iesire dar asa la un 3-3,2 tot as vrea sa fie Si cum eu in ultimul timp nu mai pun deloc...m-am cantarit si am tot cele 10 kg in plus de acum o luna jumate. Vitaminele le iau dar din pacate mai pe sarite asa ca Alina dar far voie :))) pur si simplu uit fir-ar ele sa fie:) dar am o medie de 5 din 7
Ficatelul a trecut ieri cu repaus la pat after work si o carte buna Iar analizele iesisera ok acum 3 sapt deci ...pfff sper ca e pura fizica si ca fii-mea statea comod pe dumnealui.
Apropo de drumurile lungi...ieri a venit iuby si m-a intrebat dc pe soacra-sa a luat-o capu:)))))) nu chiar asa dar asta era intelesu' Ca a vb cu un prieten comun care i-a zis ca mama a platit deja ptr excursia de Paste la Dejani(e pe langa Fagaras) ...puey e doar cu 2 sapt inainte de finish...mai stii daca ma apuca ceva pe acolo? Gabi era...aaa asta e facem proba speciala de raliu...dar zic sa vorbim pe 9 cu doc sa vedem dc ma lasa totusi sa nu ma avant eu asa inutil. Oricum cica nu platise, doar rezervase dar ma gandesc sa nu fie prea aproape de termen si prea departe ca distanta.
Io nu am nici sani daramite farcuri Glumesc acu dar nu cred ca am nici un colostru ca nu il vad si sfarcurile sunt miniMe...Asa ca ma voi antrena cu garmastanul ala cu vreo luna inainte ca sa le hidratez si sa le pregatesc de supt siiii cu glicerina boraxata de ziceati voi ca sa diminuez raul.
Imi da si mie ciiiineva, va roooooooooooog, parola de Picassa? ca eu nu am intrat in viata mea, nush cum se face si vreau si eu sa vad burticile si bebeii care nu's p Fb

gogosica pe druuum 30+ viiiiiiiine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Anxy activeaza mesajele private sa pot sa iti trimit parola..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Gata!

Am pus si eu citeva pozici pe picasa!
Din pacate nu am decit una bucata pozica cu burdihanul.

29+ cu Stefan Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Burticutelor, ce-i cu pustietatea asta pe aici?! Am impresia ca ati inceput un capitol nou si eu nu stiu nimic .

Daca nu vreti si nu vreti, atunci va zic noapte buna .

Diana 30+ cu Mirciulica

Mergi la inceput