Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Si eu sunt perfect de acord cu Onuta. Nu renuntati la vitamine pentru asemenea motive... Eu cred ca fac mai mult bine decat rau.

Diana 30+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Ioana, Garmastanul e o crema pe care o dai pe sani ca sa nu faci ragade cand suge bebe.
Pt colostru nu tre sa faci nimic, ala se genereaza de la sine, hormonii nostri au grija de asta.

Si eu l-am infasat pe David cand era bebe mic mic mic. Cand nu mai stiam cum sa-l linistesc, il infasam si gata...ca printr-o minune se linistea. Singura problema la noi toate va fi ca....e f f f cald in perioada aia. Si daca e f cald in casa s-ar putea sa ii fie incomod. Eu il infasam direct peste piele cu un scutec din ala de finet. Oricum, o panza cat mai subtirica trebuie, doar pamapers pe dedesupt si gata.

Eu cred ca-s singura de aici care nu s-a cantarit deloc de cand a ramas insarcinata...Mi s-a terminat bateria de la cantar si pur si simplu n-am apucat s-o inlocuiesc. Asa ca....habar n-am cat am luat si mi-e si frica sa ma cantaresc....

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 23+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Neatza,

Vin si eu la apel proaspat vopsita, coafata cu manichiura si pedichiura rosie sa se asorteze cu martisoarele de maine..

Vad aici o disputa....nu o comentez.

O pup si eu pe iepuras .

Cat despre sfarcuri si eu le aveam mici, mici si sensibileeee..insa cand m-am pus pe alaptat sa te tii nene..tragea fii-mea de ele si le lungea de ziceai ca nu sunt eu ..si disparuse si toata sensibilitatea..sanii sunt facut pentru lapte stiati doar nu???. Sfarcul se formeaza si de la gurita lui bebe.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 25s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Hai ma Iulia ca suntem odiseea de mai-iunie nu e chiar asa cald...1-2 luni suportabile tot mai prind si bebeii nostrii..am nascut noi data trecuta in " calduri" de data asta o fi mai suportabil..

Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 26s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Eheeei, mai Georgia mai, nu stii tu unde stateam eu in chirie anul trecut...la et 9 cu toate geamurile spre vest...era sauna in toata regula...acum stam in alta parte, sper sa nu mai patim la fel. Si intr-adevar, mai-iunie nu e chiar asa crunt.
Ma duc sa pap.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 23+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

ma faceti sa imi pozez tzatza sa va arat ca nu am deloc sfarcuri nici macar negru sub unghie:)))))))

Oana cu Bebe Tudor 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutza83

ma faceti sa imi pozez tzatza sa va arat ca nu am deloc sfarcuri nici macar negru sub unghie:)))))))

Oana cu Bebe Tudor 29 +

Te provoc!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 26s+

Mergi la inceput

si eu

Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 26s+ Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Hai breee ca imi e rusineeee...mai am si eu bun simt:))))) chiar daca nu pare:)))
Pt fetele care nu au Fb am pus poze cu burtik si bebe tudor pe picasa.

Oana cu Bebe Tudor 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Va rog sa imi trimiteti si mie username si parola de picassa sa pot admira burticile care nu posteaza pe Facebook.

Alina cu bebelusa 27+

Mergi la inceput