Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
tigruta spune:
Mierea da ai dreptate e un subiect controversat..dar eu consum, am consumat si in sarcina cu Luca, nu o iau din magazin ci de la cineva de acasa si voi consuma in continuare..ce e drept lui Luca nu i-am dat pana in jurul varstei de 1 an..
Blanca si mie mi se pare foarte mare pretul dar azi se lucreaza foarte scump..eu in 2010 i-am facut un sifonier, o comoda si inca un soldat care in multe locuri ma costau 1700 ron, dar am gasit un atelier care le-a facut cu 1000ron folosind aceleasi materiale..
Deea eu sunt forte multumita de salteaua de cocos..ti-o recomand.
Lista cu bagajelul nu stiu ca eu nu mi-am luat decat lucruri pt igiena mea personala..restul am primit tot de la clinica..apropo oare daca am avut rani la Luca e posibil sa fac si acum?? si eu am folosit garmastan si m-a ajutat foarte mult..oare sa il cumpar
Elly ma faci sa urasc tot mai mult spitalele de stat cand audf ca mergi cu detratrantul dupa tine..offf
Mirina mi-am adus aminte sa te intreb daca, ai mai dat orasul pt permis??
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 29+
tigruta spune:
Shosonik ce frumos ai povestit despre intalnirea cu bebe
Cat ai dat pe garmastan??
aiurea si cu trimiterea asta de la medicul de familie..si daca se intampla sa nu o ai ca te ia prin surpindere ce faci??
Eu am cumparat betisoare de urechi pt Luca dar nu le-am folosit pt ca il stergeam cu un coltisor al scutecului de finet..asa il sterg si acum..
Andra_C spune:
Adeverinta de la medicul de familie iti trebuie la orice spital, inclusiv la cele particulare.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+
iepurasu spune:
Salutare dragele mele,
Vin si eu cu o intrebare stresanta, stiu ca s-a mai discutat dar chiar nu mai stiu ce sa fac: am un fel de crampe asa in picioare de la genunchi in jos (se simt indeosebi seara, cand stau intinsa in pat si incerc sa adorm). Am senzatia ca vreau sa intind picioarele si nu le pot intinde cum trebuie....uofff, nici eu nu stiu cum sa explic mai bine. Mentionez ca nu am picioarele umflate sau ceva de genul....cred totusi ca este de la greutatea burticii ce apasa pe ele....v-ai confruntat cu asa ceva? ati luat ceva gen magne b6 in sensul asta?
mersi mult de tot si va pup
Iepurasu cu bebe 25+
tigruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andra_C Adeverinta de la medicul de familie iti trebuie la orice spital, inclusiv la cele particulare. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+ |
pe bune daca eu imi aduc aminte sa fi avut asa ceva..
Anxy spune:
Dooooamne ca frumos e de cand a fugit iarnaAm chef sa stau numai pe afara in cafenele sau in parc si sa citesc Cred ca asta e planul de peste 2 saptamani cand ar trebui sa intru in prenatal...sau sa nu intru ca ma voi plictisi...hmmmm...ma mai gandesc!!!
Iepurash eu iau Osteocare (Ca, Mg, D3,Zn) si nu am dureri, crampe, carcei sau umflaturi etc si Femibion de cu 3 luni inainte de sarcina(cica asa e bine sa iei acidul folic)...dar nu stiu daca au avut astea influenta saaaau e inca un simptom de ma ocoleste
Cum ma Elly, detratrant??? Mi se face rau! serios acum! Gizase in ce hal este sistemul nostru sanitar!!!
Am fost azi la eco cardiologica. Simtisem mai acu vreo doua sapt o gheara la inima noaptea si dr mi-a zis sa fim siguri ca nu e nimic sa nu avem pb la nastere. Ei bine...nu e...Echografa mi-a zis franc ca nu's interesanta din punct de vedere cardiologic In schimb cand a inceput sa ma controleze si m-a dat cu gel in capul pieptului intre sani i-a dat una fii-mea de i-a sarit ecografu' A ras femeia o jumatate de ora!Puey ce-i asta? Cu ce ma impungi si cu ce drept ma gadili tu o necunoscuta in talpici???
Aaaaaa intrebare de 100 pct!!! Va doare cumva ficatul? Sau ma rog nu ficatul ca este impropriu dar in zona dreapta lateral? Ma cam tine de vreo sapt si nu imi place deloc. nu tare dar asaaa enervant. Cred ca ori s-a asezat confortabil pe el ori ...hmmm e ficatu' nebun :))
gogosica pe druuum 30+ viiiiiiiine!!!
blanca000 spune:
Adeverinta va trebuie de la medicul de familie ca dovada ca sunteti asigurate, se duce la spital pana in ziua externarii..nu o cere nimeni cand intri pe usa sa nasti.Sau o cere dar o poti aduce ulterior.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 25s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Anxy spune:
Iepurash!
Si mi-am adus aminte apropo de ce ziceau fetele...ma si mie mi-au cam disparut cateva prieteneSi chiar vorba Andrei, din cele bune! Adica doua din cele mai apropiate cu care nu era zi sa nu ma vad sau sa nu stam cu orele la povesti! De saracu' Gabi ma intreba ieri daca sunt suparate pe mine sau daca a facut el ceva ca vede ca nu mai ies la cafelele/sucurile zilnice Si jur ca nu am facut/zis nimic. Ba chiar incerc sa nu acaparez niciodata subiectele de conversatie cu bebei, probleme de sarcina sau altele. Daca sunt intrebata de ceva de gen, raspund, daca nu, nu o dau intruna ca moara stricata! Una spune mereu ca e fffff obosita de la munca. O fi adevarat dar sa nu mai dea un semn cu zilele....Pffff poate ca vad o diferenta de preocupari sau poate considera ca avem mai putine in comun din moment ce nu mai stau de joi pana sambata doar cu ele prin cluburi de vreo jumatate de an si au hotarat sa o evidentieze acum...Desi ar fi stupid iar ele nu's niste incuiate. Ma rog cert este ca eu chiar simt o parere de rau ptr ca imi sunt tare dragi! aaaaaaaa sau poate nu le plac grashii
gogosica pe druuum 30+ viiiiiiiine!!!
maimutzica10 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tigruta
pe bune daca eu imi aduc aminte sa fi avut asa ceva.. Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 29+ |
Nici mie nu mi-au cerut; in schimb, ca dovada a asigurarii mi-au cerut adeverinta de salariat. Se pot aduce toate pana la plecare.
Chit ca cer sau nu diverse acte, stati linistite ca nasc (si se externeaza) gramezi de tiganci fara job, fara medic de familie si fara analize, echografii dupa ele..
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (ian 2011) si 22s
think pink