Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (51)
Raspunsuri - Pagina 20
crisspy spune:
'Neata,
Sunt suparata...
Am fost alaltaieri si i-am facut Andrei radiografie la ambele solduri si aseara am luat interpretarea - suspecteaza displazie de sold stang . Asa ca acum incerc sa fac programare la un ortoped bun sa vedem ce ne zice. Asta imi mai lipsea acum.
Am sunat la cabinet la Alexandru Thierry - are programari facute pana in mai , insa mi-a zis ca displazia de sold este considerata urgenta si ma suna cand au primul loc liber, daca anuleaza cineva programarea.
fetele, o zi usoara sa aveti.
LORIALEX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisspy 'Neata, Sunt suparata... Am fost alaltaieri si i-am facut Andrei radiografie la ambele solduri si aseara am luat interpretarea - suspecteaza displazie de sold stang . Asa ca acum incerc sa fac programare la un ortoped bun sa vedem ce ne zice. Asta imi mai lipsea acum. Am sunat la cabinet la Alexandru Thierry - are programari facute pana in mai , insa mi-a zis ca displazia de sold este considerata urgenta si ma suna cand au primul loc liber, daca anuleaza cineva programarea. fetele, o zi usoara sa aveti. |
Of Cristina,imi pare tare rau!Sper sa nu fie chiar asa si ortopedul sa va ajute cat mai repede!
Sanatate!
Gabrielita81 spune:
Citat:
citat din mesajul lui crisspy
'Neata,
Sunt suparata...
Am fost alaltaieri si i-am facut Andrei radiografie la ambele solduri si aseara am luat interpretarea - suspecteaza displazie de sold stang . Asa ca acum incerc sa fac programare la un ortoped bun sa vedem ce ne zice. Asta imi mai lipsea acum.
Am sunat la cabinet la Alexandru Thierry - are programari facute pana in mai , insa mi-a zis ca displazia de sold este considerata urgenta si ma suna cand au primul loc liber, daca anuleaza cineva programarea.
fetele, o zi usoara sa aveti.
CRISTINA ai incredere ortopedul o sa-ti spuna ce e de facut si va fi binecopii mici se recupereaza fff repede..
mihahegarty spune:
La multi ani Lulusor!!!!!
La multe lunite sarbatoritilor de azi!!!
Multa fericire si iubire si sanatate!!!
lisssa_ana spune:
Hellooooo!!! bate tare vantul pe aici...
Cristina...imi pare tare rau, sper sa se infirme diagnosticul
Ana e si ea mucoasa, nu e stres ca sunt doar muci, fara tuse sau febra. De cand mi-a recomandat Krissy siropul minune, face form de raceala mult mai usoare cea ce pt mine e minune
Asa, despre Filip: a inceput sa bata 2 jucarii, incet incet trece de la o jucarie la alta cu niste pasi micuti micuti. E fricos dragul de el si se agata efectiv de mine. a inceput sa raspunda la NU si se opreste din ce face. o urmareste pe Ana peste tot in casa si se prapadeste de ras cand se joaca cu ea, eu sunt mai boring. se urca pe patul Anei care e defapt o saltea, dar nu stie sa se dea jos si pica in nas
stau prost cu timpul mai ales ca e plecat acum Cristi. E greu fARA el, dar ma descurc, sunt doar obosita seara.
De trezit, se trezeste, de 4-5 ori pe noapte...in noptile bune, am intrat intr-un ritm mecanizat, nici nu mai simt oboseala.
Gata, nu ma mai plang.
va
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
LORIALEX spune:
La multi ani doamnelor de 8 Martie!Sa fiti sanatoase,fericite si..puternice!Va doresc o zi excelenta si o primavara minunata!