Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (51)
Raspunsuri - Pagina 17
babyblue spune:
burtocica, infacolul are si efect laxativ.
si iustin se constipa de la orez, eu ii dau cereale de ovaz sau mei (Multumiri Krissy!), le tolereaza super, are 2-3 scaune pe zim iar la gust aceste cereale sunt delicioase.(mie imi plac)
sunt convinsa ca veti ajunge si la legume si la orice. incet, incet. krissy a spus un mare adevar, nu e nicio graba. si eu m am panicat la inceput ca iustin nu tolera mai nimic, dar acum e un maare mancacios si a facut niste falci.:))
oricum, oricat ar manca, iustin tot in lapte isi are baza!
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian crisspy sorry de virusi burtocika, eu zic sa faceti cu incredere kineto, de fapt e gimnastica, doar ca se face de oameni care au si pregatire medicala. sincer, eu sunt uimita ce repede se vad progrese, noi am inceput cu 20 de minute pe zi si acum facem 30, dar si masaj. acuma patrick nu mai vrea in fund, vrea doar in picioare, chiar daca nu se sustine fara sprijin. se vede pe el mandria ca poate sa faca lucruri. si pe corp se vede, is-a definit frumos musculatura, e puternic... il ador. l-am filmat astazi dar nu stiu cum sa pun filmele, ca nu le-as face chiar publice. in curand incepem si gimnastica in bazin, asta sigur va fi distractiva. acuma fac si eu zilnic masaj, eu am probleme ciudate cu spatele si purtatul unui bebe de aproape 10 kg numai bine imi face... si gimnastica, dar asta acasa, fara instructor. mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011) blog http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003 |
suuper! ma bucur pt tine! si pt patrik.
alina_din spune:
Fetelor am si eu o dilema...care este temperatura normala maxima la bebelusi luata rectal?
andreea_tc spune:
Fetelor noi suntem pe aici va citesc, dar mai greu din cauza serviciului.
Noutati: a iesit si al 4-lea dinte si suspectez o intoleranta /alergie la banana. Dupa ce mananca se inroseste rau in jurul gurii si stiam ca asta e unul din semne.
Voi ce parere aveti?
Mai avem programare la oftalmolog ca lui Alex ii mai fuge putin ochiul stang si vreau sa vad ce spune si dr.
cam atat.
va pup
alina_din spune:
Noi nu scapam deloc de fabra asta. cu tot cu antitermice rar scade sub 38. Nu stiu ce sa mai cred. am senzatia ca-l dor gingiile, ca ar fi de la dinti dar totusi o saptamana de febra nu este prea mult?
morenna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui corry_28
Si eu folosesc varianta cu termosul, si in deplasare si noaptea (pentru ca noi nu vrem sa renuntam deloc la masa de noapte) Doar ca eu nu pun LP inainte, deoarece nu mai sunt sigura de cantitatea de apa pe care o adaug.Este recomandat, invers: apa si apoi LP.(eu pun masurile de lapte in recipientele mici de la Avent, apoi le rastorn imediat in biberonul cu apa ). Nu am inteles f bine faza cu aparatul de espresso din benzinarie... O mama implinita de: Matei si Iustin * 03.08.2011* |
morenna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_din Noi nu scapam deloc de fabra asta. cu tot cu antitermice rar scade sub 38. Nu stiu ce sa mai cred. am senzatia ca-l dor gingiile, ca ar fi de la dinti dar totusi o saptamana de febra nu este prea mult? Alina cea mai implinita de Mihail (8.08.2011) |
Andy08 spune:
Alina-din, si eu as zice sa mergi la dr. din nou. E prea mult o saptamana la bebe asa mic. Starea lui generala cum e? Mananca? Emma a facut otita si avea tot 38,5-39, incepuse sa nu mai manance...
morenna spune:
e greu doar sa postezi, asa in gasca restransa, ai senzatia ca vb singur :)))), cel putin eu asa ma simt periodic. so, daca se vrea activitate pe forum ar trebui sa fie un efort colectiv, nu?
asa e ai dreptate ,eu (ca sa ma scuz )nu am mai avut leptopul vreo 2 saptamani aproape,asa ca nici nu citisem nimic nici nu am avut cum sa scriu,na fiecare face ce vrea dar mi ar placea sa se mai scrie si pe aici din cand in cand (ca doar aici ne am cunoscut nu ?) sper sa nu se supere nimeni aaa si felicitari lui bb Alex pt progresele facute
morenna spune:
LA MULTE LUNITE: