Strengari de Martie - Aprilie 2012 -37 Hai Bia_Mi!
Raspunsuri - Pagina 17
dara76 spune:
Med, SPD e tot aia, disfunctia simfizei pubiene, scuze, am zis prescurtat. Dar asa cum se slabeste ligamentul ala, se mai slabesc si altele, adica ale uterului sau pe la genunchi. La mine azi-noapte era o senzatie ca se rasucesc genunchii spre exterior. Sper sa se opreasca aici secretia de relaxina, sa nu mai avanseze si sa nu mai relaxeze nimic.
http://www.i-am-pregnant.com/encyclopedia/Pregnancy/Symphysis-Pubis-Dysfunction-(SPD)
32+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
dara76 spune:
Inca ceva interesant:
http://www.drjenna.net/articles/attachment-parenting-and-discipline/
http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2001/feb/21/familyandrelationships.pollyghazi
32+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
megbeng spune:
iar n-am somn, fir-ar sa fie...
meg,dematei(9.02.2007) si cu 37+
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
amy25 spune:
Buna dimineata! La o cafea cu laptik bineinteles.
Eu am fost plecata toata ziua ieri, a botezat cumnata mea, asa in familie, intre noi dar am venit destul de obosita acasa.
Am constatat ca am inceput sa ma umflu destul de tare mai ales la picioare si chiar si la maini si ma uitam ca niste cizme cu juma de nr mai mari imi erau super fixe!!!
Ca sa nu mai zic ca am un chef nebun de ca nici nu stiu ce mi-a venit. Bine... cine se bucura oare?. Ma gandesc sa nu fac vreo tampenie, asa mai devreme si sa vine bebe cand nu ma astept.
In rest, aceeasi puturosenie de vreo luna, maini amortite si somn dificil care sper sa mai treaca macar cu 1 saptamana inainte de nascare sa fiu odihnita cand o sosi printul acasa.
Dara, dureri la ridicare pe sub burta am si eu o groaza doar ca m-am obisnuit cu ele.
Ronina, copilul te invata ce ai de facut, ai sa vezi.
Restul fetelor, va dulce!
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
33+ Victor Gabriel
AMR 5 saptamani
megbeng spune:
neatza!!
amy,la 33 de saptamani eu as sta potolita cu....
o intrebare: dopul gelatinos are consistenta de....muc?
meg,dematei(9.02.2007) si cu 37+
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
J.D. spune:
Amy, daca n/ai interzis de la doctor, tot inainte cu !
Meg, cam asa e cu dopul. Mucos.
Finn Constantine 15.10.2009 si 31+ Euan Tudor
titi143 spune:
Buna dimineata.
Meg ai fost foarte harnicuta. Si eu ar trebui sa fac cam acelasi lucru, dar imi este lene si nu reusesc sa termin. Dopul gelatinos e de consistenta unui muc dar ar trebui sa aiba ceva firicele de sange in el.Si cumnata la eliminat si a nascut dupa o saptamana.
Amy si eu am chef de cat mai multa placere la orizontala si la Edi a fost la fel, si nu ne-am retinut deloc.
Noi suntem tot raciti dar parca incepe sa treaca.
A am vazut ca a-ti vorbit de sani si lapte, la mine erou tot timpul grei si plini, chiar dupa ce il alaptam pe Edi si ma mai mulgeam inca 200 de ml, inca imi erau grei si destui de plini. Dar cand se umple de lapte se fac tari ca piatra. Nu e prea bine sa ii lasi sa fie asa plini ca e posibil sa faci febra laptelui si e forte dureros. Eu am avut de 2 ori si nu va doresc si voua.
Un copil poate sa accepte biberonul chiar daca e satul. Dar o sa iti dai seama sa faci diferenta.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 31+ Robert Aaron
AMR 9 SAPTAMANI
amy25 spune:
Meg, nu e chiar salbatic, e asa mai... cu bun simt.
Mucusul arata asa www.youtube.com/watch?v=eNkGv_lhEy8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=eNkGv_lhEy8
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
35 Victor Gabriel
AMR 4 saptamani
happylica spune:
ce-aveti fetelor cu discutii legat de sex? la mine nu va ganditi? egoiste
io nu-i mai stiu culoarea
noi suntem tare topaite azi.. se plimba pupaza dintr-un colt in altul al camerei si ma distreaza teribil. crede ca o largeste?
am reusit si eu sa dorm cat de cat decent azi noapte, desi am adormit pe la 2. m-am trezit pe la 9 fresh. am avut un week end f obositor.
meg, ai fost fff vrenicuta!
amy, cum a fost la botez?
pupici, o saptamana minunata!
AMR < 2 saptamani
varsta bebelusei Alexia
SuperMami_1 spune:
Happy, umflatica sunt si eu, stai linistita...eu nu ma mai pozez de umflatica ce-s ...astept sa vina primavara si vara sa ma bag la o cura de salate si fructe
Buburuza, bine ai revenit!
Miha, mamica fericita de Rares si 33+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"