Nasterea la Arcadia - Iasi (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

oana mersi pentru link.La laptele de capra si eu ma gandeam insa daca refuza laptele meu nu cred ca ar prefera alt lapte, mai ales ca cel de capra e foarte pretentios.Adica are un gust mai diferit de nu il prefera nici o mare parte din adulti. Oricum daca o invat de mica cu el poate se obisnuieste cu gustul :P
Dar trebuie musai sa bea lapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Eu nu stiam de chestia asta cu oul ,bine ca mi-ati spus si mie
LENA e fain elefantelul dar zice ca e pt copii peste 3 ani parca.
Mai inainte m-am uitat pe pozele de pe Gmail ,ce copii frumosi avem ,cata modestie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

intreba cineva de garmastan , eu am folosit inainte de a naste cu o luna, asa mi-a recomandat doctorita si nu am avut nici o problema cu ragadele, chiar daca bebele statea si 2 ore la san sau o noapte intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Da, Iulia, ai dreptate... cred k la majoritatea e limita de 3 ani.

Eu as lua asa ceva. Nici asta nu e ok pt bebe sub 3 ani, dar daca il face cu mine eu cred k e ok http://www.bebelogic.ro/gallery/image/66-carte-6-puzzle-lemn-ziua-unui-ursulet-la-gradinita-pag-23/
Problema sunt piesele mici pe care paote sa le inghita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Buna seara mamici. Vin si eu cu vesti...
Bebita e bine, chiar prea bine. Are 1018g, e cu o saptamana mai mare pt ca e " lung, chiar foarte lung"-exprimarea dr, seamana cu tat'su. Am ras de ne durea burta pe toate pt ca bebe e urecheat,i se vad clar urechiusele la eco, tot de la tati i se trage. Are capul rotund si doua urechi mari si comice; mi-l imaginam un martian verde cu urechi departate, asteptam sa falfaie... Si apoi, marea intrebare: Unde tine mainile, tot pe capusor? NU, bebelusul meu are preocupari...rusinoase...unii copii au ca jucarie cordonul, al meu e tare smecheras si putin needucat( dar se rezolva), si se juca cu... testiculele... Toata ecografia a stat cu manuta acolo, le pazea bine. Piciorusele le-a asezat bine in ficatul meu, iar capusorul undeva prin stanga. Am fost cu mama la eco, prima data pt ea, a fost foarte emotionata si uimita, nu-i vine sa creada ca e asa de mare: unde incape??? Cam asta a reusit sa zica. A fost uimita ca a vazut picioruse, manute, urechiuse,cel mai mult i-a placut cand a ascultat inimoara si cand a vazut coloana si coastele. A vorbit si cu dr si ii place de ea, e multumita.Ieri am avut contractii, doua, dureroase rau si de 3 zile burta se intareste tare si ma doare, jos, la linia chilotului. S-a uitat dr bine la col, nu mi-a zis nimic( de obicei nu spune daca e de rau) insa trebuie sa iau 3 no-spa pe zi, timp de o saptamana( desi luam atunci cand ma durea sau era tare-tare burta, nu ceda nici durerea si nici burta) si gynipral 1 la 12ore tot o saptamana. Daca nu cedeaza, continuam tratamentul. Mi se pare ciudat ca stau mereu in pat, maxim o ora stau la bucatarie, si totusi ma doare burtica. Va trece oricum. M-a laudat ca nu m-am ingrasat mult(8 kg)si ca am mamica tanara.
Cam atat, m-am bucurat ca bebe nu are mai mult de 1kg, singura mea frica e sa nu creasca prea mare si sa fie nevoie de cezariana( nu am bazinul "chiar mare") dar m-am linistit.
Pupici multi, felicitari proaspetelor mamici si nasteri usoare viitoarelor. Eu va citesc mereu, insa nu prea scriu aici( mai mult la odiseea mea) pentru ca nu stiu ce as putea sa zic. Imi notez insa informatiile pretioase si experientele voastre.
O seara placuta.

Mihaela27+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Multumesc mult pentru urari tuturor!
Va imbratisez cu drag pe toate. Am citit cam pe fuga... revin sa citesc pe indelete

Dada, multi bebei pe la 9 luni mai au o greva a suptului. Nu se autointarca deloc. inaine de 1 an niciun specvialist nu vorbeste de intarcare. Majoritatea studiilor indica faptul ca autointarcarea apare dupa 18 luni sau chiar dupa 24. Studiile antopologice fixeaza autointarcarea intre 4 si 7 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Ionela multumesc din suflet!Sper sa fie greva a suptului pentru ca nu vreau sa renunte la lapticul meu!
Shoshonik ne bucura vestile bune despre Edward bravo lui ca isi pazea comoara:)).Sa stii ca la nasterea naturala nu prea conteaza daca ai bazinul mare sau mic.Si eu credeam asta insa eu, desi stau foarte bine la capitolul polul sud si sunt si inaltuta, am 176 cm, nu am putut naste natural si mi-au si scris pe biletul de iesire din maternitate pe langa tripla circulara si neconcordanta intre bazin si capul fatului.Bine ca a fost si bebe mare de 4300 insa la soldurile mele, daca era sa o luam asa... trecea cu usurinta :)) Deci nu e regula asta.Cunosc multe femei mici de statura cu solduri mici care au nascut natural fara probleme asa ca nu te gandi.Sa dea Dumnezeu sa ai parte de o nastere asa cum iti doresti tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Eu as lua asa ceva. Nici asta nu e ok pt bebe sub 3 ani, dar daca il face cu mine eu cred k e ok http://www.bebelogic.ro/gallery/image/66-carte-6-puzzle-lemn-ziua-unui-ursulet-la-gradinita-pag-23/

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

LENA ce jocuri faine aici !!!! super ,daca dai comanda vreodata anunta ca vreau si eu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

Si eu cunosc mamici micute in bazin care au nascut natural ..nu cred ca e o regula...la mine nu e cazul eu chiar sunt marisoara in bazin daca ar fi asa treceau copii alunecand la ce solduri late am eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Pai eu ma joc cu el , facem impreuna,adica fac eu , iar cand se plictiseste le strang, nu i le las, asta pana cand mai creste, peste 3 ani
Visez la momentul cand o sa-mi arate el piesa care urmeaza , pacat de covorasele alea de joaca ca nu sunt ok .

Mergi la inceput