Clubul "babelor" FIV-oase 12

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mai ai Suprefactul ala???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Many, da, e fetitza . Ma rog...90% zice doctoru ca asa a vazut. Dar inca nu ma entuziasmez ca sunt in stres cu amniocenteza...sa vad daca o fac si cand si cum..

Adina, nu stiu de unde stie Many, ca eu parca la Odisee ma laudasem :-0)

Samira, vrei Superfact? Mie imi ramasese un flacon si cred ca l-am pastrat. Daca iti trebuie, il caut si ti-l dau cu drag.

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

hello girls.

ioana,eu te-am intrebat ce ascunzi in burtica si mi-ai raspuns aici.
daca poti si vrei sa-mi dai Suprefactul ala...l-as vrea.

ma apuc de adunat medicamente ca se pare ca protocolul lung agonist va fi indiferent de alegerea pe care o voi face.

Mergi la inceput

mda
ma lasa memoria

Sigur ca ti-l dau ca doar eu nu am ce face cu el.
Il caut si te anunt.
Noapte buna fetele.

Mergi la inceput

Samirutzo, l-am gasit. E pus deoparte pentru tine numa sa imi zici cand si cum sa ti-l livrez.
Si ca sa iti mai dau o veste buna, e din cutia norocoasa
Acuma chiar ca ma uit la film
Paaaaa

Mergi la inceput

ioana,daca e din cutia norocoasa...e clar ... ma paste acealsi rezultat ca si al tau.
dar tu nu vrei sa vii la intalnirea de pe 4 Martie???

va spun si eu noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

samira update despre unghii - mi-am bulit doar 3 2 la stag si 1 la dr (asta in portiera si f urat, din carne) Am trecut pe acasa dupa cimitir sa o tai frumos, am zis sa le fac pe toate ... numai ca nu stiu cum, cand am terminat de facut vizitele pe la toata lumea cu pachete, inclusiv socrii, am constatat ca mi le taiasem numai la dreapta Nu vreti sa stiti cum aratam.
Cat am zis sa ma tin tare sa nu bocesc, tot am facut-o, drept urmare m-am ales cu o durere de cap pe care am reusit sa o inving abia dupa 7 ore, iar acum am inceput sa stranut si imi curge nasul pe partea unde am avut geamul deschis cat am gatit (ca hota mi se parea ca nu face fata). De cand cu "poate luna asta raman insarcinata" nu mai am in casa nici un medicament interzis, ce bine mi-ar fi prins un paracetamol sinus acum ...
Sotul mi-a facut cea mai impresionanta surpriza. S-a dus ieri la cimitir si a facut carare in zapada pana la mormant. A lopatat vreo 2 ore in zapada peste genunchi. Am vazut eu aseara ca e frant si a adormit repede, de am ramas singura cu toate, dar a tacut malc. Cand am ajuns si am vazut ce a facut am mai tras o tura de
Ufff, bine ca am reusit si anul asta. Mai am 2 zile grele, pe 1 si 8 martie - pe 1 a murit mama si pe 8 sora ei, si pe urma sper sa mai reduc motoarele.
samira da' niste merional cumparat de tine nu vrei ? parca mi-au mai ramas cateva fiole. ai vazut ca la mine s-a agatat ceva, sa privim partea pozitiva a situatiei si sa o prezentam pe post de reclama la fiole
aristicule eu nu am apucat sa te laud ca eram la munci, dar am subscris tacit la parerea generala Vine deja schema ? Wow, ce putin mai ai. Ma gandeam la tine (culinar vorbind ) cand mi-am dat doctoratul in bucatarie ieri ca poate ar trebui sa gasesc si eu metode mai rapide (gen pulpele tale). Mie de iesit pana la urma imi ies, dar, frate, imi ia de 10 ori mai mult timp decat oricarei fiinte normale (am terminat la 2 noaptea). Imi zicea o prietena ca o sa imi moara copilul de foame in ritmul meu, poate de asta nu reusesc sa am unul

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

neata gagici.

qiao,bine ca ai dus la bun sfarsit tot ce ti-ai propus.
sa nu te abtii,daca iti vine sa plangi...fa-o.
eu mi-as dori sa plang dar nu pot...sunt pur si simplu impietrita,desi au trecut aproape 3 ani de cand tata nu mai e...inca nu constientizez treaba asta,nu vreau si nu pot s-o constientizez.
mi-am impus sa cred ca ne-a parasit,are o alta familie,ii e mai bine decat cu noi si de asta nu se mai intoarce.
cand merg la cimitir ma uit fugitiv la poza de pe monument si nu asociez numele scris acolo cu persoana...refuz sa cred ca el este acolo.
si nici la fotografii nu m-am uitat de atunci si nici nu stiu cand am sa pot s-o fac.

m-ai spart cu Merionalele alea.
sa le aduci la intalnire,sigur ca le iau.
si care mai aveti Merionale,Gonale,Suprefacturi...iau tot ca ma apuc de refacut stocul.

dragelor,azi am zi plina...asa ca ma indrept cu gratie spre bucatarie.
fac niste sarmale,apoi plec la cumparaturi iar pe seara mergem la niste prieteni ...sa "lasam sec".
ei dau grataru' si noi mergem cu tortu' pe care l-am facut aseara.
da' nu suntem nasi si fini....doar prieteni.

hai...va pupizez maxim si va doresc o Duminica faina

Mergi la inceput

Sami, nu stiu daca vin pe 4. In functie de cum ma simt ca nu vreau sa va stric seara daca nu ma simt bine. De-aia nu m-am bagat la inscriere oficial. Dar daca nu ajung, ne vedem noi cumva macar la un cico.

Qiao, Samira, . Sa va ganditi ca ei sunt in continuare langa voi. Eu asa cred. Cei dragi nu pleaca ci stau sa ne ajute in situatiile limita! Sa putem trece peste ele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

samira eu am plans 6 luni aproape zilnic dupa mama (nu puteam accepta faptul ca nu am avut cum sa o ajut, ca nu i-am spus cand am aflat cu o luna inainte sa se stinga ca dr nu ii mai dau nici o speranta ... nu mai spun ca mi-a murit in brate si imaginea aia am sters-o cu greu din memorie) pana mi-a luat-o organismul razana. de atunci am inceput sa aleg pe la dr si nu am terminat nici pana acum. Acum imi permit "luxul" de a plange de cate ori merg la cimitir sau la biserica, iar eu in biserica nu mai intru decat pt parastase.
ioana stii ca ma gandeam dupa ce am pierdut sarcina si am inceput cu IA, FIV ca intr-un fel e mai bine ca mama nu mai este, s-ar fi consumat f mult si la starea ei de sanatate nu i-ar fi facut deloc bine. Pe de alta parte i-am simtit imens lipsa trebuind sa trec fara ea prin toate incercarile astea.
nu am o dispozitie prea buna zilele astea, asa ca mai bine nu mai scriu nimic, nu vreau sa va stric ziua.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput