Clubul "babelor" FIV-oase 12

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

si cu unghiile si degetele cum stai???

Mergi la inceput

noapte buna gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Samira, si eu am facut biopsie de endometru. Mie mi-a facut-o in acelasi timp cu histeroscopia in Z 14 . Asa a ales medicul, calea de mijloc sa faca si una si alta, si tocmai la biopsie mi-a gasit hiperplazie simpla.
La ecografii nu parea niciodata sa am probleme cu endometru.
Din cate am citit hiperplazia poate fi cauzata de deficitul de progesteron. Abia dupa ce am aflat de hiperplazie am inceput sa-mi testez progesteronul luna de luna. Acum 2 luni era 1.97 nmol/l , sub tratament cu duphaston, iar luna asta, fara duphaston este 2.5 nmol/l.

Sa va mai povestesc despre Sibiu. Am scris mai demult ca dosarele sunt blocate la minister. Am aflat ca a fost sedinta la minister miercuri, dosarele s-au deblocat. Joi scris la clinica sa le spun si de progesteron si de dosar. Nici pana astazi nu mi-au raspuns. Oare ce incredere sa am intr-un medic care nu poate sa raspunda la un email?
Am scris si la Viena azi. Sunt convinsa ca primul raspuns vine de la Viena si nu de la Sibiu.

Mergi la inceput

adina,ti-am mai scris si la FIV in Ungaria.
personal histero combinata cu biopse in ziua 14 mi se pare struto-camila.
adica neconcludenta nici pentru una nici pentru alta.
sa nu te superi dar asta e parerea mea.

Prg eu mi-l dozez de ani de zile.

neata
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Neataaaaa!!!
Fetelor, ce misto sunt ultimile 17 pagini pe care le-am recuperat.

Sar'na din inima de descriere, acum ma simt frumoasa, chiar daca abia am facut ochi si-am parul valvoi...si v-o datorez

samiruta protocoulul e scurt, fara AC-uri inainte. Injectiile sunt Gonal+Merional. Prednisolone 14 mg de la punctie. Clexane de la ET, de 0,4. 6 mg de estrofem/zi, in 3 doze, de la punctie.
Utor vaginal cuplat cu duphaston si crinone de la punctie.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Salutare la toate "babutele"!
Trebuie sa recunosc ca am ramas in urma, mai citesc din cand in cand!
Anul asta am fost mai mult plecati in concedii decat pe acasa , asa se face ca uit un pic de fivuri
Maine plecam iarasi , asa ca va doresc sa va iasa toate planurile!

Mergi la inceput

aristico,Utro,Duphaston si Crinone ti-a prescris Taifun sau ti-a prescris tu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ioana am vazut bine, ? Felicitari . Despre utrogestan, eu am primit schema de reducere de la prof.de FIV, la 5zile scoteam un ovul de utro.de 100 mg, asta dupa 12 sapt.si ptr.ca luam si estrofem, la fel scoteam o tb la 5zile. Dar la 20 sapt.am reintrodus utro, se scurtase colul si cred ca am mers cu 200 mg pana dupa 30 sapt.
W-e placut fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Pup fetele.
Ioana, ai fetita?ca imi scapase asta, noroc cu bruni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Nu samiruta, el mi-a scris. Eu am insistat pe injectabil, iar el a raspuns ca prefera sa renuntam la el, sa-l inlocuim cu gel, pe langa "ovule vaginale si orale" - de aici am dedus ca e vorba de utrogestan si duphaston. Daca el va zice sa iau utror si oral, am sa suplimentez cu duphaston...dar eu asa am ramas cu impresia, oral ar fi duphaston. El nu mi-a scris denumirile produselor...asta ca-l zapacisem eu cu denumirea medicamentelor in Romania,Ungaria, Austria si ii tot spuneam in paranteze ca nu stiu cum se numesc in turca... Hai ca mai e putin si voi primi exact schema. Peste circa 3 saptamani o voi primi scrisa complet, ca sa vin eu cu ce mai am prin frigider.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput