Clubul "babelor" FIV-oase 12
Raspunsuri - Pagina 14
QiaoBing spune:
Hello
de azi pot sa iau linistita paracetamol sinus oare cand sa ma duc sa ma analizez, maine sau de 1 martie ca atunci pica z3 ?
ari la atelierele alea nu gatesti tu (asa mi-am imaginat si dorit eu la inceput), doar te uiti, iei notite, pipai si daca vrei poti sa te oferi "voluntar" la anumite operatiuni. e gratis si la sfarsit mai si mancam ce s-a preparat. aaa, si la sfarsit fac tombola si poti castuga cate un obiect pt bucatarie (o cutiuta, ceva, de Craciun au dat cozonacii facuti acolo - eu nu am avut bafta decat de un port-merinde)
ati vazut ce frumos e afara azi ? imi vine sa zburd ca o caprita, dar trebuie sa stau cu degetele pe tastatura si ochii pe monitor
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
samira33 spune:
lara,asa am zis...ca merg la Berry fitness,am mai fost acolo si mi-a placut.
doar ca....cu tot cu sala,drum dus-intors,dus,chimbat...ajung pe la 3 ore,ceea ce mi se pare cam mult.
vara imi iese mai bine,ca-i ziua mai lunga.
morena,deci o sa ma intalnesc si cu tine in Aprilie la Turci.
lyly,qiao...ma bazez pe voi fetelor ca tineti minte cand mergem la austriac,da???
ioana,Duminica ne vedem la Caru' cu Bere la 12,30.
sa vin cu masina,sa vin pe jos???voi cum veniti???
poate ii impingem o vizita si Laurei dupa ce ne ghiftuim bine la restaurant
cel tarziu maine intra elenush la raport...o sa vedeti.
samira33 spune:
qiao,nu stiu cum e la tine dar eu pot merge linistita in ziua 2 la analize ca n-am spotting...imi vine brusc.
Lara27 spune:
Ioana, dear, pai tu ai terminat cu vomatul, ce D-zeu? te astept cu vesti despre amnio, da? (daca, unde, cand, cum , alea)
Veve, zic io, e la PK ->> turcii nu dau AC-uri si tre' sa fii acolo din ziua 2..abia astept raportul
to be continued..
Ralu_mv spune:
Lara
v-am zis ceva mai in urma ca ma duc sa fac totusi atpo si anti-tiroglobulina, le-am facut, evident cum zicea doamna detectiv, negative :)
Mi-am repetat si TSH si a scazut la 2.17 de la 2.38 intr-o luna, doar ca am readaugat sarea iodata in alimentatie (pe langa femibion) dar tot e la distanta de 1.61 cat era si in nov. 2010 ( sa va mai spun ca am dat de niste analize facute prin 2010 si am gasit ca mai facusem atpo nu are rost ... )
Si, pentru cine are nevoie de medicamente din afara, recomand si eu site-ul pe care mi l-a recomandat balanta, farmaexpress.ro, mi-au adus medynul in 7 zile din ziua cu comanda.
elenush, iti pun alune si nuci in scorbura, ca trebuie sa ai provizii bune de tot ca doar te intorci cu veverite micute la purtator!
QiaoBing spune:
sami tu pe memoria mea de cea mai baba din parcare de aici te bazezi ?!?
cred ca ma duc totusi pe 1, oricum la mine are alta semnificatie data asta. sper doar sa nu fie aglomerat.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Ralu_mv spune:
Lara, stii cum sunt eu... zuuuzuuzuzuu... nu mai am nici griji pe cap macar ( uit gazele la aragaz deschise peste zi, uit furtunul de la masina de spalat in timpul programului ...agatat de muchia masinii,etc...) deja ma gandesc ca m-am dus cu capul
Nu ma mai ingrijoreaza nimic
Chiar ma gandeam zilele trecute... ma... ce naiba... doar nu-mi pune cineva ceva in mancare... ca doar eu fac mancarea
Sunt extrem de Zen ! ceea ce v-as dori si voua, dar nu in conditiile mele de aiureala totala
QiaoBing spune:
ralu cred ca uneori mananc si eu din aceeasi oala cu tine
samira33 spune:
aristico,e posibil sa mai vina o fata draga sufletului meu la cafeleala...asa ca sa ai o persoana in plus in vedere cand faci programarea.