Clubul "babelor" FIV-oase 12

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

gagici...de vreo cateva zile vreau sa va intreb daca stiti sa-mi recomandati vreun program/dvd de step aerobic pentru acasa???sa aibe cam 45-60 de minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Hiya girls,

Sami, mie-mi place programul "slim in 6" a lui Debbie, unde dificultatea exercitiilor creste treptat..primele doua sapta 25 min, urmatoarele 2 sapta 35-40 min, ultimele 2 sapta, 50-55 min..sporuri

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

merci lara.
o sa le caut sa ma uit la ele.
am gasit si 2 programe de step-asta imi place cel mai mult,Jenny Ford...au 52,respectiv 58 minute.
intr-o perioada imi iesea sportizarea mai bine acasa decat pe ccoclauri.
nu am mai facut miscare de la jumatatea lui Noiembrie-de cand am inceput inhibarea pentru FIV si deja nu ma mai simt bine.
pe timp de primavar,vara,toamna imi iese mult mai bine faza cu sportizatul....iarna insa........
presupsun ca o sa ma chinui ceva pana imi recapat suflul acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Aristica, ti-am trimis PM

la toate babutele

Mergi la inceput

Sami
oh, da, iarna si eu hibernez
ziceai ca vei merge la o sala misto, (undeva langa Ady), cu aparate, banda de alergat, bazin, dimi de la ora 9..acum, asa invidioasa cum ma stii, iti dai seama ca ..eu la 9 a.m. (cel tarziu) tre' sa fiu la bureau si singurele exercitii pe care le pot presta, pana la ora 6 p.m. sunt exercitiile Kegel..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Neataaaa!
qiao nu ma bag eu, soro, la gatit in public - iar ciorba am cronometrat-o ca incepea Poirot la ora 13:00 si nu puteam pierde episodul "Fantele ucis". Iar ciorba mea cea mai rapida, de 37 de minute este cea din legume (dovlecel, morcovi, telina, brocoli, rosii) pe care le pun in apa fiarta cu rozmarin. Cand sunt moi, le pun cu paleta in robot, le fac pasta, torn putina apa in care au fiert si o mananc cu rondele de paine pajita cu usturoi si ulei de masline (cum zicea ana putin mai sus). 37 minute imi ia de cand pun apa la fiert, pana cand am ciorba in farfurie...daca vrei, iti detaliez salata pe gratar - o minuneeee!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Ari, poti divulga (macar) in ce directie a plecat Veve? da-mi, te rog mult, un hint, ceva, poate, poate ma prind..sau PM? thx

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Buna fetelor ,
Aristica multumesc pentru informatie , credeam ca deja tie ti-a dat schema tratamentului ...tu cand preconizezi ca vei pleca . Eu pe 6 - 7 aprilie voi fi acolo . Va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Morena, Ari, ce a zburat timpul, ceva fantastic..parca deunazi erati la faza de first contact si acum imediat o sa-ncepeti odiseea turceasca..mmmhhh..cald, soare, 'Stanbul, mare, valuri, clinici, alea..deja visez..e clar un bonus sa faci fiv in tari (mai) calde..eu sper ca veti fi online si ne veti transmite stiri in real time, din capitala turceasca..in cazul vostru, in mod special, o sa-mi reprim invidia naturala si imi doresc sa reveniti aci si sa-mi povestiti de gretzuri si eco-uri pana la refuz..
Morena, sunt un mare sustinator, share-uim acelasi diagnostic (de infertilitate tubara si RIF) si fac galerie cu putere..tu ai facut de curand o histeroscopie?

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Lara
adica altii au liber la vomitat pe forum, numa io nu? Asta-i discriminare...
Veve e la turci sau la PK?
Samirutzo, promit ca incerc sa vin la intalneala dar mai zi-mi please ora si locu ca-s batrana rau...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput