Bobocei de Sept-Oct 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalu85

Fetelor eu cand am citit in presa de rubeola am vrut sa cred ca e o nascocire de-a presei, dar acum auzindu-va pe voi imi este frica rau...ca mie mi-a iesit in analize ca nu am anticorpi la rubeola si am intrebat-o si eu pe mama, ca sa ma conving nu de alta si mi-a spus ca nu am facut nici o boala a copilariei nici rubeola, nici pojar, nici varsat, nici varicela... sunt terminata....
Doamne... ajuta-ne pe toate burticile care nu avem anticorpi

lalu85 14+

Nu te stresa din cauza asta ca, din cate stiu eu in primul trimestru e pericol mare pentru bb daca contactezi una din aceste boli. Tu deja ai trecut de perioada critica. Sper sa ajungi la termen cu bine si bebe sa fie ok.

Imi pare rau ca sunteti atatea cu simptome atat de puternice Eu nu stiu ce m-as face daca as avea simptomele voastre mai ales ca fetita e tot timpul calare pe mine cat ma are la dispozitie.

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Stellafelicitari pentru vestiile bune si pentru bb foarte activ

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Multumesc Ramona! Il ador, cum dadea asa din manute :)))), Senzatia e de 1000x mai intensa cand vezi cum miiisca

fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna fetele,ce veste faina Stella,abia aspt si eu pana in 8 martie cand merg iar la eco,
Si eu m-am intors de azi la gradi ,unde am 2 cazuri de varicela,eu am avut-o dar cica totusi risc o zona zoster,Doamne fereste,sper sa nu iau nimic pana imi pot lua din nou medical...
A inceput sa ma deranjeze si pe mine orice ma strange la burta,asa ca port tot pe sub ea,bine la mine e si grasime multa ,dar degeaba ca tot ma deranjeaza.

10+

BB Zepa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Mda, eu ce sa mai zic?!! Colegul care are biroul lipit de al meu sta acasa acum, ca are rubeola. Eu am facut-o demult, ca am anticorpii. Doctorul m-a asigurat ca nu e nicio problema, cat timp am IGG-ul +. Nu cunosc prea bine cum functioneaza bolile astea contagioase, sper ca sunt protejata...

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

eu sper sa nu se lipeasca de voi bolile astea, macar acum cat sunt bebeii la purtator.

intr-o vreme mi-era teama (si nu ca as fi scapat de ea) ca imi face copilul o bucurie si-mi aduce de la gradi o scarlatina, ca fusese epidemie. si nici asta nu e prea placuta, se face tratament cu antibiotice, spitalizat. brr....sper sa fi trecut valul si sa fiu safe.

pe 8 martie am si eu programata ecografia morfologica de trim 1, o sa am 12 sapt si un pic. fac doar ecografie. daca dr are ochii buni si aparatul si mai si, poate risca sa-mi dea un prognostic ref la sex. sper si eu, nu-mi pun baza.

bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Fetele,vad ca ma apuca tusea.as face un ceai de ceapa cu miere si lamaie.e ok in sarcina ceaiul de ceapa?

Graviduta fericita 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eu iar raspund aiurea si nu mai stiu cine ce a zis asa ca nu pot personaliza....

Eu am fost racita pe la 5-6 saptamani. Fara febra, dar cu tuse uscata si inecacioasa, curs de nas, de astea...Spre marea mea mirare cred ca cel mai bine mi-a facut ceai cu multa lamaie si miere (de multe ori nici nu mai puneam pliculetul de ceai, ci doar apa fierbinte cu lamaie si miere).Asta+Stodal+Oscilo si am fost chiar bine..
La febra si mie mi-a spus dr sa iau Paracetamol.Simplu.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
11+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

Eu stiam pentru tuse f bun un leac babesc. Se puneau la fiert intr-un litru de apa, zahar si 11 nuci intregi cu coaja cu tot, spalate bine si se lasau la fiert multttt si bineee pana se facea un sirop gros, dar fff dulce. Si asta e ca nu stiu daca e bine pt bebe sa fie chiar ceva f dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Buna seara burtici frumoase !!!V-am citit in fiecare zi,dar nu am avut dispozitia necesara sa scriu

Eu am avut un week-end urat de tot.Am avut cateva partide de cearta de am zis ca dau divort.Nu s-au limpezit apele foarte mult.Sunt trista!Am plans,am fost foarte agitata si foarte foarte nervoasa zilele astea.Stiu ca nu e bine pentru bb,dar nu am putut sa ma controlez.
Sunt asa intr-un stadiu in care nu-mi mai pasa de nimic....

Si eu am fost racita la inceputul sarcinii,nu stiam ca sunt gravi...aveam in jur de 4sapt. si am luat 2 paracetamol,vreo 4 pastile de modafen si un triferment...mi-e teama sa ma uit pe net daca au reactii nasoale in sarcina si daca nu ma insel am facut si febra...nu stiu cat ca eram la munte si nu aveam termometru.Apoi mi-am facut un test sa fiu sigura daca sunt sau nu insarcinata sa stiu cu ce medicamente sa continuu si surpriza a fost ca au aparut 2 liniute stravezii.

Am baut ceai de ceapa ,limonada calda,oscillo,stodal mi-am luat dar nu l-am suportat ,vitamina c ,multe lichide....etc...

Mult succes cu bebelusii din burtica,va doresc sa mai scapati de simptome...

Imi doresc sa trec peste aceasta usoara depresie si sa fiu mai bine.Nu stiu daca reactionez asa de la sarcina sau chiar am dreptate...

Va pup !!! Numai bine !!!

10+

Mergi la inceput