Bobocei de Sept-Oct 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

Stella, multumim de urari si de sustinere. Cel mai bine cred ca e sa merg sa fac o eco, pentru linistea mea!

Tzitziri, sa ne tii la curent cu stirele, cum iese morfo-fetala!

Elfica, bine ai venit! O sarcina usoara si la termen! Dar cum ai tu DPN pe 17 oct, daca UM este 25 dec? Esti sigura ca e corect? Eu am UM pe 10 ian si DPN pe 16 oct

Anda, ms, o sa incerc sa nu ma mai gandesc la prostii, numai ca ele vin singura in cap, cand vad ca totul e prea bine.

Va pup si va doresc o seara frumoasa! Am fugit acasa!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Va salut si va
elfica, bine ai venit! ma bucur pt bobocelul tau din burtica
Fetelor ma confrunt de vreo 3 zile cu un nodul inflamat la subrat si ma cam doare, aveti idee de ce so fi inflamat?
Va

lalu85 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Sa aveti numai primavara in suflet si in fiecare zi sa fie primavara pentru voi!
Eu am primit azi cel mai inimos martisor din viata! Am fost la eco si e totul ok.
Unul dintre ovare e cam marit in dimensiuni. Ati avut si voi problema asta? Dr nu a zis ca ar fi ceva grav, dar e aproape dublu fata de celalalt. Iar intepaturi am mai mult in dreptul celuilalt ovar si destul de rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

buna seara, burtici! va urez si eu o primavara frumoasa si cat mai multe vesti bune de la burtici!

gaitica, nu te mai stresa asa. eu nici nu am avut simptomul asta cu mers la pipi toata ziua si toata noaptea. sigur bebe e bine si lasa visele deoparte, asa visez si eu aproape in fiecare seara ca voi naste prematur,dar incerc sa nu bag in seama

elfica, bine ai venit! sarcina usoara, bebe sanatos si nascut la termen.avem puiuti de aceeasi varsta

irene, cati bobocei s-au prins? cred ca tot din cauza FIV_ului este ovarul umflat, dar la asta nu ma pricep prea bine. de fapt despre infertilitate nu stiu mai nimic. oricum felicitari pt martisorul frumos pe care l-ai primit

va felicit pe toate care ati fost la medic si ati adus vesti bune, am uitat nikurile

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 13+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Irene,felicitari!! ne bucuram pt vestile bune. Nu stiu ce sa-ti spun despre problema cu ovarul, dar dak doctorul nu a spus ca ar fi ceva grav, eu zic sa stai linistita sa nu-l stresezi pe
Va pe toate! sper sa avem o noapte linistita fara drumuri prea multe la wc

lalu85 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Un singur bebel a fost mai rezistent si s-a prins. Ne-a cam indus in eroare rezultatul Beta din cauza ca am facut testul destul de tarziu si deja valoarea crescuse.
Probabil de la stimularea pentru FIV s-a umflat acum ovarul, desi atunci nu am avut probleme de genul asta si nici dureri specifice. Nici acum nu am decat din cand in cand si mai mult in partea cealalta. O sa merg luni si la ginecolog si vad ce mai zice si ea.
La eco ne-a calculat 5 sapt si 6 zile, iar DPN 26.10.2012.
Pupici pe burtici si noapte buna cu vise cat mai placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

lasa ca e bine si unul, irene! unul si bun
ma bucur pt tine ca ti s-a indeplinit visul

saptamana viitoare mergem si noi la medic, abia astept

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 13+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Felicitari Irene pentru bebe! Sa fie la fel de puternic in continuare :).
Lalu, eu stiam ca ganglionii inflamati anunta o infectie in organism.
Gaitica, nici eu de vreo 3 nopti nu m-am mai dus la pipi peste noapte si, parca nici ziua nu mai fac asa des, daca stau sa ma gandesc... De 2 zile nici greturile n-au mai fost asa urate, adica am o stare de greata permanenta, dar usor suportabila. De asemenea, nici nu mai sunt asa somnoroasa, ma culc tot pe la 10, dar nu mai dorm de amiaza si dimineata ma trezesc usor la 6.30. Nu-ti face probleme, cred ca se obisnuieste organismul nostru cu noile schimbari.
Pupici si o zi buna, fetelor!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata!
irene felicitari! sa fie un bebe voinic si sa stea cuminte in burtica pana la termen!
eu am fost dezamagita ca s-a prins doar unul, mai ales ca noi puseseram 3...si la prima eco la care am fost dr ne-a zis ca vede "mai multi"...ne gandeam ca dupa atatia ani de chin ar fi bine sa fie doi odata......dar apoi am zis ca nu-i bine sa fiu nerecunoscatoare si ca Dumnezeu probabil asa a considerat ca e mai bine pentru noi.. si kovacs mi-a scris ca e bine pentru mine ca e doar un bebitz si astfel o sa am o sarcina fara probleme...
noi dam de baut azi, am schimbat saptamana!
pupici

9+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Irene, felicitari pentru eco! Nu stiu cum e cu FIV, dar si eu ma gandesc ca toate tratamentele care il insotesc pot da inflamarea ovarelor...dar e strict pareare mea logica, nu stiintifica .

gaitica, la morfo a fost ok. Varsta cronologica 12 sapt si 6 zile , varsta ecografica 12 saptamani..cu exceptia fibromului de care am scris ieri (care sper sa nu dea probleme), deocamdata e bine.

S-au mai diminuat si la mine greturile (dupa 8 saptamani cand am varsat zilnic de 3-4 ori). Cu mersul des la toaleta nu am avut probleme in timpul noptii, asa ca in afara de greata si oboseala (culcat la 9 seara) eu nu am avut alte simptome..

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
12+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput