Bobocei de Sept-Oct 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
_Irene_ spune:
tzitziri: am abonament la RM, de la serviciu
Maine e ziua cea mare si nu mai pot de nerabdare. Mi se pare mult mai grea asteptarea acum decat rezultatul Beta. Doamne ajuta sa fie bine!
_
in asteptarea primei ecografii
g_rainbow spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda82 Fetelor vreau sa va intreb si eu, daca iau elevit, mai trebuie sa iau si acid folic? Eu ma simt bine, ma dor usor sanii, iar dimineata pe la 4 trebuie sa pap ceva ca am arsuri. Sper ca bebica sa fie bine, ca mai este mult pana la urmatoarea eco. In rest am toata ziua plina cu fetita mea de 7 luni.Fetele care mai aveti copii, ii luati in brate?Nu afecteaza sarcina?Mie dr mi a spus ca nu, insa uneori cand o iau ma mai doare burta si nu are decat 8 kg. eu il iau pe Lucas in brate pt ca nu am ce sa fac. el e mic si nu intelege. are 11 kg si pana acum nu m-a durut nimic,sper sa fie bine in continuare toate fetele [g r a v i r e d] 9 |
Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 13+
2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota
tzitziri spune:
Irene, sa fie totul bine la eco!
Te intrebam de abonament sau de asigurare pentru ca eu de ex am asigurare.Si am inclusa o eco pe trimestru (o sa pastrez morfofetala ca e cea mai costisitoare).
Va urez o primavara minunata si plina de vesti bune si bebei miscareti!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
11+
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Tzuki spune:
neata
martisoare pentru toate doamnele! o primavara minunata sa inceapa pentru noi toate .
Anda, eu ii iau pe amandoi in brate. cel mare are 18 kile iar cel mic 13. si in momentele de inconstienta, pt f scurt timp pe amandoi deodata . dar nu exagerez cu pozitia asta. pe cel mic de 13 kg il iau ff mult timp in brate, din fericire n-am simtit niciun disconfort. insa cum nu toate sarcinile si toate gravidutele sunt la fel, daca totusi tu simti vreo neplaccere, ar fi bine sa eviti sa ridici greutati. daca insa esti ok, atunci nu e cazul sa-ti faci griji .
bb 3
mlhaela spune:
Irene, frumoasa zi pentru a-ti vedea bebelusii! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Nu stiu cum e vremea la voi, dar la mine, cu exceptia zapezii care inca nu s-a topit, e o frumoasa zi de primavara!
7+
corinuka_g spune:
o primavara frumoasa plina de vesti bune!!!
nu v-a fost dor de noi? am fost ieri la eco si am vazut bobitza de 2 cm:)...crestem noi mari :)
cu chiu cu vai am prelungit concediul medical, dupa drumuri intre dr de fam si ginecolog...apoi am depus actele pentru concediu de risc maternal..
irene astept vestile de la eco!!!
va pupam
8+ Multumesc Doamne!
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, bulinici !
Corina, felicitari pentru voinicel !
Daca e joi, mai adaugam o saptamana. Azi am atins 12 sapt, intram in s13. Am primit o gramada de martisoare si floricele, e un miros divin aici!
Bebe dragonel la bord !
corinuka_g spune:
felicitari pentru rotunjire bobishor! numai bine si in continuare...
si noi maine facem 9 saptamani, intram in luna 3
eu am primit martisor si flori de la dani si tata..poate daca activam in campul muncii primeam mai multe..
8+ Multumesc Doamne!
kmy_black spune:
dragele mele "foste aspirante":
Ghiocel de primavara tu aduci cu tine soare, zambete, copilarie si... dulci soapte de iubire!
o primavara frumoasa va doresc la toate!!
sarcina usoara in continuare si la termen!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!