E bine sa il ducem pe bebe la salina Turda?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinutza78 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=170704&REPLY_ID=7303253

Exact asa ne-a zis si noua medicul. Ca e riscant sa mergi cu copilul la salina deoarece acolo merg multi oameni bolnavi, multim fac tratament cu aerosoli pt diferite afectiuni respiratorii acolo si riscul de imbolnavire este mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinutza78

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=170704&REPLY_ID=7303253

Exact asa ne-a zis si noua medicul. Ca e riscant sa mergi cu copilul la salina deoarece acolo merg multi oameni bolnavi, multim fac tratament cu aerosoli pt diferite afectiuni respiratorii acolo si riscul de imbolnavire este mare

adinutza, cand am fost noi, in 2011, de Paste, Daria avea 2 ani si ceva. Era plin de copii la salina. Daria a lins sarea de pe pereti. N-a avut nimic, nici muci, nici nimic.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Mucii in exces sunt cauzati de raceli, alergii, adenoidite cronice, sinuzite sa Eu nu stiu sa existe oameni carora sa le curga mucii non stop, sa mai aiba si febra si totusi sa fie declarati sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Mucii in exces sunt cauzati de raceli, alergii, adenoidite cronice, sinuzite sa Eu nu stiu sa existe oameni carora sa le curga mucii non stop, sa mai aiba si febra si totusi sa fie declarati sanatosi.

Dar a zis cineva ca o persoana cu muci in exces, careia ii curge nasul (mucii) non stop si mai are si febra este declarat sanatos???? Scrie undeva pe aici asa ceva? Cine/unde a scris asta? Poti sa dai citat Iulia?

Mergi la inceput