Scolari de Iulie - August 2004 * (92)
Raspunsuri - Pagina 6
roxanaz spune:
is happy ca a iesit tatal meu din operatie, hernie de disc tripla, e ok. si-s happy ca si disperata de sora-mea e ok, ca eram mai ingrijorata de ea decat de operat
cristalina spune:
Roxana, si ai tacut chitic! Sanatate maxima tatalui tau!
Roberta, 3 zile fara caldura...uuuu
Sanatate maxima!
Daria, ce copil cuminte ai! Sa-ti traiasca.
Maria a luat Fb la testul de la mate. De bucurie a scris cu picioarele la romana si si-a facut tema de la mate aproape toata in clasa Calculata corect dar scrisa intr-un mare fel.
Acum ma duc sa facem tema la romana rapid pen' ca are dans (si poate rup si eu juma de ora la sala cu ocazia asta ).
szivarvany spune:
Cristalina, amu` razi de moi ? :-)))
de mai bine de 8 zile suntem in razboi de gherila cu Giulik ...
ma simt o eroina cand ma gandesc ca unele animale isi mananca puii si io rezist :-)))
nu stiu insa cat mai rezist :D
_
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany ma simt o eroina cand ma gandesc ca unele animale isi mananca puii si io rezist :-))) |
de coma esti
Robi, s-a rezolvat cu apa????
Cristal, felicitari Mariei pentru FB la mate.
szivarvany spune:
felicitari Mariei
poate aflu si eu daca la noi sunt testari ... ca Giuli in veci nu stie nimic, dar nimic :D
oricum, cea mai frumoasa perioada a fost aia la gradi, fara stres
_
bunny spune:
Cine poate sa salveze msg de acum si sa le 'reposteze ' peste 5-6 ani ? Asta ref la stress.................
polux spune:
Si eu ca si Mani. Va spun cred ca "stresul" de acum e nimic comparativ cu ce va veni...asa ca lasa-ti copiii in pace si nu va mai stresati. Normal ca trebuie sa le faceti un "ritm" sanatos de invatat, dar incercati sa fiti un pic mai adaptabile la noile cerinte si la noile realitati ale scolii....uite Daria in loc sa-i bagi 2 fise sub nas mai bine ii dai voi la calculator pe jocuri de matematica, distractive. sau joci tu cu ea jocuri distractive...de ex "la magazin". Asta ptr matematica, ca la romana nu scapati de dictari...desi eu si acolo faceam exercitii orale...cum scriem "acasa"...ea spunea si eu ma prostesc si citesc ce spune ea pe litere...de ex spune ACSA si eu citesc si radem amandoua.
Dar recunosc ca a mea e asa de mamoasa incat ar face orice numai sa fie cu mami.
Roxi sanatate tatalui. Si calm surorii.
Robi brrr tare greu si fara apa si fara caldura. Cum mai e Matei?
Cristal deci Maria se face cercetator...ce importanta are cum scrie daca scrie corect?
Mei dupa zapezile de saptamanile trecute vad ca a venit "vara" la voi. Am vazut la televizor o stire din Constanta unde oamenii erau in maneca scurta, cativa vhiar in pantaloni scurti.
Mani la voi cum mai este ca erau 17 grade mai ieri?
Ema felicitari lui Rico ptr 1 si 2. La asa cerinte chiar se descurca foarte bine.
roxanaz spune:
neata
Liliana n-a fost frate asa cald! hai, maxim 10 grade dar de pantaloni scurti.. poate doar ce fac jogging pe malul marii dar ei sunt o specie aparte
multumesc pentru urarile de sanatate adresate tatalui meu, azi sper sa il externeze.
Patrick are azi targ de martisoare, asa ca a luat cateva martisoare cu el si bani sa cumpere altele.. nu stiu cum le-or sta lor mintile la scoala
o zi frumoasa sa aveti!