Scolari de Iulie - August 2004 * (92)
Raspunsuri - Pagina 20
ema spune:
uleiul de argan io-l mai dau seara in loc de crema peste glycol si-l dau seara de seara in jurul ochilor...n-am inca efectiv riduri pe acolo da niste liniute tot sunt.Si-l mai dau pe par...ca io am paru tare incalcit...si-l face frumos.Da am luat vreo trei sticlute pina am gasit unul care sa miroase a prajit...ca asta e ideea,trebuie argan neprajit,nerafinat,adica ulei obtinut prin presare la rece.
Roxa,e faina lotiunea,si pretul e tare atractiv,io folosesc paula`s choice...sunt...the best ptr. mine,tot asa,creme sub forma de geluri,speciale ptr. tenuri mixte.
Kim,iti raspund la pm diseara,detaliat.per total,am o idee,termina tubul de Glycol A,iti curata tenul foarte bine si pe urma roag-o pe Mirela sa-ti prepare un peeling de Glycolic cu salicilic.A scris la femina ca a testat pe cineva si a fost chiar ea surprinsa de rezultat...foarte bun.Adica in loc sa te duci la un peeling mediu numai cu glycol,mai bine ptr. tenul descris de tine eu zic ca ar merge in amestec cu salicilic.Si atunci comanzi si un serum cu hyaluron...si mergi in paralel cu peelingul mediu si cu hyaluron.peelingul mediu se face o data pe saptamana timp de sase saptamani.
polux spune:
Voi va plangeti de vreme...pai la mine ieri a nins si viscolit (si un pic mai la sud in Indiana au fost tornade) si azi cand am iesit de la scoala erau 20 de grade...dar nu se simteau chiar toate 20 ca era si un vanticel destul de tare.
Spor la infrumusetat.
roxanaz spune:
neata
azi e baba mea si ningeee, ningea si de dimineata. hihihi. poate mai incolo e soare
Ema, n-am auzit de paula's choice, am sa uit si eu dupa ele. dar pana una alta greu ma mai schimb de la clinique mie imi e cam frica de glycol, tare l-as incerca, dar la acneea mea.. uf uf. mai vad.
o zi frumoasa sa aveti!
g_ioana spune:
Neatza...uitai de babe...oare-i tarziu sa-mi aleg o baba?....oricum la noi a nins ieri si azi erau -10 grade,friigg rau ....oare mai vine caldura odata....ieri ma uitam sa-i cumpar niste ghetute mandrei dar cred ca-i cumpar direct pantofi...sau sandale
Kim tinem pumnii sa iasa analizele ok....super tare Luka cu matizul
Dariaadio Milka!!!
Maine ce program aveti?
hai sa avem o zi calduroasa
szivarvany spune:
mneatza.
Rox, mie mi a omorat in 2 zile cativa cosi :-) ca io st ca la pubertate, iar ... asa ca sunt tare multumita.
Aici e frig si mult soare.
Kim, pumnii stransi si de la noi !
Polux, ce mai faceti, cum sutneti ??? Mai povesteste de voi mai mult !
Ioana, m am abtinut si ieri. Greu, dom`le, sunt in sevraj.
_