Scolari de Iulie - August 2004 * (92)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

deci sa va zic ca am mai apucat sa vad ceva filme iar Descendants mi-a placut sa mooor! eu care nu mai sunt in stare sa vad filme serioase si solicitante.. exceptional!
moneyball fuse asa si asa - cam plat dupa parerea mea
mi-a placut "midnight in paris" si mi se pare ca Woody Allen cu cat imbatraneste cu atat face filme mai normale, fata de ce facea acu 40 de ani
si "the rum diaries".... film cu bucati bune si unele de-a dreptul fantastic de amuzante... care s-a terminat in coada de peste.
acu ca am facut recenzia de minut ma intorc la trebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu adio...ci pe mai tarziu Milka!..io Daria te inteleg si te sustin suferim de aceeasi boala..ciocolata..la mine este boala grea ..din copilarie...
Robi felicitari! Pe 29 parca este Eurojuniorul? ..Luca al meu nu se demoarlizeaza..de nimic si de catre nimeni ..

Sa va spun o faza..v-am spus ca el sta la bunici si l-au dus bunicii azi cu masina la scoala..cand a ajuns in fata scolii, s-a ascuns si a spus..Sa ma alsa repede in jos sa nu ma vada copiii din ce masina cobor! (bunicii au Matiz)..este f clar ce ne asteapta

Io aseara v-am spus m-am dat cu Glyco A si azi am iesit fara protectie, pt ca am cautat peste tot ..nu exista inca protectii solare..Am gasit intr-un singur loc o crema cu sf 50 (este crema speciala de soare Gerovital ,bio, fara paraben si alte minuni cu ulei organic de rodie rosie cu AHA si BHA..te doare capu' )Nu stiu cum va fi aspectul final..dar doar dupa o aplicare am pielea extrem de fina (eu o aveam ca de crocodil in ultimele zile ).

Monicule sanatate fetitelor!Ioana mai plange la gradi?

Liliana eu vreau ceva din care sa-mi au seama prin ce metoda sunt invatati copii matematica (nu stiu daca Kgarten sau clasa I..)sa folosesc si eu acele metode..

Mani tot cald aveti?
Adela voi ce faceti?
Irina???Gabi???

Mergi la inceput

in afara de Descendants,sa-mi dai si mie celelalte filme sa nu le mai download eu ca-mi ia..vreun an:)

azi fusei la analize..maine aflu ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, eu ma simt la fel, dar eu am un ten oribil cum am zis si nu se da batut, nu m a usturat deloc :( eu m am dat cu crema de asta`vara :-) asa ca stralucesc ca o stea :-)))

sanatate bolnaviorilor

_

Mergi la inceput

io acu scuze ca ma bag, dar la un ten gras nu as zice de nivea, nu e potrivita. un gel usor - are si elmiplant si is foarte bune e mult mai potrivit, nu incarca tenul.
edit ca sa zic ca si la mine daca ma dai cu nivea si eu stralucesc ca farul din alexandria.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Roxana,ba chiar bine ca te bagi.Nivea Soft am folosit multi ani in urma,nu aveam bani de alta.Problema Dariei de luceste e crema cu protectie,ca de nivea i-am spus sa se dea seara...toata noaptea intra in piele,nu luceste dimineata de la ea.Exact problema luciului o am si eu,si o urasc...drept pentru care aseara eram cu nasu in net sa caut pareri despre creme cu ecran care sa nu luceasca.Eu am tenul mixt,si-mi luceste nasu si fruntea imediat dupa ce demachiez.Am gasit la avene o lotiune ptr. ten mixt...care nu luceste.Deci nu luceste in patru tari...ca eu cand vreau ceva ...citesc site-uri din olanda,germania,belgia,america...tre sa fiu fff siguraa de ce cumpar.So,tre sa caut ce ar fi si in ro sa va spun si voua.A,voi aveti DM in ro?Ca din cate stiu la noi dm-ul are produse ieftine in general...si au si ei produse de protectie.Daria,pina gasesc ceva sa nu luceasca,da-te cu ce ai,mai bine lucesti cateva zile dacat sa iesi fara protectie dupa exfoliere.

Mergi la inceput

da, e DM si eu iau crema de la ei, cand mai raman in pana de clinique. au cea de la alverde, bio, care e si sub forma de gel. si e tare tare buna.
nu m-am gandit ca e vorba de crema protectie, ai dreptate.
eu in afar' de fondul de ten super strong si pudra nu am gasit nicio alta varianta sa nu luceasca.
edit: http://www.sanatate100.ro/creme_de_fata_pentru_ten_gras/elmiplant-crema-gel-matifianta asta e crema-gel de la elmiplant.

Mergi la inceput

eu n am zis ca ma deranjeaza sa lucesc :-) ca oricum lucesc mereu :-))) dar acum vreau sa lucesc cu spor :-))) sunt tare bine-dispusa din acest motiv :D
DM este, dar ajung rar ca e la naiba`n praznic.

_

Mergi la inceput

nu pot sa cred..NINGE!!!

Mergi la inceput

nasol la voi ... aici e fff frig dar soare. exact cat sa iei teapa cand vezi pe geam ce frumos e soarele si iesi si te ia un vant rrrece.
Rox, multu pt link ! Cred ca post-operatie :D e binevenit.
Dar tot nu ati zis de uleiul ala ??? La ce l folositi ??? In jurul ochilor ?!

_

Mergi la inceput