Scolari de Iulie - August 2004 * (92)
Raspunsuri - Pagina 11
g_ioana spune:
Meii io sper sa nu citeasca Carmen ce scrieti voi,sper din tot sufletul sa fie ocupata cu vanzarea apartamentului si mutarea
Kim insanatosire grabnica lui Luka,o fi vreo viroza mai urata..
Daria....si pentru noi in lunile de iarna este greu,daca tati nu are meciuri deci venituri suplimentare,asa ca mai avem vorba cantecului si datorii la stat..mandra are si acum vreo 200 de lei de la colindat la care apelam cand ramanem in pana inainte de salariu,insa stie ca-i punem inapoi mereu)
Pentru maine avem asa:vreo 12 martisoare personalizate pentru prietenii cei mai buni,20 de catelusi martisoare pentru restul....pentru doamna avem un martisor frumos,o brosa hand-made si un trandafir la cutie de la rafaelo
ema spune:
Lia,ala e "ochiul soacrei"!Albastru si rau.
Kim,un e sa fii slaba si alta e sa arati intr-un mare fel.Ca nu toata lumea slaba arata si bine...parerea mea.Eu am fost tot timpul slaba...si atat.Mie sportul mi-a dat incredere in mine,energie,satisfactia ca pot si eu ce pot altii...iar toate astea se reflecta si in mers si in atitudine in general.Eu am vazut femei slabe de la natura si altele nu chiar slabe dar cu corpul lucrat...le prefer pe cele din a doua categorie...ca sa vorbesc acum strict optic...mie imi place toata lumea,si cele de 100kg.Nu pentru toata lumea conteaza f tare aspectul dar asta nu inseamna ca nu sunt foarte ok...mama si sora mea au 75 si respectiv 85 de kg...si-s minione...deci niste bile...am incercat sa le schimb nitel modul de abordare al alimentatiei...si n-a mers...nu-mi ramane decat sa le i-au asa cum sunt si sa le iubesc in continuare.
So...tracy e ok ...iti explica si ea la inceputul programului ce urmareste cu programul ei dar am observat ca la abdomene nu e chiar forte ...iar abdomenele eu l-as fi conceput mai strong!ptr. asta e foarte buna partea de abdomene de la insinity...iar hip-hop e de distractie...sa stii ca dupa 10 min. de bataiala de aia care pare aiurita...a doua zi ai febra....la talie!Ar mai fi fost p90x ...dar acolo iti trebuie o conditie zdravana...eu am facut programul dupa juma de an de sport si tot era greu...dar a fost mai mult o ambitie de-a mea...
Despre tracy...o sa ai momente cand o sa simti ca-ti cad mainile efectiv...si picioarele la episodul cu scaunul...ideea e sa nu te opresti,faci mai rar in ritmul tau...sau cat suporti tu dar continua miscarile ei...deci trebuie sa termini programul.Ea spune ca zi de zi...eu am facut o zi picioarele,o zi mainile...si abdomene zi de zi.
ema spune:
Eu nu am martisoare,nici de dat nici de primit,de astea am scapat.Dar totusi am un martisor virtual pentru voi.In cazul in care nu cititi la femina subiectul cu ridurile,voiam sa va trimit la farmacie sa va cumparati GLYCOL A si la magazin cosmetic de unde va cumparati o lotiune-crema pentru plaja cu spf30-50.Asta e martisorulde la mine pentru voi.va pup.
g_ioana spune:
Neatza
O primavara frumoasa plina de zile insorite si calduroase cu multa sanatate si prosperitate va doresc din tot sufletul!!
Ema multumim pentru martisor!
szivarvany spune:
O primavara frumoasa tuturor
Am dus si noi martisoarele in cutiile origami :-) si o punga de bomboane pt toata clasa ca de martisor :D
_
carmenp spune:
O primavara frumoasa, plina cu bucurii si fara astenii;))
mey, is ocupata cu tati da` si cind citesc, bag okiu in urma, asa ca am vazut ce ierea de vazut uof d-ne;)) astea-s lait, incurajarile curg girla, acre mai de care, o prietena imi zicea "lasa, maica cita vreme steti impreuna si sanatosi treceti voi si peste asta" sau "pt mine mutatul la casa seamana cu un incendiu"
andrea, asa intentionam, in 3 luni sa ne mutam. unde duci copiii la inot?
am pregatit cupiii cu martisoare, ieri am luat o sacosa, aratam ca un traficant:D
sanatate celor bolnaviori
va pupesc, stau c-o geana pi voi
cristalina spune:
Neata!
O primavara minunata tuturor!
Si de la noi cate o floare pentru toate doamnele si domnisoarele.
Si noi am achizitionat cu sacosele martisoare.
Maria a concluzionat ca "ziua asta de 1 Martie e o zi foarte aglomerata!!" Ea ar fi pregatit si martisoarele dar s-ar fi uitat si la desene
Maria azi dimineata mi-a adus micul dejun la canapea! (voia "mic dejun la pat" dar eu dorm cu Oana si-mi era frica sa nu o oparasca pe sor-sa cu cafeaua!)
John a zis oricum ca nu-s zdravana pen' ca am lasat-o sa umble cu apa fierbinte...(nu am lasat-o, a ajutat-o el )
Nu ma uitam cu atentie sa vad ce face pen' ca mi-am, facut rezervarile pentru mare ("azi si numai azi aveti reducere 50%" as aca azi si numai azi trebuia sa fac rezervare...Tot la Mamaia, 9 zile, aceeasi locatie ca si anul trecut, vis-a-vis de Ipanera...numa' ca anul asta plecam cu dopurile de urechi de acasa )
O zi minunata sa avem!
roberta04 spune:
O priamavar fara griji va doresc!
Alice, ufff, cum sa spun, e o viata minunata la casa, e ca si cum ai trai la pensiune, cel putin vara e o vacanta continua.
Nu as da pe nimic viata la casuta mea dar noi am vrut sa facem totul repede si am intrat in datorii mai mari decat putem duce.
Costurile de intretinere sunt exact ca la apartament, factura la gaz pe 4 luni de iarna este de 1350 RON, energie electrica platim 250 RON / 2 luni, asta pentru ca am avut simtul masurii cand am facut casa, nu am vrut palat, dar pentru ca nu putem ajunge cu datoriile la zi traim o viata plina de privatiuni...
so... sa revenim la ziua de astazi... Matei a plecat la scoala cu o sacosa de martisoare... pentru toti colegii de clasa, pentru toti copiii de la after-school, pentru invatatoare, pentru teacher de la after, pentru profesoara de religie, pentru gardianul de la scoala pentru ca ii pune fularul la gat in fiecare zi, pentru femeia de serviciu de la after...
carmenp spune:
cavaler mateiu`, bravo lui
madam spil, mac sa citesc subectu` cu riduurile. oar` cind s`o inventa un aparat, gen fieru` de calcat, cu care sa`ti netezesti dimineata riduurile dupe ce te speli pe dinti;))
ema spune:
Carmennnnnn s-a inventat deja.nu prea intinde ridurile ca camesile,dar ceva acolo-sha face.Vrei poza cu fieru sau poze cu mine calcata pe mutra?Acu pe bune,du-te si ceteste si fuguta la piata sa-ti iei glycol...p-orma m-oi pomini!