Scolari de Iulie - August 2004 * (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

apoi nu te simti, ca doar nu mergi si ti cumperi haine sau farduri.
sunteti o familie si va ajutati cu totii si gata.
si Giulik are portofel acasa. Cateodata strangem 30 de lei, apoi platesc cantina 33 ... si dispar iar.
a ajuns sa intrebe cand e ziua de bonuri sa sarim calu` :-)))
cestlavie :D mai rau sa nu fie

intr-o zi la nervi a zis ca vrea la taxu`. m a apucat rasu` isteric.
taxu` de a refuzat sa i plateasca after,cantina,orice altceva ca sunt mofturi !
a realizat ca acasa e mai bine cgiar daca sunt o vrajitoare rea asa ca am zis hai sa facem pace si sa uitam evenimentele ca e mai bine pt amandoua :-)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Am avut un talk (lume multa, reprezentanti din industrie, nume grele, infineon, honeywell...ca tot zicea Gabi de vorbitul in fata unui auditoriu numeros).
Acum ca am terminat cu prezentarile tre' sa ma focusez pe martisoare

Nici nu stiu ce a facut Mariuca azi la scoala. Ieri s-a accidentat, a luat-o valul si s-a alergat cu baietii pe holuri, au lovit-o copilasii cei mari in cot!
Insa si-a luat "banii de cumintenie" pe ieri, taica-su a zis ca accidentele din pauze nu se pun!
Ca tot zicea Olivia ca am taiat cu laserul teava cu bani [:d]

Daria

Roberta, pai daca el se descurca asa de bine singurel acum, in mod clar intr-un an puteti sa reduceti cheltuielile cu after-ul asa ca un contract pe 2 ani nu va avantajeaza (de parca tu nu stiai asta...)

Ioana, ba las-o sa fie baietoasa, ca eu nu cred ca-i prinde rau...

Nu-mi mai sta mintea la masuratori, trebuie sa ma duc la vanatoare de martisoare. Habar n-am ce sa iau pentru educatoare si invatatoare!
O zi frumoasa sa avem!

Mergi la inceput

si Giulik isi duce maine martisoarele ... nu a vrut altceva, ba mai si facuse cutiile alea ... cred ca se vor bucura doamnele :-))) are facute pt doamna, profa de religie si engleza si pt doamna bibliotecara !

pies: Alice, totul a ajuns cu bine !

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Kim, atat timp cat nu te duci in club cu banii lui, nu cred ca ai de ce sa te simti vinovata....
Si noi mai cautam maruntis sa completam la plata vreunui optional :) da' deh, am vrut casa...
Mie mi-a trecut prin cap de mai multe ori sa vindem casa, la ce preturi am vazut in zona, ne ajunge sa acoperim toate creditele, sa ne luam un apartament cu 3 camere si sa traim lipsiti de griji... Barbatul m-a intrebat daca am innebunit, eu am raspuns ca m-am panicat :(
Nu ma spuneti la nimeni, dar chiar cred in ideea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dupaamiaza !
Azi dimi cind am plecat spre scoala cu cupilu incepuse sa fulguiasca , mi-am spus ca in tara asta toate sint cu fundu-n sus, inclusiv vremea, acum e soareeee si ceva nori pierduti pe cer, doar ca friiig !
Kimmy, sanatate multa lui Luca ! Da de la ce i se trage, de la rudele virusate de care vorbeai ?? Cit despre bani, multa vreme alocatia pe care o primea Andrei de la stat o foloseam noi la diverse si eu ma simteam la fel de vinovata ca sint banii copilului si nu ii pastrez pentru el - acum, mai nou, ii dau lui si face ce vrea cu ei,de regula isi cumpara vreo jucarie ! Altfel, alti bani nu prea ii dam, ma gindeam si eu la varianta cu salariu si penalitatile aferente pentru obraznicie/neascultare, dar inca nu am pus in practica ideea ! Sou, nu te simti vinovata, vorba fetelor, doar nu ti-ai luat farduri si nici nu ai fo in disco cu hazbandu, nu ??
Daria, multumesc ! Ma bucur ca toate is ok !!
Robiii, tu vorbesti serios cu casa ??? Imi dai voie sa ii arat sotului meu mesajul tau, ca el e fan mutat la casa, io nu !! Are el impresia ca toate-s miere si lapte daca nu mai stai la bloc !!
Cristalina, felicitari pentru talk !! Si bafta la vinatoarea de martisoare !! La noi invatatoarea cica le-a spus copiilor sa nu ii aduca nimeni nimic, ca s-a suparat pe ei intr-o zi de curind ca nu erau cuminti !! Io m-am gindit sa ii facem ceva si am ales o gargarita executata cu maiestrie de Andrei !! Sper sa ii placa, si am atasat si un buchet de zambile, ca ghiocei nu am gasit pe nicairea !!
Lia, ce mai faceti voi pacolo ?? Sinteti ok ?

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Sanatate la mici si mari. Uf cati bolnaviori mai sunt.
O zi buna si sa treaca repede raceala sau ce o fi la toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Robi dar noi ne gandim la asta cu casa in fiecare minut!! Totul mi se trage de la casa..daca nu faceam casa si stateam la apartament...acum imi faceam 3 vacante in strainatate /an!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Hello

Alice, merci de intrebare, suntem pe aci, azi n-am dus copilul la scoala ca suntem singuri de ieri si n-am masina, n-am gasit taxiu de dimi...eh, am facut rost de teme pt maine de la colegi, si asa azi la scoala n-au facut mare lucru, in principiu martisoare/felicitari pt maine.

Olivia, sanatate lui Luca, are viroza resp.?

Daria, eu te inteleg, cu banii, e treaba destul de neplacuta, cand nu sunt destui...Totul e scump si trebuie sa -ti tii copilul in pas cu toti..Sper s-o scoti la capat. Tatal Giulikai nu pune nimic la bataie? (scuze ca intreb asa ceva, dar na..)

Robi, Olivia nu va simtiti vinovate, si copiii mei primesc de la maicamea bani sa-si cumpere ce vor ei si bineinteles mai iau si eu din ei, nu pt mine evident, dar nu-i cheltuim pe toti pe jucarii. Le mai iau hainute, carti etc. si jucarii daca gasesc ceva ce chiar merita si nu costa o caruta de bani.

Ema, imi place ochiul tau albastru, e artistic, dar stiu deja ca tu esti o artista :) Ma bucur ca sunteti sanatosi.

Sanatate bolnaviorilor !

si eu tusesc sec de ma cam imprastii si capul inca mi-e incorsetat, nu stiu ce am in/la el.

azi am gatit, smotruit, facut teme cu Danu, si mai avem o particica la romana, dar a facut o pauza ca il doare degetul de la scris

asa am apucat si eu sa intru sa mai citesc pe aci

azinoapte ningea ca-n povesti si pe loc m-am enervat...maine e 1 martie, tre sa vina primavera, nu ? si soarele si sanatatea si veselia...da-da-da

Mergi la inceput

mi-e si asa sa scriu, animalu` naibii a spus ca cei 300 de lei sa ne ajunga :-) desi doar dadaca e 550 ... i-am facut o lista cu cat costa pe luna afterul, cantina, dansul, chitara, pictura ... a concluzionat ca totul e un moft de-al meu. de fatza cu Giulia. macar sa fie clara treaba, nu ?!
cumva insa le invart eu, vesnic ma imprumut si tot asa :-)
sincer va zic ca daca tatal meu nu ar plati asociatia n-as face fatza. am asa un noroc cu el, spre rusinea mea :(((
asa ca am perioade bune si perioade in care cad.
dar mereu ma gandesc ca stam bine fata de altii.

nu vreau sa va intristez asa ca nu scriu mai multe.
maine e primavara, yuhuuu

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

[size=1]mi-e si asa sa scriu, animalu` naibii a spus ca cei 300 de lei sa ne ajunga :-) desi doar dadaca e 550 ... i-am facut o lista cu cat costa pe luna afterul, cantina, dansul, chitara, pictura ... a concluzionat ca totul e un moft de-al meu.

M-a luat si durerea de cap citind despre asemenea specimene ...

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise

Mergi la inceput