Piersicute de iulie august (19)
Raspunsuri - Pagina 19
Daconst spune:
Roxy,mersi de sfat...cred ca incerc si cu galbenele.Eu nu am probleme cu constipatia,dar fiind si fisura,cred doare ca naiba.Se poate sa fie de la statul mai mult in fund in pat...cu laptopul in brate,haha.
Ada,tu chiar ca ai luat-o razna.pai la tine nu se vede nimic,nici burtik nici kg in plus.Of,e rau cu tine.
Ali,poate ai racit si jos...adica cistita ceva.Normal nu e sa usture.eu am ceva scurgeri,dar sunt normale,in sarcina.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
19 sapt
Kimmy spune:
Buna seara!
Biri,mi-ai facut-o cu tiramisu...
Si eu iau magne b6 la recomandarea medicului.pentru ca am uterul foarte contractat.Chiar simt de cateva ori pe zi,si nu e deloc placut ,contactiile braxton hicks erau total diferite cu Timi.Incerc sa stau cat mai cuminte,si tot nasol e.Plus ca azi e ultima zi de concediu de odihna,deci de maine inapoi pe plantatie.Daca o sa ma simt tot la fel,probabil o sa-mi iau un medical.
Cu libidoul,sunt de coma....eu care eram calare pe husband de cate ori aveam ocazia,de cand sunt gravi,l-am uitat complet .Zero barat chef.Acuma nici de as avea chef,tot nu as face,ca sunt panicata rau cu contractiile astea,si vad intr-una in fata ochilor poza de la eco,cu bebe meu super ingramadit
Va multumec de urari de sanatate,amadoi se simt mai bine deja,din fericire
Cu mancarea de la gradi,nici eu nu sunt foarte incantata,dar e mult mai ok,decat de ai descris acolo
Vestea buna e ca simt tot mai des si eu bebele,si asta imi face zilele mai bune,ca zau ca m-am saturat de vesti rele si boli!
Noapte buna!Sper sa apuc sa intru si maine dupa scarbici.
_
Mamica mandra 16+
Povestea noastra
adarev spune:
Ali, cand mi-a dat augmentinul, mi-a scris pe reteta si lomexin,chiar mi-a spus sa mi-l bag preventiv sa nu fac candida. M-am uitat acum in cutie si nu e decat unul. Cred ca e doza unica. Problema, e ca, are dreptate Roxy, eu deja mi-am introdus utrogestanul. mai bine mi-l pun dimineata. dc le bag pe amndoua cine stie ce reactie or avea.oricum noi in perioada asta suntem expuse la candida, ca este organismul mai sensibil.
Ada
michelle1981 spune:
Am fost la doctor, toate bune, am updatat si semnatura
Da, cu meniul la gradi m-am mai linistit, o sa compensez acasa cu ce nu mananca la gradi.
Bianca e o mancacioasa, mananca orice, din punctul asta de vedere sunt norocoasa.
Dar nu a fost asa de la inceput, m-am stresat mult si cu asta cand avea 6-8 luni ca nu ii placeau legumele, apoi nu manca fructe.. ehh au trecut toate
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+ cu
adarev spune:
Dana, asa zice si mama ca sunt obsedata, ca ma vad diforma. Gata, sunt cuminte de acum, promit.Miha, felicitari ptr. fetita. Ce ti-a zis cu miscatul?
Ada
Biribu spune:
mei ce discutii aici la drum de seara
la noi e pe dos, ma fugareste el si eu nu ma prea impiedic.
Dana nici la noi nu a functionat metoda de provocare a nasterii, se plingea al meu ca-l exploatez degeaba ...
Michelle bravos! e tare bine ca e mincacioasa, eu as lasa-o, sincer. nu-i da idei sa inceapa sa selecteze ca poate trece in extrema cealalta.
Ada tu ai oglinda pe acasa ?? sau te alinti pe aici?
Kimmy iti trimit si tie o portie
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
ali24 spune:
biribu vreau si eu o feliuta daca mai ai.chiar ar merge asa ceva acum
nici la noi nu a functionat metoda de provocare a nasterii, se plingea al meu ca-l exploatez degeaba ..
michelle felicitari ptr fetita
kimmy-un sa dispara vestile rele si bolile
dana nu stiu daca e raceala ca deja m a apucat de vreo luna
19+
rafael albert(25.05.2007)
adarev spune:
kimmy ai dreptate, nici eu nu mai vreau sa aud de nicio boala. Stresata cum sunt la sarcina asta......Ce sforaie barbatu-meu aici langa mine, nu aud nici bine la tv din cauza asta.Cred ca o sa-l trag de nas, poate se potoleste.
Ada
Fleurdelise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Biribu la noi e pe dos, ma fugareste el si eu nu ma prea impiedic. |
Idem aici.
Si cu lubrifiantul la fel...fara nu se mai poate. Ali sau cine zicea, asta e solutia, cred.
Mai, voi vorbiti serios de dupa 7 luni? Eu nu stiu ce motive sa mai invoc sa nu...
Mda, cred ca ne-a "deocheat" Muraturica, pe la 8:30 ora voastra peroram cam singura si mi-a atras atentia... abia a mers ea la culcare ca s-a si incins sezatoarea. Glumesc, sper ca nu se supara cineva.
Michelle, bravo pentru vizita la dr. Da, ce noroc ca fetita mananca bine!
Nu radeti de ligamente ca altfel o sa va doara ca pe mine! Mai vorbim la 22-23 saptamani...
22 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)