Piersicute de iulie august (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Miha, simt ceva bolboroseli pe acolo, dar sincera sa fiu nu-mi dau seama.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Of asa si eu, uneori mi se pare, cam 1-2 ori pe saptamana dar nu sunt lovituri ci mai degraba o labuta de pisica, ceva de genul asta, ca o mangaiere de nici nu stiu daca nu sunt gaze.

Suna tare bine tiramisu ala iammmm Mie imi place si cu ness/rom dar si cu fructe cred ca e bestial.

In weekend am facut: chiftele din piept de pui la cuptor cu sos de rosii si mamaliguta, placinta de legume, pizza de legume, bors de gaina, pulpe de pui la ceaun si cartofi umpluti cu legume la cuptor, "cheese pancakes" (un fel de papanasi) copti pe tigaie, cu smantana si dulceata de cirese iar azi dimineata la cererea sotului friganele ca demult poftea.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Immm ce bunatati, Miha....

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Michelle -- eu la a PATRA sarcina, abia de vreo saptamana simt cate ceva, tot asa, foarte slabut, si rar. Si am 20 de saptamani. Eu zic sa nu iti faci griji, nu suntmtoate sarcinile la fel, nici nu suntem toate la fel, unele mai sensibile, ltele mai putin.

Bafta!

Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Dragelor,
Oricat imi propun sa tin pasul cu voi la scris, nu reusesc. ba imi apare una, ba alta..si uite asa timpul zboara. De citit v-am citit din urma, sunt la curent cu toate.

Noi suntem binisor, in ultima vreme reusesc sa dorm mai bine noaptea, si parca starile de insomnie s-au mai atenuat.
Bebelina parca misca, nu-mi dau seama daca sunt miscarile ei sau alte cele ce s-or petrece in burtica mea. Saptamana aceasta avem un nou control, deci iarasi emotii mai mari ca inaintea oricarui examen pe care l-am avut la viata mea.

Avand in vedere ca la ultimul ecograf, doctorita nu era 100% ca e fetita (sta mereu cu piciorusele incrucisate, cred ca e cam pudic/pudica), al meu sotior, desi e incantat si de fetita, cred ca inca spera sa-i creasca putulica si sa fie baietel. Eu sincera sa fiu fetelor, imi doresc orice, doar sanatos sa fie.

Meniul de azi (facut de mama mea care ma ajuta enorm..sta la 5 minute ditanta de noi) este: supica de pui, salata boeuf cu maioneza cu ou ( pt. sot) si maioneza vegetala pt. mine si bebe, mazare cu piept de pui; fructe ( pomelo, gref si portocala) si budinca de taietei cu branza la cuptor.

Pupici pe burtici.

Cristina, 18+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza,vorbarete sunteti de numa!

Sursula,asa am avut si eu,sangerare si hematom.A trecut,dar am sangerat 2 luni.Eu zic sa nu te sperii si sa incerci sa stai linistita,chiar daca nu mereu in pat...eu n-am putut.Important e sa urmaresti sa nu fie sange rosu aprins,la mine era maroniu,asa parca gri cumva.

Miha,bafta la dr.Eu zic ca o sa fie bine,doar ca ai uterul astfel pozitionat si simti mai greu.
Doamne ce de bunatati ai gatit acolo...nu stiu cum rezisti sa nu mananci mult...eu ma ingras si daca ma uit numai la mancare.

Eu il simt pe bb parca mai des si mai exact,sa zic asa.Doar ca nu doarm bine noaptea si ma mai chinuie si hemoroizii de nu mai pot.of...

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

buna dimineata, fetelor,
multumesc de cafea, am mare nevoie sa ma trezesc un pic - am lenevit de vineri dimineata pana aseara, am dormit, am fost la plimbare, am facut prajituri si totul a fost f frumos pana ieri dupa amiaza cand am avut o stare f proasta, m-am enervat rau, am plans de nu ma mai puteam opri (de pe la 2 pana la 10-11 am fost numai bosumflata). totul a inceput de la niste prieteni care ne tot intreaba cum de nu ne luam o casa mai mare acum ca vine bebe (noi avem doua camere si avem in plan sa ne mutam la anul sau poate peste 2 ani, nu vad unde e graba asa mare pt un bebelus; cred ca mai mult m-ar stresa acum mutatul). in fine, cert este ca ma deranjeaza foarte tare cum se baga si ne judeca, desi eu nu m-am bagat niciodata sa le spun cum sa isi creasca ei copiii. plus ca una e sa te ajute parintii cu casa sau cu bani si alta e cum eu mi-am cumparat singura totul si nu m-a ajutat nimeni.
in fine, cert este ca m-am suparat, m-am ciondanit si cu o prietena la telefon, si cu sotu, si cu sora mea, cu toata lumea am avut ceva si m-a durut burtica toata ziua am luat doua nospa si tot ma durea cand m-am culcat. azi vad ca sunt mai calma, dar nu mi-a trecut de tot
cred ca e de la hormoni

15+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Iuli,

Cred ca nici nu trebuie sa-ti reamintim ca toate aceste stari ale tale NU fac bine nici tie dar in special nici bebelusului. Tu iti cunosti cel mai bine prioritatile, asa ca nu lua in seama gura lumii. In aceasta perioada intr-adevar o eventuala mutare te-ar solicita prea mult. Eu deja ma gandesc cu oarecare panica doar la cate am de cumparat pt. bebe, darmite sa te muti in casa noua.

Toate la timpul lor. Si 2 camere sunt suficiente pt. voi. Cunosc o familie care isi creste 2 copii intr-o garsoniera, si sunt foarte fericiti. O colega si-a crescut baietelul tot intr-o garsonniera, tarziu s-au mutat in paratamentul parintilor.
Tuturor ne-ar placea sa avem confortul unor case spatioase...dar, fiecare isi cunoaste posibilitatile si limitele.

Cristina, 18+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Iuli - si noi tot la 2 camere stam, dar sunt mari si spatioase (dormitorul 16 mp si livingul 26 mp) asa ca nici noi nu ne gandim sa ne mutam momentan, desi recunosc ca la "sfatul" unei prietene de a cauta ceva mai mare (ea s-a mutat la casa cand bb avea nici 6 luni) am cautat vreo 3 zile casa/ apart. dar nu ma incanta sa schimb zona, blocul, confortul, prietenii/vecinele si gasca de la bloc. In plus ar fi o cheltuiala mare in plus pt un confort care nu e neaparat necesar cat copiii sunt mici.
Pana ne dumirim ce si cum cu bb2, o sa dorm eu cu el in living, dar daca nu plange noaptea probabil culcam copiii in dormitor si ne mutam noi in living. Abia astept sa le amenajez camera
Nu zic ca nu mi-ar place un pat dublu cu noptiera langa, dar pt minim 20000 EUR extra credit mai inghit cativa anisori.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Pusi, ai perfecta dreptate, important este sa fim fericiti si sa ne simtim bine. Si da, ar trebui sa nu mai ascultam gura lumii, dar pe mine ma supara ca sunt prieteni apropiati si ei asa inteleg, sa isi bage nasul peste tot, desi eu nu i-am deranjat cu nimic :(
Michelle, si ap meu e spatios, tot cam ca al tau (23 mp dormitorul cu 25 sufrageria) si chiar avem loc si pt patut (plus ca eu oricum as vrea sa dorm cu copilul in primele luni, deci oricum nu il lasam in camera lui, chiar daca o avea).
in fine, cred ca sunt eu foarte sensibila acum.

15+ Mihai

Mergi la inceput