Piersicute de iulie august (19)
Raspunsuri - Pagina 13
ali24 spune:
buna dimi.
hai ce deja cred ca profitati de mine.vreti sa va dau tot eu cafeaua.asta e ma duc sa o fac daca nu am incotro
va doresc o saptamana de primavara calduroasa si frumoasa si doar cu vesti bune bune
19+
rafael albert(25.05.2007)
freedelia spune:
Natza!
De azi dimineata si pana acum ( e ora 2) am mancat deja o juma de borcan de Nutella si o juma de cutie de Toffifee. Abia astept sa se termine, ca dca le am in casa vad ca nu pot sa ma opresc. Jaleeee!!!
Biri -- suna f bine prajitura ta, mie Tiramisu normal nu imi place, ala cu alcool si cafea, dar asta cred ca mi-ar placea foarte mult.
Tre sa ma hotarasc unde nasc, aici sau in Romania, ca dca hotarasc Romania, cred ca e multa hartzogarie de facut cu clinica si o sa ia timp... La noi luna Martie e luna nebuniei cu zilele de nastere, Vineri e a lui Jane, care e cea mai usoara, o sa vina cateva familii de prieteni la dinner, mancam pizza si tort si gata. Apoi Sambata urmatoare a lui John, care vrea la bowling si apoi la pizza si apoi weekendul urmator a lui Jodie, care vrea manicura si pizza. Fiecare dintre ei cu cate 5-6 invitati, o sa fie balamul, sa ii transportam dintr-un loc in altul...
In fine, dupa zilele de nastere o sa ne linistim si sa luam decizii. Si cu nascutl si tre sa ne si mutam...
Hai, va pup!
Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
adarev spune:
Multumim Ali de cafea. Vreai primavara. Eu sunt la serviciu. Gata cu trandaveala. Delia o sa ai o saptamana plina. Foarte frumos si iti doresc sanatate la copii sa-ti aduca numai bucurii. Biribu multumim de reteta. Va las si pe mai tarziu cand pleaca sefa mea.
Ada
muraturica spune:
Buna dimineata. Multumesc de cafea.
Si eu sunt la birou si am avut o noapte grea in care am dormit putin putin. Am avut crampe toata noaptea si am fost tot pana la baie si inapoi. Nu stiu exact ce am mancat, dar asta a fost efectul....
Acum mi-e somn de mor, dar trebuie sa rezist la birou si sa mai si muncesc.
O saptamana usoara.
14+
mygirl spune:
Neatza fetelor! Desi nu scriu, incerc sa trec in fiecare zi pe aici sa fiu la curent cu noutatile. Dar nu tin ritmul cu voi, aveti asa spor la vorba...vreau sa raspund si eu la cate o probl. de-a voastra dar pana ajung la zi deja a trecut subiectul :(. Eu la serviciu am acces restrictionat la net, cu tableta sau alte instrumente nu mai avem voie, mai trag un oki de pe telefon dar tare-i greu. Azi am profitat de legislatie si mi-am luat liber ptr consultatii prenatale, avem dreptul la max. 16 ore /luna, eu am facut cerere ptr 2 zile, sa vedem poate nu ma cheama maine si mai lenevesc un pic.
Azi mergem la dr., ii iau cu mine pe sotz si pe pitik, sunt tare nerabdatori sa vada cu cine vorbesc. Alex cel putin abia isi asteapta jucaria, deja nunmai la articole de bb se uita, isi face planuri ptr la vara...e tare dulce.
Va rog mult sa-mi dati si mie pe PM datele contului comun, cu parola de pe picassa, sa va cunosc mai bine si sa pun si eu o poza. Eu simt ca iau proportii serioase, m-am reapucat de sport acasa, fac zumba si exercitii de toniefiere la kinect, dar mi se intareste burta cand fac efort si nu pot sa insist prea mult. dar sa fie bb sanatos ca imi revin eu, am deja experienta de la +35 kg sarcina trecuta.
Aruba, stiu ca a trecut de mult subiectul si ca te-ai mai linistit, eu am patit la fel cu Alexandra, la Iosup mi-am facut ecografia la 17 sapt si am avut necazul cu chisturile astea, am tot citit despre ele, aici la Constanta nimeni nu-mi dadea nici un raspuns la vremea aia, nu erau echografe performante.Am avut incredere ca va fi bine si asa a fost, dar e un stress in plus.
Va pup si revin mai pe seara cu detalii de la dr.
O zi buna!
Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)
carmina_s spune:
Buna dimineata dragelor!
ati avut ceva spor la scris in we...
va si va doresc o zi foarte frumoasa
20+
sursula spune:
Buna fetelor!Multumesc pentru gandurile bune!Tare bine mi-au facut la inimioara!Hemoragia a fost provocata de reaparitia unui hematom placentar destul de mare...acum sunt acasa si trebuie sa stau in pat non stop,ceea ce e ingrozitor de greu!Din pacate,sangerarea nu s-a oprit,dar nu mai este atat de abundenta.Continui cu utorgestan,no spa,uscosin si...repaus..La safarsitul saptamanii merg din nou la eco . Slava Domnului,bebelina e bine si vioaie si asta imi da putere sa trec peste tot!!
ALI-pt sangerarea gingiilor poti incerca si Lacalut-e mult mai "gustos" decat paradontax.
IULI-m-a apucat nostalgia cand ai pus intrebarea despre lapticul nepasteurizat din prajitura!Imi amintesc ca asta era genul de probleme cu care ma framantam si eu la prima sarcina.Acum sunt muuuult mai relaxata!
KIMMY-sanatate multa celor dragi!!
MURATURICA-hihihi,complicata varsta "curateniei" prin sertare!
12+
roxypuy spune:
neatza burtici! vad ca a fost ceva activitate pe aici in w/e eu n-am apucat sa mai intru ca sambata am fost la restaurant la ziua nashului, ieri am fost pe la cafenea si apoi la smotru acasa...si s-a facut luni
si eu am inceput de vreo 2 nopti sa am dureri de solduri groaznice dorm cu o pernitza intre genunchi si m-a mai lasat durerea de spate, dar asta de sold nu trece deloc daca am inceput de acum de la jumatatea drumului...pana la final...la balamuc
bebelina mea a fost destul de activa w/e asta misca din ce in ce mai des, acum o simt zilnic
kimmy - sa-ti traiasca piticul!
sursula - ai mare grija de tine si stai cumintzik in pat daca asa trebuie. pt BB facem orice!
ada - eu l-am intrebat pe dr meu pana cand am voie sa zbor safe si mi-a zis sa nu-mi planific vacanta dupa 28 sapt k asa e cel mai bine. noi plecam acum pe 10 martie la roma si pe urma gata...oricum asa cum au zis si fetele e mai safe sa intrebi la compania cu care zbori care e politica lor k sa nu ai surprize.
pup si sa aveti o saptamana usoara!
Roxy
18+
michelle1981 spune:
Salutare burtici!
Diseara am programare. Of, am niste emotii, mai ales ca nu il simt pe bb, la 17 sapt, la a doua sarcina..
Ada, tu ai inceput sa simti?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+