Copilasi iubiti de sept-oct (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

o alta mamica din grup(Ana_perianu) urmeaza sa nasca la sfarsitul lunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Helalau
Domnisoara D e ca vremea, o zi un somn , alta zi 2 somnuri .Mie imi convenea cu 2 somnuri ca puteam sa-mi trag sufletul pe reprize .
Sa felicit si eu gravidutele , mare curaj au ; eu personal nu cred ca m-as descurca cu 2 nici fizic nici financiar .
ANDREEA daca te ajuta cu ceva , starea vremii arata ca la mine ninge maine .

Mergi la inceput

Prajiturele de cereale cu iaurt

260 gr musli (fulgi de ovaz, grau, secara si stafide)
110 gr faina
50 gr zahar brun
1/2 lingurita scortisoara
110 gr unt
2 oua
1 iaurt mare de capsuni (470 gr)
2 linguri faina
capsuni pentru decorat

Intr-un bol amestecam musli cu faina, zaharul si scortisoara. Apoi adaugam untul taiat fulgi si amstecam cu mana pana aluatul e nisipos. Se aseaza amestecul intr-o tava de 20cm x 20cm tapetata cu folie de aluminiu sau hartie de copt si se niveleaza. Pentru a avea un strat perfect nivelati cu fundul unui pahar. Se bat ouale si apoi se amesteca cu iaurtul. Se incorporeaza si cele 2 linguri de faina. Se toarna crema de iaurt peste blatul de cereale. Se da la cuptorul incins la 180C pentru 35 minute. Se scoate, se trece cu cutitul pe margine prajiturii ca sa se dezlipeasca de pe vas si apoi se lasa la racit. Cand e rece se taie in patratele si se decoreaza cu cubulete de capsuni.

cred ca o parte din ingrediente se pot modifica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

astazi ne-am jucat cu plastelina si spre surprinderea mea i-a placut si chiar a reusit si el sa faca "sul" prin imitatie ... mai greu cu realizarile mele ca mi-a cerut sa fac un aspirator (la desenat asta imi cere de fiecare data)

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna seara,

justme, o iesire in oras este oricand binevenita, asa ca nu mai sta pe ganduri, o sa vezi c-o sa-ti priasca cu atat mai mult ca ai cu cine s-o lasi pe d-soara D
pe 8 n-am planuit nimic (din pacate sotul lucreaza pana seara tarziu) dar nu-i bai, recuperam noi in alta zi cu o iesire la un film, la un spectacol...
Cameluska, m-a amuzat Ioana a inceput sa fie geloasa; L nu e, dimpotriva, ne apropie sa ne pupacim (eu cu tasu si cu ea..)
laptele de vaca cum il bea, simplu sau indoit cu apa?
Anca, multumim pt reteta de prajiturele; ce nelamurire am: iaurtul de capsuni l-ai luat din comert? cerealele musli le-ai pus intregi sau le-ai rasnit? ms
Cami, ce tare e Tudor cu aspiratorul

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

camisv, ce tare e Tudor, i sa pus lui pata pe aspirator

nicopic, laptele il bea asa cum e, nu ii adaug apa.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,
ceai de fructe cald si bun

astazi se arata soarele, speram sa nu fie asa vant ca ieri ca avem treaba ... trebuie sa plimbam caruciorul prin parc.
Daaa, lui T. ii place la nebunie aspiratorul si-si mai aduce aminte de el si in timpul zilei ... se nmeste "jiji"

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

hop si eu cu cafeluta. O zi superba va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua.
Noi suntem bine, ne-a revenit pofta de mancare, dormim f bine noaptea, nu mai vrea nici apa. Nu se pun la socoteala picioarele in cap ce le iau eu in continuare, sau faptul ca ma trezesc cu fundul lui V pe fata mea...
Chestiuni discutate:
-aspiratorul: e mare problema cand vreau sa aspir deoarece e obiect de foarte mare interes, mai ales ca are roti, iar cand il strang, e jale mare, se pune langa dulap si incepe: atatuuuu!!! atatuuu!!!
-gelozie: maaaareeee
-carut: nu mai avem...s-a rupt...asa ca ne plimbam de mana sau carati in brate (nu ne permitem sa mai investim bani in carut, poate adunam ceva sa ii luam tricicleta desi nu avem unde s-o tinem...)
-iesiri in oras: ce-s alea??? era programata iesire pt maine cu fostele colege de munca insa din lipsa de ,,sponsor'' am renuntat, si nu ca ar fi fost prea scump, dar pe langa meniu mai bea omul un suc, o apa, e destul de departe localul si nu am autobuz pe acolo, trebuiau si bani de taxi...adica o suma totala de vreo 100lei (exact rata restanta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata,

gelozie:imensa, mami e o prelungire a lui si cine pune mana isi asuma riscul!
somn:nu, ca de ce?
papa:nici de aia,ca vrea silueta!
alearga,cred ca functioneaza ca dinamul, se incarca prin frecare cu aerul.

Mergi la inceput