Copilasi iubiti de sept-oct (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
Nu am reusit sa ajungem la medic...din lipsa noastra de mobilizare si repartizare utila a timpului...sper sa reusim maine dimineata. Vlad e relativ ok, adica a mancat putina supa, un iaurt, un sfert de mar, un sfert de banana si vreo 4 biscuiti...asta toata ziua. Refuza sa deschida gurita la mancare, dar de tipat si chiuit prin casa nu se lasa...se tavaleste pe jos si impinge jucariile apoi se taraie pana la ele razand, isi pune picioarele pe pereti si pe usi...e mai morocanos, si isi baga degetele in gurita...spun iar: sper sa fie doar caninii de vina...ca in momentele in care l-am prins cu gurita cascata nu am vazut sa fie rosu in gat cum a fost ieri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui just_me31

Hello
Va citesc , beau cafeaua cu voi , dar nu prea am ce spune , toate sunt la fel .

hai ca propun eu un subiect de discutie: ce condimente folositi voi la copii? pana acum am notat sin retetele postate: sare, piper, usturoi, mustar. Eu piper folosesc mai putin, mustar n-am folosit pana acum, iar usturoi doar rar. Dar mai astept idei, ca deja incep si copilasii sa aiba gusturi, nu mai merge asa simplu

Wow Histamina, felicitari daca strumf spune "r" la varsta asta
Mari, e bine daca a mancat ceva, probabil ca-i de la canini. Si T. este tot cu mana in gura, noi avem caninii iesiti dar un premolar se incapataneaza sa iasa

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

CAMISV, eu condimente la pliculet (gen delikat/maggie) folosesc doar cand fac pulpe/cotlete cu cartofi la cuptor, dar si acolo foarte putin. In rest nu imi plac mie. Folosesc sare, piper, foi de dafin, cimbru, boia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Pentru D folosesc un pic de sare , piper deloc ca stiu ca nu e bun ,si mai scap in supe un firicel de Secretul Gustului .
In seara asta i-am facut paste dar nu a papat , apoi cereale nici pe alea , nu mai mancase de la 5 cand a baut 180ml lp.Acum isi bea laptele si face
Si la D ii iese ceva serios in gura ca sta cu manuta in ea , evident ca nu ma lasa dar macar stiu in ce parte ....sper sa nu aiba multe treziri la noapte .
E randul meu la intrebare : voi mai iesiti cu sotii in oras la evenimente ? gen 8 martie ; noi am fost invitati dar zau daca am chef ,m-am babacit si plafonat total
Cred ca ma duc la , simt ca voi avea o noapte alba .
Somn lin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna seara!..vai ce dor mi-a fost de voi...

Am recuperat din urma...bun venit/revenit mamicilor!!

Noi am absentat motivat nu am avut internet...groaznic ...

In primul rand va doresc o primavara plina de realizara,sanatate,bucurii...

Noi am avut 3zile cu muci...am scapat usor....i-a luat de la verisorii ei...avem si caninul nr4....gata am scapat acum sa vedem cum o sa fie cu cei 4molarii...

Legat de condimente...sare,piper(putin),busuioc,usturoi,rar de tot delikat...foi de dafin...
va doresc o noapte linistita si saptamana frumoasa!noapte buna!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

just_me, ce-i ala iesit in oras? cateva momente alaturi de sat?(cand bb se culca la ora 11 si trezirea la 9, eu dorm cu ea). Ne mai auzim la telefon peste zi, si ne vedem putin seara, in 3, n u in 2.
Daca ma tin de mana cu tat-su, Ioana spune "maaai" si ii ia mana de pe mine. (sunt doar a ei).

camisv, condimente: sare, fff putin zahar vanilat, scortisoara, foi dafin, betisoare cimbru, usturoi cateodata, mai rar nucsoara, fegeta DELOC, frunze de marar, patrunjel. Urmeaza sa cumpar praf de roscove ca sa punem in lapte (inlocuitor pt cacao, e muult mai sanatos).
Pe langa lp Ioana bea si lapte de vaca proaspat, avem o femeie de la care luam de vreo 10 ani.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,
Gata ceaiul cu miere! Cafea o asteptam pe Anca!

Anca, ce face Ionut, cum se simte?
Just_me, nici noi n-am mai iesit in oras fara copil, dar noi ne simtim bine la o cafea la terasa, cu copilul alergand printre mese. Daca ne mai intalnim si cu niste prieteni, consideram o iesire reusita.

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele,
folosirea de knorr,delikat,secretul gustului este f toxica. in primul rand se incarca rinichii cu sare aiurea, apoi sunt tone de e-uri.
e-urile in exces dau mai departe intolerante, alergii si alte complicatii f urate.
eu cred ca astfel d esusbtante pot fi evitate in totalitate,chiar nu e nevoie de ele.
eu gatesc fara ele si e f ok.

in afara de asta altereaza perceperea gustului adevarat al alimentelor si da dependenta. toate au monglutama de soddiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Hop si eu cu cafeluta!.
Ionut este mai bine, dar ne luptam cu scaune moi. Totusi parca este umflat un canin. Azi noapte am dormit foarte bine. A dat sa se trezeasca dar l-a mangaiat tasu pe spate si a adormit foarte bine, deci merge si fara tzatza.
De dimineata am hranit copilul( ousorul cu branzica a fost un succes real), am sortat hainutele , am aspirat prin dressing si sa vad ce mai fac.
Condimente gen Knorr, Maggi nu folosesc. Mai pun Mirodenia ca se lauda ca nu are glutamatul cel condamnat. In rest orice este planta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna fetele!!!

Elenys doarme...eu am intrat putin pe net ...o astept pe mama mea ...
La Cta e innorat afara ...cica primavara..abia astept sa se incalzeasca...

Azi am gatit Spanac....va doresc o zi frumoasa!!!pup

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490

Mergi la inceput