**Prichindei nazdravani 2008!**(21)
Raspunsuri - Pagina 4

MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
Vin dupa un we obisnuit, n-am facut nimic deosebit in afara de plimbareala...asteptam primavara .
Doinita, cred ca te-am vazut vineri seara la Carrefour !
Ioana, ! Bianca cand are chef coloreaza, se joaca cu lego, cu masinutele, mai face bastonase, cerculete in niste caiete speciale (www.librarie.net/categorie/1466/carti/carti-educative" target="_blank">de aici). Eu procedez in asa fel incat sa invate in joaca, sa nu aiba sentimentul ca-i impun ceva. Gasesti activitati si www.activitaticopii.ro/" target="_blank">aici.
Alina, cum a fost in we ?
Tatiana, Nyny, Discordia !
Va doresc o zi si o saptamana excelenta !

MarianaPop spune:
Hmmm...se vede ca se apropie astenia de primavara . Am uitat sa va servesc cafeaua
.
Poftiti la cafelute !

doinita_g spune:
Buna dimineata!
Deci la Teo a durat fix 1 sapt gradi...acu-i acasa tuseste putin, e infundata si ragusita
Mariana, pai de ce nu m-ai tras de maneca?...Am fost si vineri si sambata...Sambata am avut si-un incident pe gheata...a intrat un copchil de vreo 15 ani in Teo cu patina
...noroc ca a fost cu gheata...ghinion...

ioana_iasi spune:
Multumim de cafea MARIANA,multumes si pt sugesti...
Va doresc si eu o saptamana buna si POST USOR SI CU FOLOS tuturor.
Ce mancare faceti?

Gherman_in spune:
Buna dimineata!Noi tot cu injectii la bucuta.Dupa 11 inj.nu se cunoaste nimic
Nici nu stiu cum mai rezista saracuta,ca eu nu mai pot.Merg azi la control,dar cred ca-i mai da.La noapte tre sa i-o fac eu,si mi-e o mila....
.In rest,Daria e la gradi,sper sa fie bine macar saptamana asta.

alina_satena spune:
Fete4lor eu am avut un we plin de Delia a fost cu sdoacra sambata in Afi Palace Cotroceni,ieri am fost si i-am cumparat de ziua ei cadoul adica Roata olarului.
In rest nimic neobisnuit.

MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doinita_g Buna dimineata! ![]() Deci la Teo a durat fix 1 sapt gradi...acu-i acasa tuseste putin, e infundata si ragusita ![]() Mariana, pai de ce nu m-ai tras de maneca? ![]() ![]() ![]() Doinitza ![]() ![]() "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Offf...Doamne. Ne facem noi mari

La ce viteza aveai doamna...

Imi pare rau de incident...mai ales cand sunt si copii mari si naravashi pe gheata...Dc nu s-or fi gandit la un program separat pentru cei mici

MarianaPop spune:
citat din mesajul lui ioana_iasi Multumim de cafea MARIANA ![]() Va doresc si eu o saptamana buna si POST USOR SI CU FOLOS tuturor. Ce mancare faceti? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Multumim Ioana

MarianaPop spune:
citat din mesajul lui Gherman_in Buna dimineata! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tatiana |
Offf...mititica Iarina

MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Fete4lor eu am avut un we plin de ![]() ![]() In rest nimic neobisnuit. ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Bravoooo...