**Prichindei nazdravani 2008!**(21)
Raspunsuri - Pagina 10
MarianaPop spune:
Doinita, . Schimbarile nu sunt asa de majore.... Imi re-improspatez coloarea... ca sa zic ashea... Ma fac de fiecare data roshie montana...acum e nevoie ca mi-au iesit ghioceii la vedere...Mai astept pana maine .
Dimineata mi-au cam inghetat rotulele, da' io tot tzantzosha paseam....
Alina, planifica si rezolva step by step. O sa reusesti pana la urma !
Tatiana, cum mai sunteti ?
alina_satena spune:
Doamne ajuta fetelor sper sa imi iasa deja cad in butoi cyu fiimea nu merge deloc deci face numai contra abia astept sa ii fac vaccinul de 4 ani sa o duc la gradinita ca deja numai pot.
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Doamne ajuta fetelor sper sa imi iasa deja cad in butoi cyu fiimea nu merge deloc deci face numai contra abia astept sa ii fac vaccinul de 4 ani sa o duc la gradinita ca deja numai pot. http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, o sa fie bine ! Delia ti-a prins slabiciunea si te exploateaza la maximum. Asa si mandra mea, face ce vrea cu mine si nu prea ma asculta. Ma consoleaza gandul ca nu o fi asa forever.... In schimb la tati si buni nu comenteaza si se poarta exemplar . Iti dau exemplu de aseara, urmarea "Banane-n pijamale" de pe Boomerang si respectivele banane erau detectivi si erau imbracate in trenciuri...dupa de rigoare a trebuit sa o imbrac cu pardesiul alb si sa-i dau si ochelarii de soare...
Gherman_in spune:
Spor la munci fetele!Continuam injectiile pana maine,aseara i-am facut-o eu,tremuram ca varga si dupa ce am terminat-o.Nici nu s-a miscat draguta de ea.Si eu am bagat-o pe vibrocil,ca e infundata,are mucisori,bag batista sugarului la greu.Tati e plecat pana joi la Piatra Neamt,sunt singura,ma doare foarte tare capul,dar trebuie sa ma descurc cumva.Mama are pneumonie,e lata-n pat la ea acasa.Nu am ajutoare.Soacra e la coafor..tara arde ...si baba se piaptana,asa-i vorbaAm dat comanda de tort pt Daria,astept confirmarile,mai pregatesc cate un alta,vreau sa gasesc pozar,ca eu nu am scula performanta.Macar sa raman si eu cu un CD ceva.Joi de la 18 avem petrecerea.
Gherman_in spune:
Si eu am ghioceii crescuti,dar nu mai am timp de asa ceva,stufurile la ochi sunt crescute,o unghie rosa una alba,una pe juma facuta,sunt ca muma padurii,da pana nu se face puiu bine nu ma mai intereseaza nimic.Si eu simt ca se apropie butoiu de mine
alina_satena spune:
Tatiana alunga butoiul fa ca mine mai raraut la curatenie asa cum m-au invatat fewtele.
Eu i-am dat Deliei sa manance apoi sterg putin praful sterg repede in baie si gata treaba.
Am uitat de mancare.
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gherman_in Si eu am ghioceii crescuti,dar nu mai am timp de asa ceva,stufurile la ochi sunt crescute,o unghie rosa una alba,una pe juma facuta,sunt ca muma padurii,da pana nu se face puiu bine nu ma mai intereseaza nimic.Si eu simt ca se apropie butoiu de mine tatiana |
Tatiana, ai grija de tine ca tu esti sprijinul de nadejde pentru toti . Sanatate puiutei ! Pana la petrecere le rezolvi tu cumva . Lasa butoiul ca vin si-i trag un picior de o sa se duca cat colo....
Sanatate multa si mamei tale ! De soacra...fie la ea acolo......
Hai, capul sus ca o sa fie bine !
alina_satena spune:
Gata si praful m-a inv atat o prietena cum sa scap mai repede de treaba si parca e mai ok asa numai stau sa fac smotru si asa am timp si ptr mine si pentru copil.
acum o tocana de ceapa cu aripii de pui si putini cartofi si gata mandcarea pe ziua de azi.
Gherman_in spune:
Mariana.S-a trezit Iarina si ma intreaba daca mai culcalarez.Cica sa nu mai culcalarez si sa ma duc jos sa-i dau ceva de mancareMa supun ordinului