Strengari de Mar-Apr Bv Ronina!! Bv Ruxandra!!
Raspunsuri - Pagina 6
Tala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happylica VESTI: astazi, 23.02.2012 ora 14.49 s-a nascut Bianca Maria, 2300 grame, 49cm. suntem bine amandoua! AMR < 3 saptamani varsta bebelusei Alexia |
si-acuma plang
Felicitari mamico! bine ai venit Bianca
chitosenia spune:
Bine ai venit Bianca Maria!
Prima fetita a odiseei ! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire!
Bravo mamicii!
Mamica de Bu minunat si de strengar +31
dana_cp spune:
Irina, esti tare cu refreshul si cu datul copilului de mancare :))) am ras de n-am mai putut.. poate si pe baza de stres.. vreau sa stiu ca Ronina e ok, si Ruxandra la fel.
Eu zic ca da, am in continuare abonament, ca la docoment zice asa "Employees on maternity leave of absence are not eligible for Flexben enrollment" - adicatelea eu traduc ca nu pot sa ma inscriu acum sau sa modific, asa am inteles si de la HR care mi-au zis "Daca esti deja in ML sau daca nu vrei sa astepti pana la urmatoarea perioada de inscriere poti sa-ti faci upgrade procedure insa preturile si procedura difera, ele fiind cele standard".
Ca fapt divers, iete ca intru in luna 9a, adica in sapt 36. Teoretic, mai am si eu 5 saptamani numai. Mai stau oleaca si bag si eu canapeluta in flacari :)
cu Gaza, DPN 30 Martie
happylica spune:
bine ai venit Bianca! sa fii frumoasa si norocoasa si sa oferi numai bucurii parintilor! Mami, refacere rapida si sa va bucurati 100 ani una de cealalta!!!!
am niste emotii..
AMR < 3 saptamani
varsta bebelusei Alexia
monna3 spune:
Bine ai venit pe lume Bianca Maria!!! Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii!!
Ronina felicitari!!! Recuperare usoara si rapida si mult laptic pt piticuta!
Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei
AMR: 4 saptamani
strumfy_12 spune:
Bine ai venit Bianca Maria!!
Sa fii sanatoasa, papacioasa si cuminte.
Ronina refacere rapida!!!
Mami fericita de strumfita si 38+ cu Motzata
dana_cp spune:
Multumim, Happy!
Bine ai venit, Bianca! Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si fericita si sa ai o viata minunata!
Ronina, bravo Mami!!!! Sa-ti traiasca fetita! Recuperare rapida si abia te asteptam sa ne povestesti
cu Gaza, DPN 30 Martie
SuperMami_1 spune:
Bravo, Ronina! Bravo, Bianca! ne bucuram mult ca sunteti bine... eu curios dar nu am emotii ...mor de nerabdare sa-l tin in brate si sa-l pupacesc.
Miha, mamica fericita de Rares si 33+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
happylica spune:
pup monna. asa m-am emotionat. realizez k mai avem atat de putin..
AMR < 3 saptamani
varsta bebelusei Alexia