Strengari de Mar-Apr Bv Ronina!! Bv Ruxandra!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

am uitat sa zic am vazut o barza azice inseamna?

ce emotii!!!imi vine sa plang!!

mada 38+ MAYA-ELENA
AMR 2 saptamani!!!!!
barza unde esti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Magda, daca nasti si tu azi eu lesin!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tala

Magda, daca nasti si tu azi eu lesin!!!!

tablouri pentru copii

hai ca ai fost haioasa.
mada, pofta mare si stai linistita!

AMR < 3 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Hai Ronina!! Hai bebe Bianca!!!

aoleu... ce emotii m-au luat
fetelor asteptam vesti de la voi

aseara m-a luat si pe mine o durere de burta si de spate, cred ca a fost o contractie dureroasa ca burta era pietroi, dar totusi, a tinut cam 5 min, e posibil sa fi fost contractie??? .

pupici

Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei

AMR: 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Magdalena, secretia maro sigur e de la control. Oricum, atatat timp cat orice secretie e maro si nu rosie, e ok, eu asa stiu.
Daca ai vazut o barza inseamna ca ai vazut o barza. Stai linistita

Dara, mi-au raspuns intr-un final glorios cei de la HR. Se pare ca atata vreme cat sunt in Maternity leave nu pot sa-mi extind planul de benefits pt pediatrie, deci daca imi fac abonament la Medicover il fac pe cel "public", sa zic asa, fara nicio subventie de la uzina.

Si eu fac 13-14, ce-or face fetele noastre? Sper sa avem vesti pana diseara!

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

Fetelor am niste emotii de numai pot
Trebuie sa ma apuc sa-mi fac bagajul.Nu ma asteptam ca si Ronina sa nasca astazi.Cand ma gandesc ca maine schimb semnatura si implinesc 37 de saptamani ma apuca plansul,nu sunt pregatita sa nasc acum mai ales ca n-am terminat pregatirile,mai avem de montat patutul,trebuie sa ne vina mobila pentru dormitorul nostru etc...
RUXANDRA
RONINA

Emma,mami de Andrei(7 ani) si36+ Anastasia

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

FETELOR in sfarsit am de toate : calculator, net si curent si pot sa ma alatur din nou grupului.

HAI RUXANDRA!
HAI RONINA!

Sunt asa emotionata! Ma rog la Dumnezeu ca fetelor sa le fie bine sa fie curajoase si bebelusi sanatosi!

Noi suntem bine de dimineata am fost cam stresata caci bebe a vrut relaxare maxima si nu se miscase cateva ore in ciuda tuturor momelelor : ceai, ciocolata, muzica, miscare...dar acum e din nou in forma .

Va pup pe toate.

Mamica de Bu minunat si de strengar +31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Eu cred ca o sa ne doara degetele de la cat de des o sa dam refresh la pagina , cel putin eu asa o sa patesc . Diseara cand ajung acasa, nu dau de mancare la copil pana nu aflu ceva de Ronina si Ruxandra

Dana, dar tu beneficiezi in continuare de abonamentul Medicover, nu-i asa? Eu nu extind nimic, pur si simplu o includ pe Maria in abonamentul meu, care e "Blue Plan Family", si la asta poti sa adaugi cati copii vrei, din cate stiu, fara costuri in plus. Deci ea nu va avea abonam la pediatrie, ci abonam ca al meu.

Irina, 32+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

VESTI:

astazi, 23.02.2012 ora 14.49 s-a nascut Bianca Maria, 2300 grame, 49cm. suntem bine amandoua!

AMR < 3 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Bine ai venit Bianca Maria!! Sa fii sanatoasa;!

Ma bucur ca amandoua sunteti bine! Pfiu, o veste a venit, mai asteptam una

Irina, 32+ cu Maria

Mergi la inceput