Strengari de Mar-Apr Bv Ronina!! Bv Ruxandra!!
Raspunsuri - Pagina 15
happylica spune:
ronina, tu pleci si ea ramane? nu poti ramane cu ea???
te doare tare taietura? cum e sa stai atat in pat? mie imi e cel mai groaza de asta... de stat atatea ore..
aa.. inca ceva. iti pun sonda urinara inainte sau dupa anestezie?
monna, poate se intoarce el inapoi. ce-i veni si lui acu' sa stea cu capul sus? e fitosel? ![]()
AMR < 3 saptamani 
varsta bebelusei Alexia
dara76 spune:
Monna, pai bine ca ai insistat pentru eco, ca daca era dupa moasa poate nici nu-ti facea. Bravo tie! Macar acu' stii cu ce ai de-a face. Stiu cat iti doresti sa nasti natural in apa, asa ca tin pumnii sa se intoarca la loc!
E bine ca e bebe mare si o sa fie sanatos, indiferent cum s-ar naste, dar iti urez sa ai nasterea pe care ti-o doresti. Sunt ok de stat pozitiile alea?
Ma gandesc ca poate e chiar mai bine ca Ronina sa o viziteze de zi pe bebica, de obicei la privat permit 7-22 vizite, parca - poate asa nu mai plateste zile de spitalizare si pentru ea, ci doar pentru cea mica, ca na, n-o fi de colo.
32+
Miruna Sanziana*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
monna3 spune:
Dara daca era dupa moasa sigur nu mai faceam nici un eco. Pozitiile de stat sunt ok, dar nu stiu zau daca vor avea vreun efect...
Si de greutate, ce sa mai spun... mie mi se pare ca-i cam marisor, bine... e eroarea aia de calcul a ecografului dar totusi... Nu stiu... am o stare 

Monica, fericita
36+ cu
Cezar-Andrei
AMR: 4 saptamani 
happylica spune:
monna, linisteste-te. copilul nu e deloc mare. e in grafic. sunt copii care se nasc cu 4kg.
roaga-te sa se intoarca sa poti naste cum iti doresti! 
AMR < 3 saptamani 
varsta bebelusei Alexia
ronina spune:
Monna ce ghinion pe capul tau, tin pumnii sa se intoarca din nou, stiu ce mult iti doresti natural
Happy acum pt noapte mi au pus anestezie prin cateterul de epidurala si momentan nu mai doare deloc peste zi mi au pus ceva in vena prin fluturas si alea nu erau asa eficiente, durea ca la menstruatie pt ca au pus si ceva sa ajute uterul sa se contracte mai repede si ii simteam efectul
Sunt atat de exaltata ca nu reusesc sa adorm
Mamica fericita de bianca maria
happylica spune:
ce ai simtit cand ai vazut-o pe Bianca? eu abia astept sa traiesc momentul asta.. 
37 saptamani
AMR < 3 saptamani 
varsta bebelusei Alexia
dara76 spune:
Monna, mie mi se pare chiar ok greutatea, media stiu ca era la 3850 g sau asa ceva, pe la nastere.
Ronina, am gasit ceva consultant alaptare in TM daca o sa ai nevoie, pe site-ul ILCA:
Teodora Vicol-Caragea
Str. Academician Remus Radulet, Nr.1, Sc. B, Ap. 7
Timisoara, 300279 Romania
email
phone: 40722686639
Practice: Hospital,Home Visits,Patient Education/Advocacy
Si am intrebat si la Rox Dudus, sa vedem ce zice, daca au pe cineva in TM.
Mai este grup LLL in Oradea, poate mai stiu ei din TM.
Anna Bruncsak https://www.facebook.com/people/Anna-Bruncs%C3%A1k/100001019624251
Kovacs Katalin https://www.facebook.com/profile.php?id=100000798394985
32+
Miruna Sanziana*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
dara76 spune:
Ronina, am gasit-o si pe prima tanti pe FB, in caz de ceva, daca nu dai de ea la tel, poti incerca si cu mesaj pe FB: https://www.facebook.com/tvicolcaragea
O sa ai nevoie de odihna, poate-ti dau ceva de somn?
32+
ronina spune:
Dara merci mult de info, sa le notezi pls ca eu poate nu le mai gasesc pe cand iesim din spital
Happy am simtit usurare ca respira bine si nu mi venea sa cred ca e real mi se parea firava dar frumoasa si cu personalitate au adus o sa o pup si tremuram de emotie
Sonda au pus o dupa anestezie dar devreme asa ca am simtit dar nu insuportabil
Deocamdata nu ma deranjeaza statul in pat ca ba am vizitatori ba va citesc pe voi si oricum ma mai rotesc pe laterale cand nu mai am stare la epidurala am voie sa ridic capul
Ma tenteaza si pe mine sa raman cu ea sa vad daca vor mai avea locuri si cat ar fi de stat de odihnit cred ca totusi mai bine m as odihni acasa sa o pot prelua apoi intreaga la cap ![]()
Mamica fericita de bianca maria
nelli spune:
FELICITARI Ronina si Ruxandra sa va traiasca bebeluii sa fiti cu totii sanatosi !!!!

31+
Maria-Simina
Doamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!