Strengari de Mar-Apr Bv Ronina!! Bv Ruxandra!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Am gasit abtibilduri de-alea mari de perete, de pus langa patut sau masuta de infasat, care sa fie cu ochi si cu contraste, la Carrefour. Am pus o poza pe picasa, daca mai vrea cineva. Mai aveau cu Alba-ca-Zapada, Mica Sirena, Winnie, etc. Pisicuta e 10 lei si Mickey mousii sunt 18 lei.

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionuta_m spune:

@happylica - eu o sa nasc la o clinica privata - si nu vreau sa ii dau doctorului bani - o sa isi ia din tariful clinicii - din cate stiu eu -

As fi vrut sa ii iau ceva cadou inainte sa nasc - dar nu stiu ce - is total lipsita de inspiratie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

ionuta, acum am inteles.
mi se pare o idee buna cadoul pt copii. si eu mergeam candva la un medic care nu accepta nimic.. si pt copil a vrut.
mai auzisem de unul caruia ii placeau florile.. si flori primea
o avea si asta al tau vreo pasiune. mai intreaba
apropo de lipiciosi de perete, am vazut unele dragute in cora.. dar erau de carton. 19 ron parca..

AMR < 3 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Dara, nu te-am uitat cu suntele de plamani, dar nu am avut timp sa le caut. Insa de luni intru in concediu si o sa am timp berechet

Irina, 32+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Felicitari Ioana! Multa sanatate si recuperare rapida!
Sa-ti traiasca printesa Bianca, sa fie sanatoasa si sa va bucure viata!

Dariana +39 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Irina, merci, am adunat eu ceva intr-un fisier txt, cu link-uri, dar acum trebuie sa ma prind care in ce boli apar, in mare. Am gasit si punctele unde se asculta. Iti trimit fisierul si poate o sa-mi poti spune ce mai stii tu in plus. Oricum nu-ti consuma timpul cu mine, ca tu mai ai si un copilut de care trebuie sa ai grija :) Multzu'.

Tu de care stetoscop ai?

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

Felicitari mami Ruxandra!Refacere rapida!
Bine ai venit bebe Victor!sa-ti dea Bunul Dumnezeu sanatate alaturi de parintii tai!

Emma,mami de Andrei(7 ani) si36+ Anastasia

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Felicitari ruxandra si bebe victor!
Nu mai pot de ras de la urinatu 24h ma doare operatia de atata ras
Ionuta la athena am nascut mi au adus bebica de 2 ori fara sa apuc sa o cer
Eu ies luni dar pe ea vor sa o mai tina ca e prea mica zic ei
S a comportat bine dar are glicemia mai mica, nu sub limita dar o vor hrani cu bibe sa nu fie probleme asa ca am emotii cum ma voi descurca cu muls si apoi invatat la san
Sa nu va fie teama de cezariana fetele, nici anestezia nu doare decat ca o intepatura pt analize, mai rau e cand trece anestezia de simtit se simte cand trage de bebe dar daca e cineva sa vorbeasca cu voi intre timp sa va distraga atentia e ok
Dimineata voi incerca sa ma dau jos din pat, am emotii cum va fi
Mi se rupe inima o aud pe bianca cum urla din cand in cand ca am salonul langa cel al bebeilor si parca numai ea se aude asa voce are

Mamica fericita de bianca maria

Mergi la inceput

Esti foarte tare si foarte curajoasa Ronina. Si pana la urma curajul nu inseamna absenta fricii, ci infruntarea ei. Asa ca tu treci cu brio! Tine-ne la curent daca poti, te rog, suntem topite toate :)
La mine stiu si sotul si prietenii de tine, mamica curajoasa!

32+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Am sosit si eu de la eco si... piticul s-a intors inapoi cu capul in sus . Are 7 lb (3.175 kg), colul cica s-a scurtat la jumatate (nu stiu ce inseamna asta, adica nu stiu cat era initial de acu e la jumatate) si cica deja am dilatatie 1 si e de bine... hmmm... nici nu stiu ce sa zic...
Mi-a dat moasa niste foi unde sunt pozitii in care ar trebui sa stau sa vedem daca se intoarce inapoi si un site. Tre sa intru sa vad. A zis ca daca nu se intooarce pana saptam viitoare o sa cheme un medic sa incerce sa-l intoarca
Cam astea sunt noutatile... pozica nu am pt ca nu a vrut printul deloc sa ne arata fatuca.

Merg sa citesc din urma si revin

Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei

AMR: 4 saptamani

Mergi la inceput