Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***
Raspunsuri - Pagina 7
inapreda spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
La partea artistica stiu sigur de unde mosteneste talentul www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
De la Jambo???
Ilinca_M. spune:
Aaaa, Alexandra, sper ca ai pus de-o parte un Campari orange si pentru mine
Dar fie ca mai este tratatie, fie ca nu, eu iti urez din suflet LA MULTI ANI!!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Asa-i, cuscra; noi, de-ai casei, intelegem tot ce spune -si vorbeste orice- dar strainii, probabil, cred ca inventam.
Cel mai amuzant este cind vorbeste Ian engleza! Fac pe dumneamea de ris
inapreda spune:
Dodo, foarte frumoase martisoarele! Ma bucur ca Izabella a gasit ceva distractiv care sa o tina ocupata si ca Bogdi si-a vazut de treaba ca un elev cuminte ce este. Va imbratisez pe toti.
andiaroro spune:
Vazand numarul de aniversari, la care a fost invitat Alex, eu nu as zice ca-i in spiritul occidental sa nu se sarbatoreasca ziua de nastere.
Ca nu se fac petreceri faraonice sau ca nu e musafirul indopat de mancare ca-n Ro, de acord.
Cred ca singura diferenta e in faptul ca optiunea ta, privind felul de a-ti sarbatorii aniversarea, nu-i judecata. Nu ai chef sa o faci sau sa faci ceva pentru copilul tau, nu o faci si asta e.
Ca si felicitarile de Anul Nou si Craciun. Nu te inunda nimeni cu telefoane si mesaje la miezul noptii. Astea-s pentru cei ffff apropiati. Restul,in ziua cu pricina dupa pranz.
inapreda spune:
Anamariame, sper ca ziua de ieri e deja "history" din toate punctele de vedere. In ceea ce priveste ziua de nastere: mie nu-mi place sa fie ziua mea, prefer sa decurga ca o zi "normala" DAR as vrea ca ziua de nastere a lui Ian sa fie speciala; fiecare zi a lui Ian as vrea sa fie speciala si ma ocup special de asta.
Gina2008 spune:
Vazut Ian pe Facebook! Mi-a placut totul: copilul frumos, delicat si ghidus; casa bestiala si parintii frumosi amandoi!
Am uitat sa o urez pe ALEXANDRAAAA!!! LA MULTI ANI!!! Sa ai un an minunat si numai zile senine de acum incolo!
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
andiaroro spune:
In pozele cu trenuletul, Ian chiar aduce cu Phiphi.
Imi place cum ii sta in alb. Cred ca va fi un baiat f elegant.
pisigri spune:
Ina, Ian parca e din filmele americane, pustiul micut, blondut, strengar, care ar fi o mare "pacoste" daca nu l-ar iubi toata lumea :))). Nu stiu cum sta la capitolul obraznicii si pozne, dar cind l-am vazut mi-am amintit de ...cred ca il chema Danny? E un film american, o comedie siropoasa, cu un pustiulica ce avea cele mai bune intentii, dar facea numai trasnai; ei, uite exact expresia de...ghidus mi se pare ca o are. E total ! Si da, e baietel mare !
P.S. TOT ce am scris e de bine, sa stii :))) ca nu-s convinsa ca nu a sunat ciudat
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro In pozele cu trenuletul, Ian chiar aduce cu Phiphi. Imi place cum ii sta in alb. Cred ca va fi un baiat f elegant. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Ha! Io n-am vrut sa zic sa nu ziceti ca-s deplasatasi ca in spiritu' incuscririi vad...distorsionat:)) Dar exact asta mi-a sarit in ochi la vreo 3-4 poze:"iaaa, ce seamana Ian cu Phiphi aici!"
Deci n-am avut halucinatii!;))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.