Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

superbi pui ai olga! sa iti traiasca:D leon e un mic dragalasi si iti vine sa musti din el:D sunt superbi copiii mici!!! si tu esti foarte frumasa:D cristi ce zice de noua lui mica achizitie?:D

tudi ieri a facut iar un pui de febra...l-am tratat cu antitermice si e bine..are mucisori...cred ca intrerup gradinita pt inca o perioada ca sa mai capete un pic de forta organismul lui...sa iesim afara in frig sa ne jucam...fara colectivitate pana spre ziua lui..

evei ii ies 2 dintisori si tare sunt curioasa daca va mai aduceti aminte...la unul din noii dintosori gingia este mov..cred ca o doare tare rau...dr a zis ca probabil i se va sparge un vas de sange acolo si ca o sa-i curga un pic de sange, dar sa nu ma ingrijorez, voi ati trecut prin ceva asemanator?
si tot eva astazi a plans de gelozie ca m-a observat in timp de imbracam un bebe dinacela mare pe care voiam sa i-l dau ei sa se joace cu el...dar cand i l-am pus in brate a plans si a venit la mine in brate repede..a fost un plans de amaraciune..mi-a fos tare mila de ea si l-am rugat pe tudi sa ascunda acel bebe..oare nu o sa fie asa mamoasa?
iar tudi a fost intrebat de o prietena ce animal este un cangur dintr-o poza, el a zis iepuras...iar ea l-a intrebat cum se cheama animalul care poarta in burtica bebelusul, iar el a raspuns ca mami:D si vorbeste incontinuu si spune numai si numai nebunii..e un smecher si un parsiv..ii iubesc tre mult:X

o duminica linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

da....mi-ar placea sa venim cu voi la sibiu in mai..dar pt mine e cam devreme sa pot da un raspuns sigur 100%..i-am spus lui alin si a zis ok...asa ca..atunci cand se stiu poate ne mai dati cateva detalii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola,

Am adormit aseara, desigur.
Las cafeaua in dimineata asta impreuna cu fistic si fresh de citrice.

Anaan, cu cea mai mare placere; iti pot face eu programare sau pot sa-ti dau nr. ei; numai trebuie sunat cu o saptamina inainte.

Multumesc tuturor de incurajari. Sa aveti o zi senina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Simpli, cum fu de Dragobete? Facurati pace?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata si de la noi !!!

Anaan ma bucur ca ti-ai revenit !

Andiaroro, vreau poze, daaa !!

Noi vrem sa iesim pe afara la plimbare, vad ca iasa soarele deja si pare frumos

Sa aveti o duminica frumoasa !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Inapreda, multumesc pt cafea

Olga, cum ati dormit? bine ca de obicei, nu ?

Ilinca, cum stai cu referatul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Halou! Azi mi-a fost data trezirea la 8.30...dar trezirile din ultimele weekenduri sunt de vis, nici de s-ar trezi la 5 nu m-ar deranja, efectiv ma topesc cum ii vad mutra cu zambetul pana la urechi si nu se mai ridica repede din pat, cel putin 15 minute ma giugiuleste, face mutritze, se intinde pe burta cu barbia sprijinita in maini si ma priveste asa languros ca ma simt o capodopera...of, ce bine-i sa fi mama!!! In ultimul timp e tot mai adorabila (nu ca n-ar fi fost mereu:))), ne intelegem super, are tot felul de ocupatii noi si interesante, dansam impreuna (n-am mai dansat "chick to chick" de vreun an, dar ieri am facut asta aproape o ora, ea arata cu degetul ce clip sa deschid pe youtube- Rihanna si Shakira:)))
Novus, vorbind cu alti colegi la telefon imi dau seama ca stau bine, 3 nici nu se prezinta ca n-au reusit sa faca nimic:))) Asa ca eu mai tre sa finisez, sa bag un font de 14 si gata cantitatea (calitatea e subinteleasa, ca e facut de mine, nu?:))) Oricum tineti-mi pumnii maine dupa 12!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Neata! Poftiti la in capitol nou.

Mergi la inceput

Ilinca, bravo ,tinem pumnii maine cum sa nu !!
Si mie imi plac diminetile de wkd din acelasi motiv , ma topesc cand o vad cum se trezeste, ma imbratiseaza si apoi din doua miscari e sus deja si imi poveste te miri ce
In timpul saptamanii sfoaraie inca pe cand plecam noi asa ca nu avem parte de incarcarea cu energie de dimineata

Mergi la inceput